Gość Anna Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres: gelo4@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres: gelo4@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarzyna Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres kasiaschmidt28@o2.pl. Chciałam również zapytać czy istnieje możliwość żeby w miejscu garderoby 3,8m2 powstała łazienka a w miejscu wc 1,5 m2 garderoba? Jaki byłby koszt ww zmian ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres kasiaschmidt28@o2.pl. Chciałam również zapytać czy istnieje możliwość żeby w miejscu garderoby 3,8m2 powstała łazienka a w miejscu wc 1,5 m2 garderoba? Jaki byłby koszt ww zmian ? Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zaproponowana zmiana technicznie możliwa jest do zrealizowania - najlepiej nanieść ją na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 witam jestem zainteresowany tym projektem mam pytanie czy mozna zmienic kuchnie na osobna i ile by to kosztowało i prosze wysłac koszty materiałow i robocizny od podstaw na, kwiatuszek250@amorki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 witam jestem zainteresowany tym projektem mam pytanie czy mozna zmienic kuchnie na osobna i ile by to kosztowało i prosze wysłac koszty materiałow i robocizny od podstaw na, kwiatuszek250@amorki.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kris Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Witam, wybudował ktoś ten domek w tamtym roku? chciałbym sie dowiedzieć jakie są rzeczywiste koszty, proszę o kontakt na adres: krystian0808@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rav190 Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie kosztorysu na adres: rav190@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie kosztorysu na adres: rav190@vp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Witam wszystkich, Budował ktoś ten domek w woj. mazowieckim bądź łódzkim? Czy koszty podane na stronie są realne? Proszę o kontakt na adres: kasia199@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 proszę o zestawienie kosztorysu wraz z materiałami na adres rafal.wojtulski@witraz.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 proszę o zestawienie kosztorysu wraz z materiałami na adres rafal.wojtulski@witraz.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Witam. Proszę o przesłanie kompletnego kosztorysu na adres piotr.piatek83@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Witam. Proszę o przesłanie kompletnego kosztorysu na adres piotr.piatek83@wp.pl Witam Materiały (rysunki i zestawienia kosztorysowe) prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaudia32 Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu "Benedykt" wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres klaudia.kula@gmail.com Mam jeszcze pytanie o możliwość zastosowania w "Benedykcie" wentylacji mechanicznej i tym samym rezygnację z kominów wentylacyjnych. Czy jest taka możliwość? Ostatnie moje pytanie dotyczy ewentualnego poddasza, a właściwie to rezygnacji z niego. Czy można zastosować zamiast stropu sufit podwieszany (2x płyta g-k) + folia paroizolacyjna + wełna mineralna 30-40cm? O ile możliwość w/w zastosowań (brak komina wentylacyjnego i rezygnacja ze stropu i poddasza) ograniczy koszt całkowity budowy domu "pod klucz"? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu "Benedykt" wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres klaudia.kula@gmail.com Mam jeszcze pytanie o możliwość zastosowania w "Benedykcie" wentylacji mechanicznej i tym samym rezygnację z kominów wentylacyjnych. Czy jest taka możliwość? Ostatnie moje pytanie dotyczy ewentualnego poddasza, a właściwie to rezygnacji z niego. Czy można zastosować zamiast stropu sufit podwieszany (2x płyta g-k) + folia paroizolacyjna + wełna mineralna 30-40cm? O ile możliwość w/w zastosowań (brak komina wentylacyjnego i rezygnacja ze stropu i poddasza) ograniczy koszt całkowity budowy domu "pod klucz"? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaudia32 Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szczepan Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres szczepan-c@o2.pl .Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres szczepan-c@o2.pl .Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w czwartek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2017 prosze o przesłanie wyceny budowy dom i wymiarow domu na maila nekaizm@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2017 prosze o przesłanie wyceny budowy dom i wymiarow domu na maila nekaizm@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hyundai59 Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Proszę o więcej szczegółówych informacji dotyczących tego projektu. hyundai59@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Proszę o więcej szczegółówych informacji dotyczących tego projektu. hyundai59@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarek49121@wp.pl Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Jestem zainteresowany tym projektem.Interesuje mnie wycena kosztow budowy od poczatku do wykonczenia /bez jakis szczegolnych kosztow niebywale drogich np. marmurow/. takie standartowe wykonczenie,umozliwiajace zamieszkanie.BUDOWA W SYSTEMIE GOSPODARCZYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Jestem zainteresowany tym projektem.Interesuje mnie wycena kosztow budowy od poczatku do wykonczenia /bez jakis szczegolnych kosztow niebywale drogich np. marmurow/. takie standartowe wykonczenie,umozliwiajace zamieszkanie.BUDOWA W SYSTEMIE GOSPODARCZYM. Witam Wycena zarówno dla metody gospodarczej jak i metody zlecenia firmie podana jest na stronie www przy prezentacji projektu (tabela pod opisem projektu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi