Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukasz
Napisano
Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego domu na adres mikebuzka@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam
  • Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Łukasz
Napisano
Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego domu na adres mikebuzka@gmail.com. P.S. Precyzując - mam na myśli lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam
Napisano
Godzinę temu, Gość Łukasz napisał:

Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego domu na adres mikebuzka@gmail.com. P.S. Precyzując - mam na myśli lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 8 months later...
Gość Patrycja
Napisano

Dzień dobry,

czy mogę prosic o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: patiolej@gmail.com 

Dziękuje 

Napisano
11 godzin temu, Gość Patrycja napisał:

Dzień dobry,

czy mogę prosic o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: patiolej@gmail.com 

Dziękuje 

Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). 

W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu.

Pozdrawiam.

• 9 months later...
Gość Grzegorz
Napisano

Czy mogę prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami projekt Justynian II. Mój email: grzegorz.kijakowski@gmail.com

Napisano
58 minut temu, Gość Grzegorz napisał:

Czy mogę prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami projekt Justynian II. Mój email: grzegorz.kijakowski@gmail.com

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 year later...
  • 3 years later...
Gość Gość Dobre domy
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić rzut parteru z wymiarami? mail - klimox3d@wp.pl

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano
20 godzin temu, Gość Gość Dobre domy napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić rzut parteru z wymiarami? mail - klimox3d@wp.pl

Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

Rysunki zostały wysłane na podany adres e-mail. 

Pozdrawiam