Bogzar Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 19.06.2011 -"WIECHA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogzar Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 19.06.2011 - "WIECHA' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogzar Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 19.06.2011 - WIECHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość timtal Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Miło popatrzeć jak sobie AGIS rośnie . Serdecznie gratulujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogzar Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 25.06.2011 - ściany szczytowe już na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Świetnie to wygląda Bogzar, trzymam kciuki i czekam na dalsze fotki. Sam myślę o budowie Agisa, daj znać jak z wykonaniem czy są jakieś "technologiczne" problemy czy wszystko idzie bez problemów? pozdrowienia Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Regina Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Witam Pana. Mam pytanie dotyczące podpiwniczenia: Na ile podnosi to koszty budowy? Chcemy z mężem mieć piwnicę, ale czy stać nas ten luksus? Pozdrawiam - Regina (reg158@wp.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogzar Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 30.06.2011 - odeskowanie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksander Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 30.06.2011 - odeskowanie dachu Przepiękny projekt super wszystko wygląda, czy domek będzie wykończony okładziną drewnianą jak w projekcie, zastanawiam się nad tym projektem i kolorystyką ,bardzo podoba mi się zielona okładzina,świetnie wygląda na wizualizacji, zastanawiam się czy w originale też tak będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogzar Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 07.07.2011 - dach na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wika Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 07.07.2011 - dach na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wika Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 07.07.2011 - dach na gotowo Na początku sierpnia ruszam z budową Agis2 lustrzane odbicie bez piwnicy - doprojektowałam garaż i tym sposobem mam dodatkowo około 40-metrowy taras. Moje pytanie dotyczy kosztów robocizny i materiałów - rozrzut cenowy jest tak duzy że chciałabym poznać realne koszty budowy.Z góry dziękuję. Wika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogzar Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Na początku sierpnia ruszam z budową Agis2 lustrzane odbicie bez piwnicy - doprojektowałam garaż i tym sposobem mam dodatkowo około 40-metrowy taras. Moje pytanie dotyczy kosztów robocizny i materiałów - rozrzut cenowy jest tak duzy że chciałabym poznać realne koszty budowy. Z góry dziękuję. Wika Witam WikaSSO to - około 180K (materiały plus robocizna) Pozdrawiam Bogzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wika Napisano 16 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2011 Witam Wika SSO to - około 180K (materiały plus robocizna) Pozdrawiam Bogzar Bardzo dziękuję za odpowiedź;-) To daje mi jakiś obraz sytuacji. Gratuluje postępów w budowie. Już nie mogę się doczekać kiedy ja będę mogła pochwalić się fotkami ze swojej budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość timtal Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Na początku sierpnia ruszam z budową Agis2 lustrzane odbicie bez piwnicy - doprojektowałam garaż i tym sposobem mam dodatkowo około 40-metrowy taras. Moje pytanie dotyczy kosztów robocizny i materiałów - rozrzut cenowy jest tak duzy że chciałabym poznać realne koszty budowy. Z góry dziękuję. Wika Witaj Wika. Chciałem zapytać ile kosztowało cie doprojektowanie garażu i kto Ci to robił ( biuro projektowe czy inny projektant) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wika Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 Witaj Wika. Chciałem zapytać ile kosztowało cie doprojektowanie garażu i kto Ci to robił ( biuro projektowe czy inny projektant) Pozdrawiam. Witam,garaż doprojektował mi projektant adaptujący dom do wymogów miejscowego planu zagospodarowania - zmiana kąta nachylenia dachu - ja teraz mam 35 stopni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wika Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 Witaj Wika. Chciałem zapytać ile kosztowało cie doprojektowanie garażu i kto Ci to robił ( biuro projektowe czy inny projektant) Pozdrawiam. Zapomniałam o kosztach;-)2500zł - w tym garaż,dach, podwyższenie budynku o 2 bloczki max - silkę zamieniłam na poroterm - bo podobno cieplejszy, zmiany w elewacji - bez okładzin drewnianych, zniana wielkości i rozmieszczenia okien, zmiany wewnątrz, a także wszystkie czynności zwiazane z wydaniem pozwolenia na budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość timtal Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2011 Wika wielkie dzięki. Stoimy właśnie z żoną przed zamiarem udania się do biura i zakupem projektu. Pozdrowienia dla wielbicieli Agisa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamila Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Właśnie zamówiłem projekt. Bardzo mi sie spodobał. Po niewielkich "przeróbkach" będą dwie łazienki i bardziej ustawny salon. Kuchnia połączona ladą z jadalnią i salonem. Zobaczymy co mi wyjdzie jak zacznę budować? Witam serdecznie Czy przeróbki sie robi tam gdzie sie kupuje projekt czy mozna u kazdego architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Witam serdecznie Czy przeróbki sie robi tam gdzie sie kupuje projekt czy mozna u kazdego architekta? Witam Zmiany na pojekt najlepiej nanieść w ramach jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem a nasza Pracownia wystawi nieodpłatnie pisemną zgodę na ich realizację (chyba, że mieszczą się w zakresie zmian dopuszczalnych w projekcie, to wówczas nie będą wymagały naszej zgody). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Leszek, możesz przesłać foto z stanu budowy ? email michalgajewski@onet.pl . Planuje zacząć budowę w 2012, ale chciałbym zobaczyć efekt na żywo , pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Witam, Ja także chciałam zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Agis na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 30 września 2011!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_krk Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Czy jest tutaj ktoś z małopolski kto jest w trakcie budowy lub wybudował dom według tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aszur Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Witamy Jesteśmy zainteresowani projektem Agis II, lecz przed podjęciem decyzji o jego zakupie chcielibyśmy zobaczyć już wybudowany dom. Czy jest ktoś w okolicach Wrocławia kto umożliwiłby nam obejrzenie domu? Z góry serdecznie dziękujemy. Artur i Ula P.S. Kontakt do nas: szary@kn.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Czy ktoś wybudował ten domek w woj.mazowieckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi