Gość Gość Maciek Napisano 26 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2020 Witam Bardzo zainteresował mnie projekt Fabia. Mógłbym prosić o przesłanie materiałów na adres maciek1690@gmail.com? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2020 5 godzin temu, Gość Gość Maciek napisał: Witam Bardzo zainteresował mnie projekt Fabia. Mógłbym prosić o przesłanie materiałów na adres maciek1690@gmail.com? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2020 Dzień Dobry, mogłabym prosić o szczegółowy kosztorys dla domu Fabia, zestawienie potrzebnych materiałów i szczegółowe rysunki z wymiarami? mail : lukasz0607@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2020 W dniu 6.09.2020 o 16:41, Gość Łukasz napisał: Dzień Dobry, mogłabym prosić o szczegółowy kosztorys dla domu Fabia, zestawienie potrzebnych materiałów i szczegółowe rysunki z wymiarami? mail : lukasz0607@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2020 Witam, bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów, zwymiarowanych rysunków oraz ogólnego kosztorysu na adres martagrzywna73@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2020 14 godzin temu, Gość Marta napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów, zwymiarowanych rysunków oraz ogólnego kosztorysu na adres martagrzywna73@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt Fabia Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2020 Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt ,chciał bym z garażem dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na Katnik86.kd@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2020 7 godzin temu, Gość Projekt Fabia napisał: Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt ,chciał bym z garażem dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na Katnik86.kd@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anka Napisano 16 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: anka.a.a@interia.pl Cytuj
Gość anka Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2020 Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt ,chciał bym z garażem dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres anka.a.a.ganczarska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2020 19 godzin temu, Gość Anka napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: anka.a.a@interia.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2020 6 godzin temu, Gość anka napisał: Witam, bardzo zainteresował mnie ten projekt ,chciał bym z garażem dlatego bardzo proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów na adres anka.a.a.ganczarska@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2020 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres ewelina.powierza95@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2020 5 godzin temu, Gość Ewelina napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres ewelina.powierza95@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2021 Dzień dobry, czy macie wersję z rekuperacją? Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na danydejarzyn@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2021 17 godzin temu, Gość Daniel napisał: Dzień dobry, czy macie wersję z rekuperacją? Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na danydejarzyn@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można dokupić projekt wentylacji mechanicznej w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Fabia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/555264522515413 Cytuj
Gość Magda Napisano 7 Sierpień 2022 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2022 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres cloudnine@wp.pl. pozdrawiam Magda Cytuj
Redaktor Napisano 8 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2022 13 godzin temu, Gość Magda napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres cloudnine@wp.pl. pozdrawiam Magda Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 19 Październik 2022 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2022 Witam serdecznie Bardzo proszę o przesłanie na maila halabix@gmail.com zestawienie materiałów oraz rzuty i przekroje z tego projektu. Rozważam zakup tego projektu i budowę. Jakie metody ogrzewania w tym projekcie spełniają aktualne warunki techniczne? Pozdrawiam Robert Cytuj
Redaktor Napisano 21 Październik 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2022 W dniu 19.10.2022 o 23:12, Gość Robert napisał: Witam serdecznie Bardzo proszę o przesłanie na maila halabix@gmail.com zestawienie materiałów oraz rzuty i przekroje z tego projektu. Rozważam zakup tego projektu i budowę. Jakie metody ogrzewania w tym projekcie spełniają aktualne warunki techniczne? Pozdrawiam Robert Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W projekcie założono ogrzewanie gazowe oraz kolektory słoneczne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 15 Grudzień 2024 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2024 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres patryk980207@gmail.com pozdrawiam Patryk Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2024 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2024 21 godzin temu, Gość Patryk napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów projektu Fabia na adres patryk980207@gmail.com pozdrawiam Patryk Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi