Gość Lukasz Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego domu na adres mikebuzka@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego domu na adres mikebuzka@gmail.com. P.S. Precyzując - mam na myśli lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 Godzinę temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego domu na adres mikebuzka@gmail.com. P.S. Precyzując - mam na myśli lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2019 Dzień dobry, czy mogę prosic o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: patiolej@gmail.com Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2019 11 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Dzień dobry, czy mogę prosic o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: patiolej@gmail.com Dziękuje Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 8 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2020 Czy mogę prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami projekt Justynian II. Mój email: grzegorz.kijakowski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2020 58 minut temu, Gość Grzegorz napisał: Czy mogę prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami projekt Justynian II. Mój email: grzegorz.kijakowski@gmail.com Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Justynian lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/4753667121320206 Cytuj
Gość Gość Dobre domy Napisano 28 Lipiec Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec Dzień dobry, czy mogę prosić rzut parteru z wymiarami? mail - klimox3d@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 20 godzin temu, Gość Gość Dobre domy napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić rzut parteru z wymiarami? mail - klimox3d@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi