Gość M i N Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2016 Dzień dobry, my również jestesmy zainteresowani zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : mdt.marcindudektarasy@Gmail.com Z góry dziekujemy i pozdrawiamy Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2016 Dzień dobry, my również jestesmy zainteresowani zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : mdt.marcindudektarasy@Gmail.com Z góry dziekujemy i pozdrawiamy Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gabriela Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres gabrielasierant@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę również o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres gabrielasierant@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gris Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Dzień dobry, my również jestesmy zainteresowani zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :grzegorzprzybyła@vp.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Dzień dobry, my również jestesmy zainteresowani zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :grzegorzprzybyła@vp.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jolanta Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Ambrozja Nowa. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentacje proszę przesłać na adres: jolanta.jedrzejczyk@hotmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Ambrozja Nowa. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentacje proszę przesłać na adres: jolanta.jedrzejczyk@hotmail.com Dzień dobry, Koszty budowy są określone na stronie internetowej w formie tabeli. Bezpłatnie udostępniamy zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe - wysyłam wymienione pliki na wskazany adres. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Kamil Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2017 Witam czy cena kosztorysu uwzględnia juz działkę? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2017 Witam czy cena kosztorysu uwzględnia juz działkę? Witam Wycena kosztorysowa dotyczy tylko samego budynku, koszt zakupu działki należy doliczyć dodatkowo. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Dzień dobry jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : mateusz.pluwak@poczta.fm Z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2018 Dzień dobry jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres : mateusz.pluwak@poczta.fm Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2018 Witam , czy moglbym prosic o wyslanie szczegolowego rzutu fundamentow. Adres: mateusz.pluwak@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2018 Witam , czy moglbym prosic o wyslanie szczegolowego rzutu fundamentow. Adres: mateusz.pluwak@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 Witam , czy moglbym prosic o wyslanie szczegolowego rzutu fundamentow. Adres: mateusz.pluwak@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam witam czy buduje ktoś ten dom w małopolsce ? Cytuj
Gość tomek Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 witam ,czy buduje ktoś ten dom w małopolsce lub podkarpaciu ? Cytuj
Gość Edward Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2018 Dzień dobry również jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :sadlowski.edward@op.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Dzień dobry również jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :sadlowski.edward@op.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edward Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Dzień dobry również jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :sadlowski.edward@op.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Dzień dobry również jestem zainteresowany zakupem projektu Ambrozja Nowa, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe w celu oszacowania kosztorysu. Dokumentację proszę wysłać na adres :sadlowski.edward@op.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość agnieszka Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 my budujemy w malopolsce okolice Nowego sacza Cytuj
Gość aga Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 witam ,czy buduje ktoś ten dom w małopolsce lub podkarpaciu ? okolice nowego sacza malopolska Cytuj
Gość tomek Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2018 witam ,czy buduje ktoś ten dom w małopolsce lub podkarpaciu ? okolice nowego sacza malopolska mozna prosic adres na maila ja jestem z wojnicza i zamierzamy tez go budowac a chcielibysmy zobaczyc na zywo ;) tomgaw2@interia.pl Cytuj
Gość Malgorzata Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2018 my budujemy w malopolsce okolice Nowego sacza mozna prosic jakis kontakt do Ciebie ? Cytuj
Gość tomek Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2018 my budujemy w malopolsce okolice Nowego sacza mozna prosić kontakt do Ciebie Agnieszko jestem z okolic sącza i tez mam w planie kupno tego projektu moj kontakt 884952321 a chciałbym zobaczyć go na żywo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi