Gość Żak Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2016 Witam jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Arteusz Mały czy można przesłać zestawienia materiałów , kosztorysu oraz zdjęć na adres patrycjazak2710@gmail.com. z góry dziekujemy, pozdrawiamy. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2016 Witam jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Arteusz Mały czy można przesłać zestawienia materiałów , kosztorysu oraz zdjęć na adres patrycjazak2710@gmail.com. z góry dziekujemy, pozdrawiamy. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość PIOTR Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2016 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Atreusz mały proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych bezpłatnych materiałów na adres p_piotrek123@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2016 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Atreusz mały proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych bezpłatnych materiałów na adres p_piotrek123@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2016 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Atreusz Mały, czy mogę prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu, zdjęć oraz innych bezpłatnych materiałów na adres evil-18@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2016 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Atreusz Mały, czy mogę prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu, zdjęć oraz innych bezpłatnych materiałów na adres evil-18@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariola Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2016 Witam, wstępnie jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusz Mały ale wcześniej chciałabym prosić o zestawienie materiałów oraz kosztorys. Proszę o przesłanie na adres mariola.anusz@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2016 Witam. Na podany adres prześlemy zestawienie materiałów oraz zestawienie powierzchni podstawowych przegród budynku. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Pozdrawiam Cytuj
Gość agnieszka Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2016 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusz mały proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych bezpłatnych materiałów na adres agnieeszka@o2.pl , pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2016 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusz mały proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych bezpłatnych materiałów na adres agnieeszka@o2.pl , pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dominika Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres agidfp@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres agidfp@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość marta Napisano 23 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2016 Witam jestesmy zainteresowani projektem, prosimy o wyslanie zestawienia materialow oraz wszelkich dostepnych informacji na adres mdmarta@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Witam jestesmy zainteresowani projektem, prosimy o wyslanie zestawienia materialow oraz wszelkich dostepnych informacji na adres mdmarta@interia.pl pozdrawiam Dzień dobry, otrzyma Pani rysunki i ogólne zestawienia w dniu dzisiejszym na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość GOSIA Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2016 Poproszę również o rysunki szczegółowe na adres czeklinska-malgorzata@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2016 Poproszę również o rysunki szczegółowe na adres czeklinska-malgorzata@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
wyr28wab Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres robert3286@wp.pl , pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres robert3286@wp.pl , pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2016 Witam, jestem zainteresowana projektemu, prosze o wyslanie zestawienia materialow oraz wszelkich informacji na podany adres email : klaudia.sikora5@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Witam, jestem zainteresowana projektemu, prosze o wyslanie zestawienia materialow oraz wszelkich informacji na podany adres email : klaudia.sikora5@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2016 Witam, poprosze o szczegóły projektu schemat oraz rozpiske materiałów na adres andrzej.biel1988@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam, poprosze o szczegóły projektu schemat oraz rozpiske materiałów na adres andrzej.biel1988@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres coyot2011@onet.pl , pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres coyot2011@onet.pl , pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość lucas Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem Atreusz mały proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów oraz wszelkich dostępnych informacji na temat projektu lucas131@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi