Dobre Domy Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 witam proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczącch tego projektu na adres justys877@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres majeczka211191@op.pl , oraz inne bezpłatne materiały dotyczące tego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres majeczka211191@op.pl , oraz inne bezpłatne materiały dotyczące tego projektu. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość klient Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2015 Witam, prosiłbym o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów i rzutów na adres budowa130m@outlook.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2015 Witam, prosiłbym o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów i rzutów na adres budowa130m@outlook.com Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Witam, prosiłbym o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów i rzutów na adres maraf1984@gmail.com .pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres darkal@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2015 Witam, prosiłbym o wysłanie wszystkich dostępnych materiałów i rzutów na adres maraf1984@gmail.com .pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres darkal@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres smichal2307@op.pl dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres smichal2307@op.pl dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres smichal2307@op.pl dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres smichal2307@op.pl dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres Agnieszkaw54521@wp.pl dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres Agnieszkaw54521@wp.pl dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dominika_grzesiak@wp.pl , oraz inne bezpłatne materiały dotyczące tego projektu. Interesuje nas także możliwość likwidacji okien dachowych i pozostawienie okna tylko w łazience, likwidacji okien w garażu oraz wstawienie drzwi z holu do spiżarni, czy nanosicie takie zmiany przy kupnie projektu? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dominika_grzesiak@wp.pl , oraz inne bezpłatne materiały dotyczące tego projektu. Interesuje nas także możliwość likwidacji okien dachowych i pozostawienie okna tylko w łazience, likwidacji okien w garażu oraz wstawienie drzwi z holu do spiżarni, czy nanosicie takie zmiany przy kupnie projektu? Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2015 Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych materiałów (rysunków) projektu Atreusz Mały lustrzane odbicie na adres niko-bravo@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2015 Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych materiałów (rysunków) projektu Atreusz Mały lustrzane odbicie na adres niko-bravo@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2015 Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Niestety jeszcze meil nie dotarł, czy mogę prosić o ponowne przesłanie wiadomości? Pozdrawiam Dominika Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2015 Niestety jeszcze meil nie dotarł, czy mogę prosić o ponowne przesłanie wiadomości? Pozdrawiam Dominika Witam Materiały wysłałam ponownie. Gdyby znów nie dotarły proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2015 Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków na mój adres mailowy milaniukk@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2015 Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków na mój adres mailowy milaniukk@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2015 Proszę o rysunki i bezpłatny kosztorys na przemorts@o2.pl zalezy mi na szczegołach bo jestem bardzo zainteresowany Odpowiedz Cytuj Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2015 Proszę o rysunki i bezpłatny kosztorys na przemorts@o2.pl zalezy mi na szczegołach bo jestem bardzo zainteresowany Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślę szczegółowe informacje dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi