Gość Piotr. Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: p.hajdo@o2.pl , mam również pytanie czy od razu w projekcie może być naniesiona zmiana odnośnie konta dachu, wszystko mi pasuje poza tym że minimalny kont nachylenia dachu dla mojej okolicy to 30*. Pozrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: p.hajdo@o2.pl , mam również pytanie czy od razu w projekcie może być naniesiona zmiana odnośnie konta dachu, wszystko mi pasuje poza tym że minimalny kont nachylenia dachu dla mojej okolicy to 30*. Pozrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Nasi architekci mogą zmienić kąt nachylenia dachu na 30 stopni - jest to usługa dodatkowo płatna. W sprawie szczegółów proszę o kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: ebuskiewicz@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: ebuskiewicz@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JACEK Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: jaceksiara@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: jaceksiara@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: kiecmichal8@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: kiecmichal8@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres dawidgrebowiec105@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres dawidgrebowiec105@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wymiarów na adres : morphy_91@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wymiarów na adres : morphy_91@o2.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan pliki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ilona Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2018 Witam, jeśli to możliwe proszę o przesłanie przykładowych zdjęć z realizacji projektu FABIA. Jesteśmy w trakcie budowy... etap wstępny.... fundamenty i chciałbym zobaczyć przykładowe realizacje. adres: ilonszym@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Helena Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2018 Witam jestem zainteresowana poproszę o szczegółowe rysunki na adres helusia256@wp.pl -dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wymiarów projektu FABIA ( LUSTRO ) na adres: xfpafko@yahoo.co.uk pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2018 Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz wymiarów projektu FABIA ( LUSTRO ) na adres: xfpafko@yahoo.co.uk pozdrawiam Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Dzień dobry, czy jest dostępna wersja tego projektu bez stropu żelbetowego (sufit byłby podwieszany na konstrukcji dachowej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Dzień dobry, wszystkie wersje projektu Fabia mają strop żelbetowy. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość daria Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Witam, jeśli to możliwe proszę o przesłanie przykładowych zdjęć z realizacji projektu FABIA. Jesteśmy w trakcie budowy... etap wstępny.... fundamenty i chciałbym zobaczyć przykładowe realizacje. adres: ilonszym@wp.pl witam my jesteśmy juz na etapie wykończeniówki w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 witam my jesteśmy juz na etapie wykończeniówki w środku Można prosić o zdjęcia tu na forum? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luk Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 witam my jesteśmy juz na etapie wykończeniówki w środku Witam. Można zaczerpnąć u Państwa informacji odnośnie projektu Fabia? Jesteśmy mocno nim zainteresowani i interesuje nas kilka rzeczy typu koszty poszczególnych etapów, czy kotłownia nie jest za małą na piec na paliwo stałe, itp.? Byłbym wdzięczny za info. Mój adres mailowy: lukasz.durtka@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość daria Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Można prosić o zdjęcia tu na forum? Pozdrawiam tylko nie wiem jak dodać tu zdjęcia bo kopiuje i wyskakuje ze nie można dodać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość daria Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Witam. Można zaczerpnąć u Państwa informacji odnośnie projektu Fabia? Jesteśmy mocno nim zainteresowani i interesuje nas kilka rzeczy typu koszty poszczególnych etapów, czy kotłownia nie jest za małą na piec na paliwo stałe, itp.? Byłbym wdzięczny za info. Mój adres mailowy: lukasz.durtka@vp.pl odpisałam na e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 tylko nie wiem jak dodać tu zdjęcia bo kopiuje i wyskakuje ze nie można dodać zdjęć Witam Aby dodać zdjęcia trzeba być zalogowanym jako użytkownik - w statusie gość nie ma takiej możliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi