Gość Kaya Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2010 Witam, zakupiłam projekt Emanuela2, choć kolorystyka elewacji jest okropna( to mało powiedziane).Podoba mi się kolorystyka Emanuela1 i na nij chcę się wzorować, bądź na podobnych odcieniach. Chciałam zapytać, czy można dokupić do projektu jakiś kolorownik??tak żeby mniej więcej widzieć jak dom będzie wyglądał.. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2010 Witam, zakupiłam projekt Emanuela2, choć kolorystyka elewacji jest okropna( to mało powiedziane).Podoba mi się kolorystyka Emanuela1 i na nij chcę się wzorować, bądź na podobnych odcieniach. Chciałam zapytać, czy można dokupić do projektu jakiś kolorownik??tak żeby mniej więcej widzieć jak dom będzie wyglądał.. Witam, Niestety w chwili obecnej nie mamy w naszej ofercie programu, który umożliwi modyfikację kolorystyki elewacji prezentowanych projektów. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi