Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 434
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Sadowska
Napisano

Witam,proszę o zestawienie kosztorysu i materiałów na adres m.sadowska80@interia.pl Dziękuję.

Gość piotrek.wojnar@opoczta.pl
Napisano

Witam ,jestem wykonawcą dla projektu benedykt lecz są zmiany od strony inwestora z wiązarów na klasyczną ciesielkę , więc nie mam wszystkich iformacji na ten temat prosił bym bardzo o przesłanie mi rzut więżby dachowej sam obliczę długości materiału .Pozdrawiam Piotr Wojnar

Napisano

Witam ,jestem wykonawcą dla projektu benedykt lecz są zmiany od strony inwestora z wiązarów na klasyczną ciesielkę , więc nie mam wszystkich iformacji na ten temat prosił bym bardzo o przesłanie mi rzut więżby dachowej sam obliczę długości materiału .Pozdrawiam Piotr Wojnar

Witam

Proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Angela
Napisano

Witam proszę o przesłanie zestawienia materiałowo na dach na adres szyszka755@wp.pl Dziekuje
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Proszę również o przesłanie zestawienia kosztorysu i materiałów na adres angela121@poczta.onet.eu. Z góry dziękuje :)

Gość Sebastian
Napisano

Witam, uprzejmie proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres jaszczsebastian@onet.pl

Dziękuję bardzo. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Mateusz
Napisano

Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres mkoch92@wp.pl .Z góry dziękuję.

Gość Malwina
Napisano

Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres malwinakorcz@wp.pl

Gość Paweł
Napisano

Dzien dobry. Czy mogę prosić o kosztorys i zestawienie materiałów na adres pawelptrs@gmail.com?

Gość Jadzia
Napisano

Witam, bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń, kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres dinka30@interia.pl. Dziekuje

Gość Wojtek
Napisano

Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres wojo2103@wp.pl

Gość Łukasz
Napisano

Dzień dobry, poproszę o przesłanie kosztorysu, zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres kozlowski.lukasz.86@gmail.com

• 3 weeks later...
Gość Ozdowska
Napisano

Bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres ag.ozdowska@gmina.wloclawek.pl

• 1 month later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam.

Czy jest możliwe odbicie lustrzane tego projektu, tak, aby garaż był po lewej stronie?