Gość Kasia Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Dzień Dobry, mogłabym prosić o szczegółowy kosztorys dla domu Fabia, zestawienie potrzebnych materiałów i szczegółowe rysunki z wymiarami? mail : kasiab21@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 14 minut temu, Gość Kasia napisał: Dzień Dobry, mogłabym prosić o szczegółowy kosztorys dla domu Fabia, zestawienie potrzebnych materiałów i szczegółowe rysunki z wymiarami? mail : kasiab21@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2019 Witam, bardzo zainteresował mnie projekt Fabia (odbicie lustrzane) dlatego bardzo proszę o przesłanie mi wymiary rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów, jeżeli to możliwe wymiary okien, zarys ław fundamentowych na adres : adrenalina1mg@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 W dniu 30.04.2019 o 16:25, Gość Damian napisał: Witam, bardzo zainteresował mnie projekt Fabia (odbicie lustrzane) dlatego bardzo proszę o przesłanie mi wymiary rysunków oraz ogólne zestawienie materiałów, jeżeli to możliwe wymiary okien, zarys ław fundamentowych na adres : adrenalina1mg@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kosztorys Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 Dzień Dobry, mógłbym prosić o szczegółowy kosztorys dla domu Fabia, zestawienie potrzebnych materiałów i szczegółowe rysunki z wymiarami? mail : michal.zalewskiii@gmail.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 2 godziny temu, Gość Kosztorys napisał: Dzień Dobry, mógłbym prosić o szczegółowy kosztorys dla domu Fabia, zestawienie potrzebnych materiałów i szczegółowe rysunki z wymiarami? mail : michal.zalewskiii@gmail.com. Dzień dobry, w załączniku przesyłam rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu Fabia (odbicie lustrzane) Bardzo proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, oraz wymiary okien, zarys ław fundamentowych na adres: patrihno@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2019 56 minut temu, Gość Patryk napisał: Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu Fabia (odbicie lustrzane) Bardzo proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, oraz wymiary okien, zarys ław fundamentowych na adres: patrihno@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym wyślemy materiały szczegółowe. Nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nico Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: kamil0103@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 11 godzin temu, Gość Nico napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres: kamil0103@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 Witam serdecznie Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, oraz innych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Fabia na adres piniu016@o2.pl .Pozdrawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 5 godzin temu, Piniu napisał: Witam serdecznie Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, oraz innych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Fabia na adres piniu016@o2.pl .Pozdrawiam? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nico Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2020 Witam serdecznie Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, projektu Fabia V. Czy istnieje możliwość usunięcia garażu z zachowaniem wymiarów z tego projektu. na adres:kamil0103@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 12 godzin temu, Gość Nico napisał: Witam serdecznie Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, zestawienia materiałów, wymiarów szczegółowych, projektu Fabia V. Czy istnieje możliwość usunięcia garażu z zachowaniem wymiarów z tego projektu. na adres:kamil0103@poczta.fm Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Projekt Fabia nie posiada garażu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermanowa123 Napisano 13 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2020 Witam, zainteresował mnie projekt Fabia (odbicie lustrzane) dlatego bardzo proszę o przesłanie mi wymiary i rysunki oraz ogólne zestawienie materiałów, jeżeli to możliwe wymiary okien, zarys ław fundamentowych na adres : bumis@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 18 godzin temu, hermanowa123 napisał: Witam, zainteresował mnie projekt Fabia (odbicie lustrzane) dlatego bardzo proszę o przesłanie mi wymiary i rysunki oraz ogólne zestawienie materiałów, jeżeli to możliwe wymiary okien, zarys ław fundamentowych na adres : bumis@onet.eu Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Przed zakupem projektu nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie na e-mail vovic1@o2.pl szczegółowych wymiarów każdego z pomieszczeń. Z poważaniem, Mateusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 4 godziny temu, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie na e-mail vovic1@o2.pl szczegółowych wymiarów każdego z pomieszczeń. Z poważaniem, Mateusz. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2020 Witam czy mogę prosić o przesłanie wymiarów pomieszczeń w projekcie Fabia 9 na adres pawel_a11@op.pl oraz mam pytanie czy istnieje możliwość zastosowania stropu teriva w w/w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2020 16 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam czy mogę prosić o przesłanie wymiarów pomieszczeń w projekcie Fabia 9 na adres pawel_a11@op.pl oraz mam pytanie czy istnieje możliwość zastosowania stropu teriva w w/w projekcie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Ze względy na konstrukcję dachu oraz rozpiętości w tym wypadku uznano strop żelbetowy za bardziej ekonomiczny. Zmiana stropu na Terive wiąże się z zastosowaniem większej ilości elementów konstrukcyjnych takich jak podciągi czy słupy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patrycja Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Witam! Bardzo proszę o przesłanie wymiarow pomieszczeń i ogólne zestawienie materiałów na adres patrycja-majcher@wp.pl. Pozdrawiam. Cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 27 minut temu, Gość Patrycja napisał: Witam! Bardzo proszę o przesłanie wymiarow pomieszczeń i ogólne zestawienie materiałów na adres patrycja-majcher@wp.pl. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość00033 Napisano 7 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2020 Witam! Bardzo proszę o przesłanie wymiarow pomieszczeń i ogólne zestawienie materiałów na adres kass1lisu@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2020 Godzinę temu, Gość Gość00033 napisał: Witam! Bardzo proszę o przesłanie wymiarow pomieszczeń i ogólne zestawienie materiałów na adres kass1lisu@wp.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Maciek Napisano 26 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2020 Witam. Bardzo zainteresował mnie projekt Fabia, czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów łącznie z zestawieniem materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi