Gość ada Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2014 Witam, Jestem w trakcie budowy,a raczej wykończenia domu SOL.Zamieszczam parę fotek domku.Gdyby ktoś był ciekaw jak budowa szła od początku,proszę pisać.Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojciech Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2014 Dzień dobry My od lipca 2013 także realizujemy tem projekt pod Olsztynem. Trochę go zmieniliśmy i chętnie wymienimy się spostrzeżeniami na temat budowy. Pozdr. Magda i Wojtek Cytuj
Gość Wojciech Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2014 Dzień dobry. Od lipca 2013 także realizujemy budowę domu SOL pod Olsztynem. Trochę go zmieniliśmy. Z przyjemnością wymienimy się poglądami na temat budowy. Pozdr. Magda i Wojtek Cytuj
Gość agnieszka Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2014 Witam, Ja niestety oprócz podniesienia fundamentu,nie zmieniłam nic,bo nikt mi nie doradził pewnych rzeczy,a przede wszystkim kuchnia i okno które moim zdaniem jest za duże i tym samym dla mnie blat będzie za nisko...no i wjazd do garażu,można było go poszerzyć troszkę aby był większy komfort z wjazdu.Reszta jak dla mnie jest ok. Acha,pod schodami umieściłam spiżarnie, a jakie Państwo dokonaliście zmian? Cytuj
Redaktor Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi