Cathy87 Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2015 Bogzar macie PRZEPIĘKNY DOM! Przemyślany w najmniejszym szczególe, nawet nie pomyślałabym, że można zastosować takie rozwiązania. Napawałam się każdym zdjęciem na picasie (szczególnie tymi od połowy Chyle czoła. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogzar Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 Bogzar macie PRZEPIĘKNY DOM! Przemyślany w najmniejszym szczególe, nawet nie pomyślałabym, że można zastosować takie rozwiązania. Napawałam się każdym zdjęciem na picasie (szczególnie tymi od połowy Chyle czoła. Pozdrawiam Wielkie dzieki Cathy87 Cytuj
Gość szymon Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2016 Witam, poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń projektu agis na fafa15@op.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2016 Witam, poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń projektu agis na fafa15@op.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń projektu agis na stresik@gop.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam, poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń projektu agis na stresik@gop.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2016 Też poproszę o kosztorys oraz rzut pomieszczeń rambo_16@poczta.fm Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2016 Też poproszę o kosztorys oraz rzut pomieszczeń rambo_16@poczta.fm Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ada Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2016 Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt. Jest w nim wszystko czego potrzebuję. Bardzo byłabym wdzięczna za informację jaki jest koszt budowy "pod klucz". Mój adres to skowron500@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2016 Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt. Jest w nim wszystko czego potrzebuję. Bardzo byłabym wdzięczna za informację jaki jest koszt budowy "pod klucz". Mój adres to skowron500@wp.pl Witam Wyceny kosztorysowe podane są w tabeli na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2016 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy w ramach tego projektu trzeba wykonać strop żelbetowy, czy projekt zakłada lekki strop...nie chcę przerabiać projektu, a zależy mi na lekkim stropie, na strychu nie będzie nic oprócz choinki i chciałbym od razy do belek od góry przybić płytę osb a od dołu sufit podwieszany:) Cytuj
Gość Marcin Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2016 poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń na atreyu87@wp.pl z góry dziękuję.. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2016 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy w ramach tego projektu trzeba wykonać strop żelbetowy, czy projekt zakłada lekki strop...nie chcę przerabiać projektu, a zależy mi na lekkim stropie, na strychu nie będzie nic oprócz choinki i chciałbym od razy do belek od góry przybić płytę osb a od dołu sufit podwieszany:) Dzień dobry, w projekcie Agis zaprojektowano strop gęstożebrowy Teriva. Tylko taką wersję tego projektu posiadamy. Strop można zmienić na etapie adaptacji u lokalnego architekta. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2016 poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń na atreyu87@wp.pl z góry dziękuję.. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Wioletta Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2016 Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Witam, mogę również prosić o kosztorys? Na adres wioletta.slota@gmail.com Dziękuję z góry Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2016 Witam, mogę również prosić o kosztorys? Na adres wioletta.slota@gmail.com Dziękuję z góry Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu na adres kpboruch@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu na adres kpboruch@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu na adres dziabong90@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu na adres dziabong90@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74 zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
Gość daniel Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2017 witam proszę o przesłanie kosztorysu na adres danielzeglarski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2017 witam proszę o przesłanie kosztorysu na adres danielzeglarski@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tabaka agis2 Sandomierz Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2020 Witam Bogzar ile kubików betonu Ci poszło na same ławy? Dodam że dołączam te 4 słupy do ław tak jak Ty i interesuje mnie ile betonu Ci poszło ? Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Agis lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/340158691082998 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi