Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Witam Ciekawy projekt. Wersja lustrzana jak dla mnie, czy może Pan dołożyć piwnicę z garażem wjazd pod pokojem od strony wejścia, komin do kominka bardziej centralnie( bez ogrodowego kominka), bo od razu w piwnicy będzie kotłownia na paliwo stałe. Strop piwnicy Teriva a drugi drewniany. Proszę także o wymiary i wykaz materiałów ma maila henmly@wp.pl. Pozdrawiam H.Młynarczyk Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Zmiany można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji - technicznie możliwe są one do wykonania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KASIA Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Witam! bardzo proszę o przesłanie na mój adres: kasia_323@wp.pl wszystkich Waszych projektów które maję powierzchnie zabudowy do 153m kw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Witam! bardzo proszę o przesłanie na mój adres: kasia_323@wp.pl wszystkich Waszych projektów które maję powierzchnie zabudowy do 153m kw. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam,bardzo zainteresował mnie ten projekt tylko chciał bym w nim zmienić wejście do kotłowni aby było osobne.Jeśli była by tak możliwość to proszę mi przesłać rysunek ze zmianą na adres :szwagier2@onet.eu .Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam,bardzo zainteresował mnie ten projekt tylko chciał bym w nim zmienić wejście do kotłowni aby było osobne.Jeśli była by tak możliwość to proszę mi przesłać rysunek ze zmianą na adres :szwagier2@onet.eu .Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Zapytanie przekazałam do architektów - jutro powinien Pan otrzymać odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Witam bardzo interesuje mnie ten projekt dlatego proszę o dodatkowe info: ile powierzchni użytkowej będzie na górze jak dach będzie miał 37 stopni, czy można poszerzyć ścianę budynku tą gdzie jest wykusz (kosztem wykuszu), jaka jet długość i szerokość podłóg w salonie i kuchni. Proszę przesłać dane na maila koprynia_monika@o2.pl. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Witam bardzo interesuje mnie ten projekt dlatego proszę o dodatkowe info: ile powierzchni użytkowej będzie na górze jak dach będzie miał 37 stopni, czy można poszerzyć ścianę budynku tą gdzie jest wykusz (kosztem wykuszu), jaka jet długość i szerokość podłóg w salonie i kuchni. Proszę przesłać dane na maila koprynia_monika@o2.pl. Dziękuję Witam Zapytanie przekazuję do architektów, proszę wkrótce oczekiwać odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2015 witam czy mozna w jakis sposób tak zmienic projekt bez pomoszenia kosztów aby kotłownię zwiekszyć na 7m kwadratowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Witam bardzo interesuje mnie ten projekt dlatego proszę o dodatkowe info: ile powierzchni użytkowej będzie na górze jak dach będzie miał 37 stopni, czy można poszerzyć ścianę budynku tą gdzie jest wykusz (kosztem wykuszu), jaka jet długość i szerokość podłóg w salonie i kuchni. Proszę przesłać dane na maila koprynia_monika@o2.pl. Dziękuję jeżeli chcesz zmieniać kąt na 37 to poszukaj innego projektu. Tom parterowy, zmiana kąta do takiego spowoduje całkowicie popsucie bryły budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 witam czy mozna w jakis sposób tak zmienic projekt bez pomoszenia kosztów aby kotłownię zwiekszyć na 7m kwadratowych?? Dzień dobry, Kotłownię można powiększyć kosztem sąsiednich pomieszczeń/przestrzeni. Najprostrzym rozwiazaniem wydaje się przedłużenie kotłowni o przyległą część podcienia. Powierzchnia pomieszczenia wyniesie wówczas ok. 6,95m2. Możliwe jest również jej powiększenie kosztem np. pokoju 13.6m2. Zmiany w projekcie możne wprowadzić architekt na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pan/Pani bezpłatną zgodę na ich wprowadzenie. Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni. Zmiany w projekcie katalogowym są dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam, proszę o informację czy można zlikwidować strop nad jadalnią i pokojem dziennym w celu otwarcia przestrzeni nad tymi pomieszczeniami. e-mail mdinstal at o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam, proszę o informację czy można zlikwidować strop nad jadalnią i pokojem dziennym w celu otwarcia przestrzeni nad tymi pomieszczeniami. e-mail mdinstal at o2.pl Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam, proszę o informację czy można zlikwidować strop nad jadalnią i pokojem dziennym w celu otwarcia przestrzeni nad tymi pomieszczeniami. e-mail mdinstal at o2.pl Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam prosiłbym o ponowne przesłanie odpowiedzi na adres maclew39 @ o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam prosiłbym o ponowne przesłanie odpowiedzi na adres maclew39 @ o2.pl Witam Odpowiedź wyślemy ponownie na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Witam, jaka jest powierzchnia użytkowa ewentualnego poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Witam, jaka jest powierzchnia użytkowa ewentualnego poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Witam, Powierzchnia poddasza mierzona po obrysie ścian zewnętrznych to 131m2. Powierzchnia użytkowa to 17,6m2. W celu uzyskania większej powierzchni do zaadadaptowania, proponujemy podniesienie ścianki kolankowej. Podniesienie jej o 40cm pozwoli na uzyskanie około 33 m2 powierzchni użytkowej, bez ingerencji w pozycję słupów więźby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Witam, czy istnieje możliwość zmiany położenia kotłowi z większą łazienką oraz dodatkowe wyjście na zewnątrz z kotłowni? proszę też o przesłanie kosztorysu na adres: karolinamichalak@yahoo.co.uk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Witam, czy istnieje możliwość zmiany położenia kotłowi z większą łazienką oraz dodatkowe wyjście na zewnątrz z kotłowni? proszę też o przesłanie kosztorysu na adres: karolinamichalak@yahoo.co.uk Pozdrawiam Witam Zaproponowane przez Panią zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania, najlepiej na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe - prześle je dzisiaj na podany adres mailowy. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Czy mozna zamiast stropu zelbetonowego zastosować konstrukcje z gotowych wiązarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Czy mozna zamiast stropu zelbetonowego zastosować konstrukcje z gotowych wiązarów? Dzień dobry, oczywiście wprowadzenie takiej zmiany jest możliwe na etapie adaptacji. W sprawie projektu należy konsultować się z firmą zajmującą się wykonywaniem gotowych wiązarów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres k.knowa@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres k.knowa@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres: szuchnikt@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres: szuchnikt@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres bilinski.bartosz@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi