Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków dotyczących Artreusza Małego 126.5m2. na adres pawelek900221@interia.pl serdecznie dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusza Małego 126,5m2. Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres justyna8915@wp.pl z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusza Małego 126,5m2. Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres justyna8915@wp.pl z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusza Małego 126,5m2. Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres mariusz.nowak@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusza Małego 126,5m2. Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres mariusz.nowak@tlen.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 proszę o przesłanie zest. materiałów i kosztorysów tego projektu na adres mariusz.nowak@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2016 proszę o przesłanie zest. materiałów i kosztorysów tego projektu na adres mariusz.nowak@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Witam! Jestem zainteresowany trzema projektami z państwa strony, a mianowicie : JULIUSZ NOWY, GRACJA MAŁA, TELIMENA. Jeśli jest taka możliwość, proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków na adres email: ktyrka@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam! Jestem zainteresowany trzema projektami z państwa strony, a mianowicie : JULIUSZ NOWY, GRACJA MAŁA, TELIMENA. Jeśli jest taka możliwość, proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków na adres email: ktyrka@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena majchrzycka Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 witam jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres. madzia199212@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2016 witam jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres. madzia199212@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2016 proszę o przesłanie zest. materiałów i kosztorysów tego projektu na adres peran21@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2016 proszę o przesłanie zest. materiałów i kosztorysów tego projektu na adres peran21@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość siwiak Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2016 witam jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres m.siwiak@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2016 witam jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres m.siwiak@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Konrad Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2016 Witam jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres : kmbmotors @poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2016 Witam jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres : kmbmotors @poczta.fm Witam! Prześlemy rysunki i ogólne zestawienie kosztów dla projektu: Atreusz Mały. W naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość gs Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2016 Dzieńdobry Jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres gsocko@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2016 Dzieńdobry Jestem zainteresowany projektem Atreusz mały Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków na adres gsocko@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maria Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2016 Witam jestem zainteresowani zakupem projektu Arteusz Mały czy można przesłać zestawienia materiałów , kosztorysu oraz zdjęć na adres marys8@interia.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2016 Witam jestem zainteresowani zakupem projektu Arteusz Mały czy można przesłać zestawienia materiałów , kosztorysu oraz zdjęć na adres marys8@interia.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Witam, Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Atreusz Mały, czy można prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów na adres : pau.woj@interia.pl Z góry dziękuje, Pozdrawiam, Paulina Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Witam, Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Atreusz Mały, czy można prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów na adres : pau.woj@interia.pl Z góry dziękuje, Pozdrawiam, Paulina Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość wielgosz Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2016 Witam, Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Atreusz Mały, czy można prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów na adres radek1234.162o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2016 Witam, Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Atreusz Mały, czy można prosić o zestawienie materiałów, kosztorysu oraz innych bezpłatnych materiałów na adres radek1234.162o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi