Gość Ala Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2011 Czy ktoś wybudował ten domek w woj.mazowieckim? Proszę o umieszczenie zdjęć z budowy może ktoś ma już wnętrza bardzo zależy mi na zobaczeniu jak wygląda dom w realu. Cytuj
Bogzar Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2011 Proszę o umieszczenie zdjęć z budowy może ktoś ma już wnętrza bardzo zależy mi na zobaczeniu jak wygląda dom w realu. Ala zaraz po Nowym Roku przesle fotki wnetrz "Agisa"Bogzar Cytuj
Gość timtal Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2012 No właśnie!! Bogzar, ile można czekać . Zmiłuj się Cytuj
Bogzar Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2012 No właśnie!! Bogzar, ile można czekać :)/> . Zmiłuj się :blink:/> Witam, przepraszam, że tak długo kazałem czekać. Dziennik Budowy Styczeń - gotowe dolne źródło pompy ciepła i instalacja elektryczna Przerwa – ZIMA Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2012 Witam, przepraszam, że tak długo kazałem czekać. Dziennik Budowy Styczeń - gotowe dolne źródło pompy ciepła i instalacja elektryczna Przerwa – ZIMA Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Witam,Widzę, że budowa w toku. Idzie wiosna i zapewne prace nabiorą rozpędu(czego życzę). Zachęcam do dalszego umieszczania zdjęć na naszym forum. Dodatkowo niedługo rusza kolejna edycja naszego konkursu, a w nim atrakcyjne nagrody. Szczegóły już wkrótce na stronie. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu Agis na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/aktualnosci/konkurs-fotograficzny-dobre-domy-kolejna-edycja-ruszyla Pozdrawiam Cytuj
Bogzar Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu Agis na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/aktualnosci/konkurs-fotograficzny-dobre-domy-kolejna-edycja-ruszyla Pozdrawiam Pani Aneto 500KB to strasznie malo ))))) Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2012 Pani Aneto 500KB to strasznie malo ))))) Witam, Zawsze można więcej:) Pozdrawiam Cytuj
Gość ewelina Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2012 Witam. My z żoną również wybraliśmy ten projekt. Chcemy zacząć na wiosnę. Proszę podajcie jeśli można ile płacicie za budowę do stanu surowego? Czy za m2 czy od całości. Mnie ekipa powiedziała 35 zł/m2 ściany i fundamenty a dach 70zł/m2. Nie wiem czy to dużo czy nie bo nie mam porównania. Budujemy w małopolsce. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Agisem. Hej, 70zł/m2 dachu? Dla mnie kosmos, ja właśnie szukam fachowców od dachu, cena robocizny do ok. 30-35 zł/m2. Budujemy na podkarpaciu. W Agisie dach jest bardzo prosty, bez lukarń, okien dachowych, więc jakoś mało obaw że ktoś go "zepsuje", na początku niektórzy podawali mi cenę 48-50zł, ale w końcu sami proponowali kwotę 30-35zł. Pozdrawiam.Trzeba się targować i szukać a może trochę zaoszczędzić, wiem to z doświadczenia. Cytuj
Gość Mlody Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Dziennik Budowy domu Agis 19.06.2011 - WIECHA Dziennik Budowy domu Agis 07.07.2011 - dach na gotowo Mam pytanie do Bogzara widze ze nie podnosiles sciany kolankowej a ja sie zastanawiam czy nie podniesc jak uwazasz lepiej zostawic czy dolozyc jednego pustaka w kolo .Dzieki. Cytuj
Bogzar Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2012 JPG] Mam pytanie do Bogzara widze ze nie podnosiles sciany kolankowej a ja sie zastanawiam czy nie podniesc jak uwazasz lepiej zostawic czy dolozyc jednego pustaka w kolo .Dzieki. Witam, moje zdanie - zostawic tak jak jest w projekcie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2012 JPG] Witam, moje zdanie zostawic tak jak jest na projekcie. [attachment=149:Dom Agis 01.10.2011 Witam, Jeśli mogę się wtrącić to imponująco wygląda to poddasze na zdjęciu. Wyszedł prawdziwy strych:) Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych . Cytuj
Gość Mlody Napisano 9 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2012 Witam, jeszce jedna prosba do Bogzar jaka masz wysokosc pomieszczen w domu.Bo u mnie jest wysokosc 258 cm plus 24 cm stropu to wychdzi ze belka dachu bedzie na wysokosci 282 cm a wedlug projektu jest 270cm wysokosc pomieszczen plus 32cm stropu to belka dachu powinna byc na wysokosci 302 cm wiec wiecej niz jest u mnie o 20cm wiec tak mysle czy nie objechac sciany kolankowej jednym pustakiem . Widze ze u Ciebie wyszlo wszystko bardzo ladnie ,wiec jestem ciekaw jaka masz wysokosc pomieszczen . Dzieki. Cytuj
Bogzar Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2012 Witam, jeszce jedna prosba do Bogzar jaka masz wysokosc pomieszczen w domu.Bo u mnie jest wysokosc 258 cm plus 24 cm stropu to wychdzi ze belka dachu bedzie na wysokosci 282 cm a wedlug projektu jest 270cm wysokosc pomieszczen plus 32cm stropu to belka dachu powinna byc na wysokosci 302 cm wiec wiecej niz jest u mnie o 20cm wiec tak mysle czy nie objechac sciany kolankowej jednym pustakiem . Widze ze u Ciebie wyszlo wszystko bardzo ladnie ,wiec jestem ciekaw jaka masz wysokosc pomieszczen . Dzieki. Witam,przesylam rys. gdzie sa podane wysokosci mojego domu. Ja zastosowalem strop lany. Bogzar e-m bogzar53@gmail.com Koniec limitu 500KB brak miejsca na nastepne fotki. Cytuj
Bogzar Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2012 Witam, tak wygląda front domu Agis. Moim zdaniem majstrowanie przy ścianie kolankowej może zakłócić harmonię wysokości - ściana a dach. Ale to indywidualna sprawa każdego. Pozdrawiam Bogzar. Na jakim etapie jest Twoja budowa?? Ps. Aby przedstawiać nowe zdjęcia muszę wycinać te starsze. Admin - wielkie dzięki za świąteczne życzenia. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2012 Witam, tak wygląda front domu Agis. Moim zdaniem majstrowanie przy ścianie kolankowej może zakłócić harmonię wysokości ściana a dach. Ale to indywidualna sprawa każdego. Bogzar. Na jakim etapie jest Twoja budowa?? Ps. Aby przedstawiać nowe zdjęcia muszę wycinać te starsze. Admin - wielkie dzięki za świąteczne życzenia. Witam, W takim razie sprawdzę, czy istnieje możliwość zmiany parametrów odnośnie umieszczania zdjęć. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gabi Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2012 Witam.dzieki za zdjęcia dla Bogzara.prosze o schody Cytuj
ewelina_00 Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2012 A oto nasz Agis na dzień dzisiejszy: Cytuj
Bogzar Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2012 Dziennik Budowy domu Agis 15.05. do 26.06.2012 1.-tynki wewnetrzne 2.-instalacje wodne i kanalizacyjne 3.-ocieplenie posadzek 4.-ogrzewanie podlogowe 5.-wentylacja 6.-ogrodzenie od strony ogrodu 7.-fundament pod taras + prace ziemne w ogrodzie 8.-przerwa techniczna do wrzesnia Link gdzie mozna zobaczyc postep prac https://picasaweb.google.com/Bogzar53/DomAGIS26062012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMbmh9Hf9Pbe5QE&feat=directlink Pozdrawiam Wszystkich milosnikow Agisa Bogzar Cytuj
Bogzar Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2012 Witam.dzieki za zdjęcia dla Bogzara.prosze o schody Gabi schody mam jedynie do piwnicy.Strych jest traktowany jak poddasze nieuzytkowe. Pozdrawiam Bogzar Cytuj
Bogzar Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2012 A oto nasz Agis na dzień dzisiejszy: Ewelina gdzie fotki?? Cytuj
Gość piotrekrk Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2012 @Bagzar Dobra robota ze zdjęciami na picasie! @Ewelina Może też wrzucisz zdjęcia na picase, skoro tutaj galeria tak "dobrze" działa Witam Staff Bogzar Cytuj
Gość Ewelina Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2012 Witam, nie wiem dlaczego nie wkleiło moich zdjęć, ale zapraszam na mojego bloga budowlanego http://www.agisprojekt.mojabudowa.pl/, tam jest trochę fotek no i wogóle różne historie na temat budowy Agisa. Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi