Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 95
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość karolina
Napisano

Witam serdecznie. Zwracam się do Państwa z prośbą o przesłanie mi na adres: lopez150.79@o2.pl  rzutów z pełnymi wymiarami lustra projektu Justynian oraz przekroju pionowego budynku z wymiarami. Z góry serdecznie dziękuję.  

Napisano

Witam serdecznie. Zwracam się do Państwa z prośbą o przesłanie mi na adres: lopez150.79@o2.pl  rzutów z pełnymi wymiarami lustra projektu Justynian oraz przekroju pionowego budynku z wymiarami. Z góry serdecznie dziękuję.  

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: k_arbo@wp.pl. Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Paweł
Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres:turyst@2.pl pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano
W dniu ‎22‎.‎07‎.‎2018 o 20:15, Gość Paweł napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres:turyst@2.pl pozdrawiam

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Napisano
Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: smietanki123@gmail.com Pozdrawiam
Napisano
13 godzin temu, Gość Joanna napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: smietanki123@gmail.com Pozdrawiam

Dzień dobry!

W dniu dzisiejszym wyślemy materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Napisano
Dzień dobry, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostepnych materiałów na adres: lukaszgoral8444@gmail.com
Napisano
19 godzin temu, Gość Łukasz napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostepnych materiałów na adres: lukaszgoral8444@gmail.com

Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów projektu Justynian na adres: kabo82@gmail.com

Czy w projekcie tym istnieje możliwość powiększenia salonu kosztem rezygnacji z kominka zewnętrznego oraz zadaszenia tarasu?

Napisano
12 godzin temu, Gość KaeS napisał:

Witam, czy mogę prosić o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów projektu Justynian na adres: kabo82@gmail.com

Czy w projekcie tym istnieje możliwość powiększenia salonu kosztem rezygnacji z kominka zewnętrznego oraz zadaszenia tarasu?

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Gość Dariusz
Napisano
Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: darbru@wp.pl Pozdrawiam Dariusz
Napisano
17 godzin temu, Gość Dariusz napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: darbru@wp.pl Pozdrawiam Dariusz

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość bodi2000
Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: bodi2000@op.pl.  Pozdrawiam

Napisano
1 godzinę temu, Gość bodi2000 napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: bodi2000@op.pl.  Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na adres piwowarczyk.jarek@gmail.com

Dziękuję.Pozdrawiam

Napisano
13 godzin temu, Gość Jarek napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na adres piwowarczyk.jarek@gmail.com

Dziękuję.Pozdrawiam

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 1 month later...
Gość darek
Napisano
witam tez bym poprosil rzut pomieszczen mile widziane wszystkie wersje i mozliwosci . darekkowal1988@gmail.com