Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Witam! Czy istnieje możliwość podania wymiarów okien, ponieważ chcę wybudować taki domek a chciałbym wiedzieć jaki jest koszt okien. lukaszyzfr1@poczta.fm Dziękuje. Dzień dobry, zestawienie stolarki do projektu Justynian II zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Waldek Napisano 30 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2015 Witam jestem bardzo mocno zainteresowany tym projektem.Mam prośbę jak mój poprzednik ,czy mogę prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami gdyż żona zastanawia się czy kuchnia nie jest za mała ? oraz podania wymiarów okien gdyż kilka okien jest dużych i chciałbym również sprawdzić cenę stolarki.Czy można również kotłownie umieścić z tyłu garażu gdyż nie mam dostępu do innego źródła ogrzewania jak ekogroszek. Z góry dziękuje. walderama@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2015 Witam jestem bardzo mocno zainteresowany tym projektem.Mam prośbę jak mój poprzednik ,czy mogę prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami gdyż żona zastanawia się czy kuchnia nie jest za mała ? oraz podania wymiarów okien gdyż kilka okien jest dużych i chciałbym również sprawdzić cenę stolarki.Czy można również kotłownie umieścić z tyłu garażu gdyż nie mam dostępu do innego źródła ogrzewania jak ekogroszek. Z góry dziękuje. walderama@interia.pl Dzień dobry, rysunki szczegółowe wraz z zestawieniem stolarki, zostały wysłane na podany adres. Niestety garaż jest zbyt mały, aby zrobić tam dodatkowo pomieszczenie gospodarcze, które pomieści piec na paliwo stałe. Istnieje możliwość wydłużenia pomieszczenia garażu, jednak wymagać to będzie również wprowadzenia zmian w zaprojektowanej nad tą częścią domu więźbie dachowej. Takie zmiany można wprowadzić do projektu na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość monika Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami projektu Justynian II. Email see21@interia.pl. Dziekuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami projektu Justynian II. Email see21@interia.pl. Dziekuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Janusz Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2015 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Justynian Mały II. Czy mógłbym prosić o kosztorys stanu surowego według uśrednionych cen stan surowy zamknięty. Chciałbym dowiedzieć ile muszę zapłacić wykonawcy za poszczególne elementy i co składa się na stan surowy zamknięty. Dziękuję. Adres rewa1@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2015 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Justynian Mały II. Czy mógłbym prosić o kosztorys stanu surowego według uśrednionych cen stan surowy zamknięty. Chciałbym dowiedzieć ile muszę zapłacić wykonawcy za poszczególne elementy i co składa się na stan surowy zamknięty. Dziękuję. Adres rewa1@onet.pl Witam Materiały wysłane na podany adres mailowy. pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2015 Witam serdecznie Czy ktoś z państwa buduje dom Justynian II , i czy jest możliwość zobaczenia domku na żywo ? Jestem z Olkusza , bardzo dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 Witam serdecznie Czy ktoś z państwa buduje dom Justynian II , i czy jest możliwość zobaczenia domku na żywo ? Jestem z Olkusza , bardzo dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam WitamJestem na etapie ław fundamentowych...:-) Cytuj
Redaktor Napisano 8 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Kasia Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2015 Witam Prosze o przeslanie rysunków szczegółowych i kosztorysu stanu surowego na adres : malakasiula@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2015 Witam Prosze o przeslanie rysunków szczegółowych i kosztorysu stanu surowego na adres : malakasiula@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pozdrawiam Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2015 Witam ,czy w tym projekcie są przewidziane instalacje elektryczne i hydrauliczne na poddaszu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2015 Witam ,czy w tym projekcie są przewidziane instalacje elektryczne i hydrauliczne na poddaszu? Witam W projekcie tym nie przewidziano adaptacji poddasza na użytkowe, więc nie ma tam rozprowadzonych żadnych instalacji . Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2016 Witam czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami Justynian II z garażem dwustanowiskowym na adres kuta.magdalena@wp.pl? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami Justynian II z garażem dwustanowiskowym na adres kuta.magdalena@wp.pl? Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ilona Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami ilonawodecka@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami ilonawodecka@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane, pozdrawiam. Cytuj
Gość Aneta Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2016 Witam Proszę o przesłanie rysunku szczegółowego i kosztorys stanu surowego zamkniętego. I czy jest możliwość zastosowania więźby z więzarów prefabrykowanych? proszę wysłać na e-maila orzel-trans@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 Witam Proszę o przesłanie rysunku szczegółowego i kosztorys stanu surowego zamkniętego. I czy jest możliwość zastosowania więźby z więzarów prefabrykowanych? proszę wysłać na e-maila orzel-trans@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Dla domu Justynian II mamy opracowany projekt prefabrykowanej więźby dachowej jako alternatywne rozwiązanie - projekt ten otrzyma Pani bezpłatnie wraz z zakupioną dokumentacją projektową. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2016 Witam czy moge prosic o przeslanie na maila mar.81@o2.pl kosztorysu stanu surowego otwartego projektu Justynian II. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2016 Witam czy moge prosic o przeslanie na maila mar.81@o2.pl kosztorysu stanu surowego otwartego projektu Justynian II. WItam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie możemy wysłać zestawienia materiałowo-kosztorysowe dostanu surowego zamkniętego. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2016 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorys stanu surowego zamkniętego, asiazet@op.pl. Dziękuję Cytuj
Gość Radek Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam czy jest możliwość zastosowania zamiast stropu gęstożebrowego lekki strop belkowy i czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres tofik58@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorys stanu surowego zamkniętego, asiazet@op.pl. Dziękuję Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - bezpłatnie mogę przesłać zestawienia kosztorysowe. Otrzyma je Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi