Gość daria Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2017 osoba budująca, ile wyniosł cię koszt do stanu deweloperskiego? nas około 30 tys za etap drożej za dach 40 tys stan surowy bez okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kornelia Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2017 Witam! Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres korcia07@gmail.com z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2017 Witam! Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres korcia07@gmail.com z góry dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarzyna Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam! Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów kasiuniakkkk@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam! Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów kasiuniakkkk@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Witam! mam pytanie, czy ktoś w województwie podkarpackim wybudował ten dom? proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Witam! Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres kamil.grela63@gmail.com z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Witam! Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres kamil.grela63@gmail.com z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sylwia szyk Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam! Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów sylwiaszyk@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam! Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów sylwiaszyk@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 my wlaśnie budujemy ten dom, chciałam wam wstawić zdjęcia ale nie wiem jak Witam. Czy budując ten dom wprowadzała Pani jakieś zmiany? Jestem już zdecydowany na ten projekt ale chcemy zmienić miejsce położenia kotłowni (w miejsce dużej łazienki z osobnym wejściem). Mam pytanie ile w przybliżeniu wyszedł Panią stan surowy zamknięty i jakim systemem Państwo budowali? Jeśli można to prosiłbym o jakieś zdjęcia Mój adres to: lukasz.durtka@vp.pl Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam. Czy ktoś na podkarpaciu lub w świętokrzyskim buduje ten dom? Prosiłbym o info na adres lukasz.durtka@vp.pl Byłbym wdzięczny za kilka informacji i ewentualnie możliwość zobaczenia go na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przemek Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Fabia na e-mail pirzmol@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Fabia na e-mail pirzmol@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darzenka Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2017 Witam. Czy budując ten dom wprowadzała Pani jakieś zmiany? Jestem już zdecydowany na ten projekt ale chcemy zmienić miejsce położenia kotłowni (w miejsce dużej łazienki z osobnym wejściem). Mam pytanie ile w przybliżeniu wyszedł Panią stan surowy zamknięty i jakim systemem Państwo budowali? Jeśli można to prosiłbym o jakieś zdjęcia Mój adres to: lukasz.durtka@vp.pl Z góry dziękuję Witam robiliśmy parę zmian odnośnie likwidacji 2 okien . Reszte odpisze na e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 Mam pytanie, pewnie nietypowe, czy można zmienić dach w tym projekcie na dwuspadowy? Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o architekturę, a projekt pod względem rozmieszczenia jest dla mnie idealny, jednak dwuspadowe dachy podobają mi się bardziej Dziękuję z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 Mam pytanie, pewnie nietypowe, czy można zmienić dach w tym projekcie na dwuspadowy? Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o architekturę, a projekt pod względem rozmieszczenia jest dla mnie idealny, jednak dwuspadowe dachy podobają mi się bardziej Dziękuję z góry! Witam Na etapie adaptacji projektu można przeprojektować dach na dwuspadowy - nasza Pracownia wystawi zgodę na wprowadzenie takiej zmiany. Proszę spojrzeć na dom Irys, tam w części głównej budynku też jest dach dwuspadowy, a układ jest bardzo podobny do Fabii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: lukasztrojnar2@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: lukasztrojnar2@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 Mam pytanie, pewnie nietypowe, czy można zmienić dach w tym projekcie na dwuspadowy? Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o architekturę, a projekt pod względem rozmieszczenia jest dla mnie idealny, jednak dwuspadowe dachy podobają mi się bardziej Dziękuję z góry! Witam Na etapie adaptacji projektu można przeprojektować dach na dwuspadowy - nasza Pracownia wystawi zgodę na wprowadzenie takiej zmiany. Proszę spojrzeć na dom Irys, tam w części głównej budynku też jest dach dwuspadowy, a układ jest bardzo podobny do Fabii. Pozdrawiam Dziękuję! Projekt Irys jest rzeczywiście bardzo ciekawy, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na maila trojmo@gmail.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2017 Dziękuję! Projekt Irys jest rzeczywiście bardzo ciekawy, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na maila trojmo@gmail.com? Witam kończymy właśnie opracowywanie dokumentacji do projektu Irys. Rysunki dostępne będą w przyszłym tygodniu - proszę wówczas o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Mam dwa pytania odnośnie projektu fabia czy jest możliwość zrobienia dachu na lekkiej konstrukcji-wiązarach, i czy jako materiał budowlany można użyć pustaka ceramicznego zamiast bloczków wapienno-piaskowych Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: dam.lew@wp.pl Pozdrawiam D.L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Mam dwa pytania odnośnie projektu fabia czy jest możliwość zrobienia dachu na lekkiej konstrukcji-wiązarach, i czy jako materiał budowlany można użyć pustaka ceramicznego zamiast bloczków wapienno-piaskowych Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: dam.lew@wp.pl Pozdrawiam D.L. Witam Proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: wojtekw76@op.plDziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Fabia. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: wojtekw76@op.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi