Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Czy istnieje możliwość podania wymiarów okien, ponieważ chcę wybudować taki domek a chciałbym wiedzieć jaki jest koszt okien. lukaszyzfr1@poczta.fm Dziękuje. 

Dzień dobry, zestawienie stolarki do projektu Justynian II zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam jestem bardzo mocno zainteresowany tym projektem.Mam prośbę jak mój poprzednik ,czy mogę prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami gdyż żona zastanawia się czy kuchnia nie jest za mała ? oraz podania wymiarów okien gdyż kilka okien jest dużych i chciałbym również sprawdzić cenę stolarki.Czy można również kotłownie umieścić z tyłu garażu gdyż nie mam dostępu do innego źródła ogrzewania jak ekogroszek.

Z góry dziękuje.

walderama@interia.pl

Napisano

Witam jestem bardzo mocno zainteresowany tym projektem.Mam prośbę jak mój poprzednik ,czy mogę prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami gdyż żona zastanawia się czy kuchnia nie jest za mała ? oraz podania wymiarów okien gdyż kilka okien jest dużych i chciałbym również sprawdzić cenę stolarki.Czy można również kotłownie umieścić z tyłu garażu gdyż nie mam dostępu do innego źródła ogrzewania jak ekogroszek. Z góry dziękuje. walderama@interia.pl

Dzień dobry, rysunki szczegółowe wraz z zestawieniem stolarki, zostały wysłane na podany adres. 

Niestety garaż jest zbyt mały, aby zrobić tam dodatkowo pomieszczenie gospodarcze, które pomieści piec na paliwo stałe. Istnieje możliwość wydłużenia pomieszczenia garażu, jednak wymagać to będzie również wprowadzenia zmian w zaprojektowanej nad tą częścią domu więźbie dachowej. Takie zmiany można wprowadzić do projektu na etapie adaptacji.

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami projektu Justynian II. Email see21@interia.pl. Dziekuję.

Napisano

Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Justynian Mały II. Czy mógłbym prosić o kosztorys stanu surowego według uśrednionych cen stan surowy zamknięty. Chciałbym dowiedzieć ile muszę zapłacić wykonawcy za poszczególne elementy i co składa się na stan surowy zamknięty.

Dziękuję. Adres rewa1@onet.pl

Napisano

Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Justynian Mały II. Czy mógłbym prosić o kosztorys stanu surowego według uśrednionych cen stan surowy zamknięty. Chciałbym dowiedzieć ile muszę zapłacić wykonawcy za poszczególne elementy i co składa się na stan surowy zamknięty. Dziękuję. Adres rewa1@onet.pl

Witam

Materiały wysłane na podany adres mailowy.

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam serdecznie

Czy ktoś z państwa buduje dom Justynian II , i czy jest możliwość zobaczenia domku na żywo ?

Jestem z Olkusza , bardzo dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam serdecznie Czy ktoś z państwa buduje dom Justynian II , i czy jest możliwość zobaczenia domku na żywo ? Jestem z Olkusza , bardzo dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam

WitamJestem na etapie ław fundamentowych...:-)

Napisano

Witam

Prosze o przeslanie rysunków szczegółowych i kosztorysu stanu surowego na adres : malakasiula@interia.pl

Dziękuję i pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Pozdrawiam
Napisano

Witam ,czy w tym projekcie są przewidziane instalacje elektryczne i hydrauliczne na poddaszu?

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami ilonawodecka@op.pl Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Aneta
Napisano

Witam

Proszę o przesłanie rysunku szczegółowego i kosztorys stanu surowego zamkniętego. I czy jest możliwość zastosowania więźby z więzarów prefabrykowanych? proszę wysłać na e-maila orzel-trans@wp.pl

Napisano

Witam

Proszę o przesłanie rysunku szczegółowego i kosztorys stanu surowego zamkniętego. I czy jest możliwość zastosowania więźby z więzarów prefabrykowanych? proszę wysłać na e-maila orzel-trans@wp.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Dla domu Justynian II mamy opracowany projekt prefabrykowanej więźby dachowej jako alternatywne rozwiązanie - projekt ten otrzyma Pani bezpłatnie wraz z zakupioną dokumentacją projektową.

Pozdrawiam

Gość Marlena
Napisano

Witam czy moge prosic o przeslanie na maila mar.81@o2.pl kosztorysu stanu surowego otwartego projektu Justynian II.

Napisano

Witam czy moge prosic o przeslanie na maila mar.81@o2.pl kosztorysu stanu surowego otwartego projektu Justynian II.

WItam

Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie możemy wysłać zestawienia materiałowo-kosztorysowe dostanu surowego zamkniętego. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorys stanu surowego zamkniętego, asiazet@op.pl. Dziękuję

Gość Radek
Napisano

Witam czy jest możliwość zastosowania zamiast stropu gęstożebrowego lekki strop belkowy i czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres tofik58@op.pl

Napisano

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorys stanu surowego zamkniętego, asiazet@op.pl. Dziękuję

Witam

Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - bezpłatnie mogę przesłać zestawienia kosztorysowe.

Otrzyma je Pani na podany adres mailowy.

Pozdrawiam