Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Witam proszę o przesłanie zestawienia materiałowo na dach na adres szyszka755@wp.pl Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadowska Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Witam,proszę o zestawienie kosztorysu i materiałów na adres m.sadowska80@interia.pl Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Witam,proszę o zestawienie kosztorysu i materiałów na adres m.sadowska80@interia.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek.wojnar@opoczta.pl Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Witam ,jestem wykonawcą dla projektu benedykt lecz są zmiany od strony inwestora z wiązarów na klasyczną ciesielkę , więc nie mam wszystkich iformacji na ten temat prosił bym bardzo o przesłanie mi rzut więżby dachowej sam obliczę długości materiału .Pozdrawiam Piotr Wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Witam ,jestem wykonawcą dla projektu benedykt lecz są zmiany od strony inwestora z wiązarów na klasyczną ciesielkę , więc nie mam wszystkich iformacji na ten temat prosił bym bardzo o przesłanie mi rzut więżby dachowej sam obliczę długości materiału .Pozdrawiam Piotr Wojnar Witam Proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angela Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Witam proszę o przesłanie zestawienia materiałowo na dach na adres szyszka755@wp.pl Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Proszę również o przesłanie zestawienia kosztorysu i materiałów na adres angela121@poczta.onet.eu. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Proszę również o przesłanie zestawienia kosztorysu i materiałów na adres angela121@poczta.onet.eu. Z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebastian Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres jaszczsebastian@onet.pl Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres jaszczsebastian@onet.pl Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2018 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres mkoch92@wp.pl .Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres mkoch92@wp.pl .Z góry dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malwina Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres malwinakorcz@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres malwinakorcz@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 Dzien dobry. Czy mogę prosić o kosztorys i zestawienie materiałów na adres pawelptrs@gmail.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 Dzien dobry. Czy mogę prosić o kosztorys i zestawienie materiałów na adres pawelptrs@gmail.com? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jadzia Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń, kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres dinka30@interia.pl. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń, kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres dinka30@interia.pl. Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres wojo2103@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres wojo2103@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Dzień dobry, poproszę o przesłanie kosztorysu, zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres kozlowski.lukasz.86@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ozdowska Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres ag.ozdowska@gmina.wloclawek.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres ag.ozdowska@gmina.wloclawek.pl Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 Witam. Czy jest możliwe odbicie lustrzane tego projektu, tak, aby garaż był po lewej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2018 Witam. Czy jest możliwe odbicie lustrzane tego projektu, tak, aby garaż był po lewej stronie? Witam Każdy nasz projekt dostępny jest w wersji lustrzanej, tutaj jest link: https://www.dobredomy.pl/projekt/benedykt/lustro/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi