Gość Gość Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2014 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem domu Atreusz Mały. Chcieli byśmy otrzymać wiecej szczegółowych informacji o tym projekcie (wymiary pomieszczeń, wysokość ścianek na poddaszu). Czy istnieje możliwość przesłania dodatkowych wizualizacji wnętrza domu, w szczególności poddasza? Mój adres mailowy to norman1001@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Witam była bym zainteresowana projektem ale czy mogła bym wczesniej otrzymac kosztorys? Witam Kosztorysów dla naszych projektów nie udostępniamy bezpłatnie - mogę Pani przesłać jednak ogólne zestawienia materiałowe/kosztorysowe. Prozę podać adres mailowy, bądź skontaktować się z nami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem domu Atreusz Mały. Chcieli byśmy otrzymać wiecej szczegółowych informacji o tym projekcie (wymiary pomieszczeń, wysokość ścianek na poddaszu). Czy istnieje możliwość przesłania dodatkowych wizualizacji wnętrza domu, w szczególności poddasza? Mój adres mailowy to norman1001@gmail.com Witam Zestawienia wraz ze szczegółowymi rysunkami dla domu Atreusz Mały prześlę Państwu w dniu dzisiejszym. Niestety nie posiadamy dodatkowych wizualizacji wnętrz ponad te, które są udostępnione na naszej stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2014 Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń, obrysu budynku w skali 1:500 w formacie PDF lub DWG (o ile to oczywiście możliwe) oraz kosztorysu na adres: zumb99@onet.pl Projekt bardzo ciekawy, jednak przed ostateczną decyzją chciałbym sprawdzić czy można wprowadzić kilka modyfikacji. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2014 Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń, obrysu budynku w skali 1:500 w formacie PDF lub DWG (o ile to oczywiście możliwe) oraz kosztorysu na adres: zumb99@onet.pl Projekt bardzo ciekawy, jednak przed ostateczną decyzją chciałbym sprawdzić czy można wprowadzić kilka modyfikacji. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2014 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem domu Atreusz Mały. Chcieli byśmy otrzymać wiecej szczegółowych informacji o tym projekcie (wymiary pomieszczeń, wysokość ścianek na poddaszu). Czy istnieje możliwość przesłania dodatkowych wizualizacji wnętrza domu, w szczególności poddasza? Mój adres mailowy to norman1001@gmail.com Witam Zestawienia wraz ze szczegółowymi rysunkami dla domu Atreusz Mały prześlę Państwu w dniu dzisiejszym. Niestety nie posiadamy dodatkowych wizualizacji wnętrz ponad te, które są udostępnione na naszej stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość krzysiek Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2014 Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń obrysu budynku w skali 1:500 w formacie PDF (o ile to oczywiście możliwe) na adres krzysiekpsp@o2.pl Projekt bardzo ciekawy, podoba mi się jednak chciałbym sprawdzić czy można wprowadzić kilka modyfikacji. Cytuj
Gość krzysiek Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2014 Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń obrysu budynku w skali 1:500 w formacie PDF (o ile to oczywiście możliwe) na adres krzysiekpsp@o2.pl Projekt bardzo ciekawy, podoba mi się jednak chciałbym sprawdzić czy można wprowadzić kilka modyfikacji. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2014 Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń obrysu budynku w skali 1:500 w formacie PDF (o ile to oczywiście możliwe) na adres krzysiekpsp@o2.pl Projekt bardzo ciekawy, podoba mi się jednak chciałbym sprawdzić czy można wprowadzić kilka modyfikacji. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zainteresowany Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 Witam Widzę, że Atreusz Mały cieszy się sporym zainteresowaniem. Czy moglibyście zatem podzielić się na forum swoimi przemyśleniami na temat tego projektu, zmianami, które byście wprowadzili? Pozdrawiam Również Zainteresowany Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2014 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń obrysu budynku wysokość ścianek na poddaszu na adres skibek251@op.pl Projekt bardzo fajny jednak chciałbym przyjrzeć mu się dokładniej. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2014 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń obrysu budynku wysokość ścianek na poddaszu na adres skibek251@op.pl Projekt bardzo fajny jednak chciałbym przyjrzeć mu się dokładniej. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2014 Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku oraz dachu na adres mppp@onet.pl . Jaki jest czas oczekiwania na zamówiony projekt? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2014 Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku oraz dachu na adres mppp@onet.pl . Jaki jest czas oczekiwania na zamówiony projekt? Witam, rysunki szczegółowe zostaną wysłane na podany adres. Projekt jest gotowy, więc czas oczekiwania zależy jedynie od czasu dostarczenia go przez kuriera. Standardowo trwa to 2-3 dni roboczych. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Grudzień 2014 witam. Bardzo ciekawy projekt. Proszę o przesłanie dokładnych wymiarów( długości) ścian. Mój adres lukaszek190026@wp.pl. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 witam. Bardzo ciekawy projekt. Proszę o przesłanie dokładnych wymiarów( długości) ścian. Mój adres lukaszek190026@wp.pl. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam . Jestem zainteresowany tym projektem , prosił bym o przesłanie szczegółowych przekrojów , rzutów wraz z wymiarami budynku i dachu na adres ; yoyucache@aol.com . Pozdrawiam i czekam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Witam . Jestem zainteresowany tym projektem , prosił bym o przesłanie szczegółowych przekrojów , rzutów wraz z wymiarami budynku i dachu na adres ; yoyucache@aol.com . Pozdrawiam i czekam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2015 Witam, byłbym zainteresowany takim projektem tylko chciałbym piwnicę i budynek bez garażu. Czy istniała by taka możliwość? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2015 Witam, byłbym zainteresowany takim projektem tylko chciałbym piwnicę i budynek bez garażu. Czy istniała by taka możliwość? Dzień dobry! W naszej ofercie mamy budynek bez garażu. Wersja ta nazywa się: Atreusz Mały III https://www.dobredomy.pl/projekt/atreuszMalyIII/. Zmianę polegającą na podpiwniczeniu można wprowadzić na etapie adaptacji budynku. Należy przewidzieć skąd miałby być dostęp do piwnicy. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2015 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem,proszę o przeslanie szczegółowych informacji (przekroje,rzuty,wymiary itd)na adres oskpromotor@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2015 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem,proszę o przesłanie szczegółowych informacji (przekroje,rzuty,wymiary itd)na adres krzysiekp830830@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2015 W dniu dzisiejszym na Pana adres mail wyślemy rysunki szczegółowe. Cytuj
Gość Adrian Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń obrysu budynku wysokość ścianek na poddaszu na adres adrrianes@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2015 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długości ścian) pomieszczeń obrysu budynku wysokość ścianek na poddaszu na adres adrrianes@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi