Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres kinga170291@wp.pl Czy można salon poszerzyć o wyjście na taras tak aby go wydłużyć o te wnęke.??? witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Zaproponowaną zmianę można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji - nasza pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2016 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: wielkastopa4@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2016 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: wielkastopa4@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Lubelskie Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2016 Dzien dobry ,uprzejmnie prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow na adres:natalia.czwodzinska@gmail.com czy mozna powiekszyc lazienke kosztem pokoju Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2016 Dzien dobry ,uprzejmnie prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow na adres:natalia.czwodzinska@gmail.com czy mozna powiekszyc lazienke kosztem pokoju Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kaśka Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2016 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres granatk91@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2016 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres granatk91@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2016 Dzień bobry bardzo proszę o przesłanie kosztorysu na adres rewaevel@wp.pl dziekuje;) Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2016 Dzień bobry bardzo proszę o przesłanie kosztorysu na adres rewaevel@wp.pl dziekuje;) Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
Gość A Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam, Czy jest możliwość rezygnacji z okna w spiżarni i garderobie czy musielibyśmy mieć na to zgodę Państwa pracowni? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam, Czy jest możliwość rezygnacji z okna w spiżarni i garderobie czy musielibyśmy mieć na to zgodę Państwa pracowni? Pozdrawiam Witam Zmiany w obrębie stolarki okiennej i drzwiowej nie wymagają naszej dodatkowej zgody. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2017 Dzień dobry, proszę o wysłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres asia.mi2@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2017 Dzień dobry, proszę o wysłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres asia.mi2@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Dzień dobry, proszę o wysłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres piotr@artpis.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Dzień dobry, proszę o wysłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres piotr@artpis.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Dzień dobry, proszę o wysłanie zwymiarowanych rysunków na adres pablo_okna@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2017 Dzień dobry, proszę o wysłanie zwymiarowanych rysunków na adres pablo_okna@onet.eu Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość damian Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres damian.dybciak@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres damian.dybciak@o2.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość pavel Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu. Proszę o wysłanie zwymiarowanych rysunków na adres : Wasil_p@o2.pl pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu. Proszę o wysłanie zwymiarowanych rysunków na adres : Wasil_p@o2.pl pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres gosianiedbala@op.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres gosianiedbala@op.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość wiola Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres: wiolasz1@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres: wiolasz1@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi