Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o przesłanie wszystkich szczegółowych i dostępnych materiałów (kosztorys, rysunki itd.) pod adres: arteks99@wp.pl. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o przesłanie wszystkich szczegółowych i dostępnych materiałów (kosztorys, rysunki itd.) pod adres: arteks99@wp.pl. Pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam ,proszę o przesłanie dostepnych kosztorysów na mój adres mailowy; skibek109@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały.Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki na adres. dominikgralak2008@wp.pl. Pozdrawiam.

Napisano

Proszę o bezpłatne przesłanie bezpłatnego kosztorysu i rysunki na adres gralakurszula@wp.pl. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam ,proszę o przesłanie dostępnych materiałów (rysunki ,kosztorys ) na mój adres mailowy : grzes.80@wp.pl Pozdrawiam .

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam ,proszę o przesłanie dostępnych materiałów (rysunki ,kosztorys ) na mój adres mailowy : natalia.zimon@op.pl

Gość Kamila
Napisano

Witam, poproszę o przesłanie materiałów i kosztorysu na adres karmilka@poczta.fm Pozdrawiam

Napisano

Witam, poproszę o bezpłatne przesłanie kosztorysu i rysunków na adres madziakwiat@op.pl

Dziękuję i pozdrawiam :)

Napisano

Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków dotyczących Artreusza Małego 126.5m2. konradmusial@poczta.fm

Napisano

Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków dotyczących Atreusza Małego 126,5m2 na adres Slawek-Mucha@wp.pl z góry dziękuję.

Napisano

Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków dotyczących Atreusza Małego 126,5m2 na adres marta_skura@o2.pl dziękuję.

• 1 month later...
Gość Paweł
Napisano

Poproszę o przesłanie kosztorysów materiałów i rysunków dotyczących Artreusza Małego 126.5m2. na adres pawelek900221@interia.pl serdecznie dziękuję