Bogzar Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2012 Witam, nie wiem dlaczego nie wkleiło moich zdjęć, ale zapraszam na mojego bloga budowlanego http://www.agisprojekt.mojabudowa.pl/, tam jest trochę fotek no i wogóle różne historie na temat budowy Agisa. Pozdrawiam wszystkich:) Witam Ewelina, jak to dobrze zobaczyć Agisa budowanego przez innych. Pozdrawiam i życzę szybkiego i bezproblemowego dotarcia do upragnionego finału budowy. Bogzar Cytuj
Gość Gabi Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2012 Gabi schody mam jedynie do piwnicy. Strych jest traktowany jak poddasze nieuzytkowe. Pozdrawiam Bogzar chodziło mi o schody wejściowe.a tak to ciężko tu dodackomentaż i zdjęcie z tym kodem niewyraznym Cytuj
Gość Ewelina Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2012 Witam Ewelina, jak to dobrze zobaczyć Agisa budowanego przez innych. Pozdrawiam i życzę szybkiego i bezproblemowego dotarcia do upragnionego finału budowy. Bogzar Witam Dziekuję, Twój Agis wygląda imponująco, my trochę pokombinowaliśmy z oknami, ale ustawialiśmy je pod kątem wnętrza, z zewnątrz już tak ekstra nie wygląda (zwłaszcza okno w kuchni od frontu do którego jednak powoli sie przyzwyczajam).Twój Wygląda jak w oryginale i przyznam że taka opcja z zewnątrz ładniej wygląda. Równiez życzę bezproblemowej budowy. Pozdrawiam:) Cytuj
Bogzar Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2012 Dziennik Budowy domu Agis 15.05. do 26.06.2012 1.-tynki wewnetrzne 2.-instalacje wodne i kanalizacyjne 3.-ocieplenie posadzek 4.-ogrzewanie podlogowe 5.-wentylacja 6.-ogrodzenie od strony ogrodu 7.-fundament pod taras + prace ziemne w ogrodzie 8.-przerwa techniczna do wrzesnia Link gdzie mozna zobaczyc postep prac https://picasaweb.google.com/Bogzar53/DomAGIS26062012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMbmh9Hf9Pbe5QE&feat=directlink Pozdrawiam Wszystkich milosnikow Agisa Bogzar Witam WszystkichDodałem jeszcze do tego linku zdjęcia z poszczególnych etapów budowy. Pozdrowienia Bogzar Cytuj
Gość Leszek Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2012 Witam. My z żoną również wybraliśmy ten projekt. Chcemy zacząć na wiosnę. Proszę podajcie jeśli można ile płacicie za budowę do stanu surowego? Czy za m2 czy od całości. Mnie ekipa powiedziała 35 zł/m2 ściany i fundamenty a dach 70zł/m2. Nie wiem czy to dużo czy nie bo nie mam porównania. Budujemy w małopolsce. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Agisem. Witam. Właśnie jestem na etapie nanoszenia zmian do projektu domu Agis z planowanym rozpoczęciem budowy na wiosnę 2013 roku. Byłbym wdzięczny za możliwość określenia przez Pana, o ile jest Pan w stanie, kosztów budowy tego budynku w systemie gospodarczym lub ewentualnie polecenie firmy, która podjęłaby się tej budowy w małopolsce za rozsądną cenę. Prosiłbym o kontakt na adres mailowy: leszek.beliczynski@interia.pl. Pozdrawiam. Leszek. Cytuj
Bogzar Napisano 16 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2012 Dziennik budowy domu Agis 29.08.2012 – drzwi wejściowe 04.09.2012 – wod-kan. 07.09.2012 - kominek 15.09.2012 - ocieplenie elewacja wraz z tynkiem cienkowarstwowym i strukturą 15.09.2012 – strych termoizolacja metodą natryskową pianką poliuretanowa link do histori budowy domu Agis https://picasaweb.google.com/111029146593817082397/HistoriaBudowyDomuAgisChmielno2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMbmh9Hf9Pbe5QE&feat=directlink Bogzar Cytuj
Gość Mariusz Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2014 Jaki był koszt wybudowania tego domu ? Cytuj
Bogzar Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2014 09.04.2014 Dom i ogrod w 100% na gotowo tu mozna zobaczyc historie budowy domu https://picasaweb.go...feat=directlink Bogzar Cytuj
Gość timtal Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2014 Gratulacje Bogzar:). U nas idzie troszkę wolniej , ale do przodu. Twój domek i ogród wyszły super. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gajos Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2014 Jaki koszt wykonania dachu w tym projekcie ? Dachówka, wieźba ... Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2014 Jaki koszt wykonania dachu w tym projekcie ? Dachówka, wieźba ... Cytuj
Gość gostek Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2014 Jaki koszt wykonania dachu w tym projekcie ? Dachówka, wieźba ... 1250000,25zł Cytuj
Gość Anieszka Napisano 24 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2014 Witam Zaczęliśmy jesienią ubiegłego roku do poziomu zerowego. W tym roku od kwietnia prace ruszyły dalej. Projekt jest nieco zmieniony - mniej okien w domu i dodane na strychu. W rzeczywistości jest równie fajny jak na projekcie. Pozdrawiam Aga Cytuj
Bogzar Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2014 1250000,25zł Calkowity koszt wykonania dachu (mat.+ rob.) 50K. Cena z 2011r. Cytuj
Bogzar Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2014 Witam Zaczęliśmy jesienią ubiegłego roku do poziomu zerowego. W tym roku od kwietnia prace ruszyły dalej. Projekt jest nieco zmieniony - mniej okien w domu i dodane na strychu. W rzeczywistości jest równie fajny jak na projekcie. Pozdrawiam Aga Zycze powodzenia Aga, Bogzar (mieszkaniec Agisa) Cytuj
Bogzar Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2014 Gratulacje Bogzar:). U nas idzie troszkę wolniej , ale do przodu. Twój domek i ogród wyszły super. Pozdrawiam. Timtal wielkie dzieki. Jak tam postepy w budowie?? Bogzar Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2014 Gratulacje Bogzar:). U nas idzie troszkę wolniej , ale do przodu. Twój domek i ogród wyszły super. Pozdrawiam. Timtal wielkie dzieki. Jak tam postepy w budowie?? Bogzar Cytuj
Gość timtal Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2014 Timtal wielkie dzieki. Jak tam postepy w budowie?? Bogzar Witaj Bogzar . To Twojego tempa nam sporo brakuje , ale nie narzekam. Jesteśmy już po wylewkach, wcześniej wiadomo( okna, instalacje, podłogówka, tynki...). Ja z żoną to, żeby być precyzyjnym budujemy wersję IIIA. Powolutku idziemy do przodu. Pozdrawiam:) Cytuj
Gość pyra Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2014 Mam na sprzedaż taki projekt w dobrej cenie z tej pracowni cały komplet zakupiony w marcu 2014 info do mnie pyra187@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2015 Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o informację, czy jest możliwość dopasowania go do MDM-u? Mam na myśli głównie zmniejszenie powierzchni do 100mkw? Dziękuję za odpowiedz, Pozdrawiam, Agata Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2015 Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o informację, czy jest możliwość dopasowania go do MDM-u? Mam na myśli głównie zmniejszenie powierzchni do 100mkw? Dziękuję za odpowiedz, Pozdrawiam, Agata Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o informację, czy jest możliwość dopasowania go do MDM-u? Mam na myśli głównie zmniejszenie powierzchni do 100mkw? Dziękuję za odpowiedz, Pozdrawiam, Agata Witam, Istnieje możliwość zmniejszenia powierzchni użytkowej np. poprzez zmniejszenie szerokości całego budynku i w ten sposób powierzchni niektórych pomieszczeń. Można również bez zmiany wymiarów zewnętrznych tak powiększyć powierzchnię pom. gospodarczego na rzecz pomieszczeń użytkowych (korytarza, spizarni) aby zmniejszyć łączną powierzchnię użytkową. Powierzchnia pomieszczenia gospodaczego nie jest bowiem wliczana do powierzchni użytkowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2015 Dzień dobry, jest możliwość zamówienia szczegółowego kosztorysu z uwzględnieniem naszych wymagań dotyczących rodzaju materiałów budowlanych? Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2015 Dzień dobry, jest możliwość zamówienia szczegółowego kosztorysu z uwzględnieniem naszych wymagań dotyczących rodzaju materiałów budowlanych? Witam Proszę na adres projekty@dobredomy.pl przesłać, jakie zmiany materiałowe chciałby Pan wprowadzić.Zobaczymy jak dużo ich będzie - najprawdopodobniej będzie możliwe przygotowanie takiego kosztorysu w cenie 305zł, musimy jednak najpierw sprawdzić jak wielki to będą zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Cathy87 Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2015 Witam, Załączam kilka zdjęć z realizacji projektu Agis. Jeszcze daleko do stanu końcowego, ale już mieszkamy W tym roku elewacja (deska, kamień), ogrodzenie, ogród, podjazd i zobaczymy jak się wyrobimy ze wszystkim. Dom wybudowany bez kredytu, dlatego nie skończony na zicher. Zdjęcia nie są najaktualniejsze, troszkę poszło już do przodu, jednak przez opieszałość nie mam jeszcze zrobionych zdjęć bieżącego stanu Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi