Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam czy jest możliwość zastosowania zamiast stropu gęstożebrowego lekki strop belkowy i czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres tofik58@op.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Dla domu Justynian II mamy opracowany projekt prefabrykowanej więźby dachowej jako alternatywne rozwiązanie - projekt ten otrzyma Pan bezpłatnie wraz z zakupioną dokumentacją projektową.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość ADAM
Napisano

WITAM POPROSZĘ O PRZESŁANIE RYSUNKÓW SZCZEGÓŁOWYCH ORAZ ZESTAWIENIA KOSZTORYSOWEGO NA ADRES adamk5@vp.pl POZDRAWIAM

• 1 month later...
Napisano

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych dariusz.pokropek@gmail.com Dziękuję

• 1 month later...
Gość Michał
Napisano

Witam,

proszę o przesłanie rysunku szczegółowego i kosztorys stanu surowego zamkniętego na adres mikov11@o2.pl

Pozdrawiam

Michał

• 1 month later...
Napisano

witam jestem zainteresowany zakupem projektu Justynian II czy ktoś już wybudował ten domek i czy istnieje możliwość zobaczenia takiego  domu  na żywo podaje maila pawel.wasiel73@vp.pl 

z góry bardzo dzękuje

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie materiałów dostępnych przed zakupem powyższego projektu na adres stasakr@yahoo.co.uk

• 1 month later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie materiałów dostępnych przed zakupem powyższego projektu na adres mikrus007united@wp.pl

Gość m.sapierowska@o2.pl
Napisano

Witam, proszę o przesłanie wymiarów stolarki okiennej i poszczególnych pomieszczeń, a także materiałów jakie mogę otrzymać przed zakupem projektu. Jestem zainteresowana również projektem Fabia II, czy mogłabym otrzymać dane obu projektów? Pozdrawiam

Napisano

Witam, proszę o przesłanie wymiarów stolarki okiennej i poszczególnych pomieszczeń, a także materiałów jakie mogę otrzymać przed zakupem projektu. Jestem zainteresowana również projektem Fabia II, czy mogłabym otrzymać dane obu projektów? Pozdrawiam

Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Napisano

Witam Prosze o przeslanie rysunków szczegółowych i kosztorysu stanu surowego na adres : tommy12@poczta.onet.pl Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam Prosze o przeslanie rysunków szczegółowych i kosztorysu stanu surowego na adres : tommy12@poczta.onet.pl Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszy otrzyma Pan materiały dotyczące projektu. Natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne.

Pozdrawiam!

• 3 months later...
Gość clee39
Napisano

Zbudowaliśmy - jest śliczny. Wprowadziliśmy kilka poprawek, ale projekt polecam dla małych rodzinek.

• 4 months later...
Napisano

Zbudowaliśmy - jest śliczny. Wprowadziliśmy kilka poprawek, ale projekt polecam dla małych rodzinek.

Witam, my również chcemy pobudować taki dom. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość obejrzenia tego domu na "żywo"???

• 2 months later...
Gość Grzegorz
Napisano

Witam . Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego domu na adres wymiana71@o2.pl

Dziękuje i pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość kozlowski.adrian@gmail.com
Napisano

Witam. Czy konstrukcja wiezby dachowej jest taka sama w przypadku stropu gestozebrowego i stropu lekkiego? Czy w przypadku stropu gestozebrowego zamiast tak duzej ilosci zastrzałów mozna je zastapic slupami nosnymi? I drugie pytanie czy jest mozliwosc zamowienia projektu z kotlownia za garazem a do pomieszczenia gospodarczego przeniesc wejscie na strych? Czy takie zmiany to dopiero w trakcie adaptacji projektu?

Napisano

Witam. Czy konstrukcja wiezby dachowej jest taka sama w przypadku stropu gestozebrowego i stropu lekkiego? Czy w przypadku stropu gestozebrowego zamiast tak duzej ilosci zastrzałów mozna je zastapic slupami nosnymi? I drugie pytanie czy jest mozliwosc zamowienia projektu z kotlownia za garazem a do pomieszczenia gospodarczego przeniesc wejscie na strych? Czy takie zmiany to dopiero w trakcie adaptacji projektu?

Witam

Odpowiedź prześlemy na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 11 months later...
Napisano
Witam czy istnieje możliwośc wykonania tego projektu w konstrukcji drewnianej jesli tak to jaki byłby kosztorys?
Napisano
W dniu 2.09.2018 o 12:58, Gość Beata napisał:

Witam czy istnieje możliwośc wykonania tego projektu w konstrukcji drewnianej jesli tak to jaki byłby kosztorys?

Witam

O możliwości realizacji domu Justynian II w technologii szkieletowej należny dopytać w firmach, oferujące budowy domów w tejże technologii.

Pozdrawiam