Gość Gość Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2014 Witam, poproszę o więcej informacji odnośnie tego projektu na maila: paulina_smogo@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2014 Witam, poproszę o więcej informacji odnośnie tego projektu na maila: paulina_smogo@poczta.onet.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlę Pani szczegółowe rysunki oraz zestawienia dla domu Atreusz Mały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2014 Witam serdecznie Bardzo podoba mi sie ten projekt. czy moglabym prosic o wyslanie wiecej informacji na jego temat? ola_labuda@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2014 Witam serdecznie Bardzo podoba mi sie ten projekt. czy moglabym prosic o wyslanie wiecej informacji na jego temat? ola_labuda@wp.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlemy Pani dodatkowe materiały do projektu Atreusz Mały na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość paweł Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2014 Witam proszę o przesłanie bezpłatne informocji , jężeli jest to mozliwe na temat dokładniejszych wymiarów poszczególnych pomieszczeń w projekcie atreusz mały pawels31@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2014 Witam proszę o przesłanie bezpłatne informocji , jężeli jest to mozliwe na temat dokładniejszych wymiarów poszczególnych pomieszczeń w projekcie atreusz mały pawels31@o2.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlę szczegółowe rysunki pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2014 Witam serdecznie Bardzo podoba mi sie ten projekt. czy mógłbym prosic o wyslanie wiecej informacji na jego temat? matii744@gmail.com Cytuj
Gość Kasia Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2014 Witam ile wynosi wysokość ścianki kolankowej w tym projekcie ? Oraz czy istnieje możliwość postawienia ścianki między kuchnia a salonem i jadalnia ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam serdecznie Bardzo podoba mi sie ten projekt. czy mógłbym prosic o wyslanie wiecej informacji na jego temat? matii744@gmail.com Witam W dniu dzisiejszym prześlę Panu szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowa pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam ile wynosi wysokość ścianki kolankowej w tym projekcie ? Oraz czy istnieje możliwość postawienia ścianki między kuchnia a salonem i jadalnia ? Witam Ścianka kolankowa w domu Atreusz Mały wysoka jest na 73cm. Oczywiście kuchnię można zamknąć ścianką działową - nie ma tu żadnych przeciwwskazań. Pozdrawiam Cytuj
Gość paweł Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2014 witam serdecznie prosze mi powiedzieć ile kosztowałaby następujące zmiany w projekcje atreusz mały zmniejszenie wysokosci okien w wykuszu z 1800 na 1500 mm zlikwidowanie drzwi w pomieszczeniu gospodarczym / kotłownii poszerzenie garażu o 1 m lub projekt indywidualny na bazie atreusza małego w/w zmianami mój adres to pawels31@o2.pl Cytuj
Gość Marta072 Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2014 Witam serdecznie Jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały. Chcielibyśmy jednak najpierw przeanalizować zestawienie materiałów, kosztorys dla tego projektu. Czy jest możliwość przesłania bliższych informacji na ten temat na adres: marta072@wp.pl? Czy posiadają Państwo zdjęcia z realizacji tego projektu? Pozdrawiamy Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2014 witam serdecznie prosze mi powiedzieć ile kosztowałaby następujące zmiany w projekcje atreusz mały zmniejszenie wysokosci okien w wykuszu z 1800 na 1500 mm zlikwidowanie drzwi w pomieszczeniu gospodarczym / kotłownii poszerzenie garażu o 1 m lub projekt indywidualny na bazie atreusza małego w/w zmianami mój adres to pawels31@o2.pl Witam Do końca tygodnia na si architekci udzielą Panu odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2014 Witam serdecznie Jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały. Chcielibyśmy jednak najpierw przeanalizować zestawienie materiałów, kosztorys dla tego projektu. Czy jest możliwość przesłania bliższych informacji na ten temat na adres: marta072@wp.pl? Czy posiadają Państwo zdjęcia z realizacji tego projektu? Pozdrawiamy Witam Materiały prześlę Pani w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Niestety nie mamy jeszcze zdjęć z realizacji budowy domu Atreusz Mały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 3 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2014 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusz Mały ale wcześniej chciałabym prosić o zestawienie materiałów oraz kosztorys. Proszę o przesłanie na adres revela9@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2014 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu Atreusz Mały ale wcześniej chciałabym prosić o zestawienie materiałów oraz kosztorys. Proszę o przesłanie na adres revela9@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam W dniu dzisiejszym podeślę na podany adres mailowy zestawienia kosztorysowe dla domu Atreusz Mały. Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2014 Witam. Również jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały. Chcielibyśmy jednak najpierw przeanalizować zestawienie materiałów, kosztorys dla tego projektu oraz jakieś bardziej szczegółowe informacje jak wysokości ścian na poddaszu, długości i szerokości poszczególnych pomieszczeń itp. Czy jest możliwość przesłania bliższych informacji na ten temat na adres: kaczuszka1313@interia.pl Pozdrawiamy Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2014 Witam. Również jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały. Chcielibyśmy jednak najpierw przeanalizować zestawienie materiałów, kosztorys dla tego projektu oraz jakieś bardziej szczegółowe informacje jak wysokości ścian na poddaszu, długości i szerokości poszczególnych pomieszczeń itp. Czy jest możliwość przesłania bliższych informacji na ten temat na adres: kaczuszka1313@interia.pl Pozdrawiamy Witam W dniu dzisiejszym prześlę Pani materiały pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2014 Witam. Również jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały. Chcielibyśmy jednak najpierw przeanalizować zestawienie materiałów, kosztorys dla tego projektu oraz jakieś bardziej szczegółowe informacje jak wysokości ścian na poddaszu, długości i szerokości poszczególnych pomieszczeń, wymiary scian itp. Czy jest możliwość przesłania bliższych informacji na ten temat na adres: siwy231186@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2014 Witam. Również jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały. Chcielibyśmy jednak najpierw przeanalizować zestawienie materiałów, kosztorys dla tego projektu oraz jakieś bardziej szczegółowe informacje jak wysokości ścian na poddaszu, długości i szerokości poszczególnych pomieszczeń, wymiary scian itp. Czy jest możliwość przesłania bliższych informacji na ten temat na adres: siwy231186@wp.pl. Witam W dniu dzisiejszym prześlę Państwu wszystkie materiały na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 11 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2014 Witam Jestem zainteresowany zakupem projektu budowlanego i proszę o przesłanie projektu z wymiarowanymi pomieszczeniami (długość, szerokość, wysokość). Dziękuje i pozdrawiam. Mój mail wos88@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam Jestem zainteresowany zakupem projektu budowlanego i proszę o przesłanie projektu z wymiarowanymi pomieszczeniami (długość, szerokość, wysokość). Dziękuje i pozdrawiam. Mój mail wos88@wp.pl Witam Materiały wyśle w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam spodobał mi się projekt Atreusz Mały i jestem zainteresowana jego kupnem ale interesuje mnie kilka innych szczegółów dotyczących tego projektu a mianowicie szacunkowy kosztorys , zastawienie materiałów oraz dokładniejsze wymiary pomieszczeń oraz wysokość ściany kolankowej. Czy istnieje możliwość przesłania tych informacji na adres 11656062@wp.pl ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam spodobał mi się projekt Atreusz Mały i jestem zainteresowana jego kupnem ale interesuje mnie kilka innych szczegółów dotyczących tego projektu a mianowicie szacunkowy kosztorys , zastawienie materiałów oraz dokładniejsze wymiary pomieszczeń oraz wysokość ściany kolankowej. Czy istnieje możliwość przesłania tych informacji na adres 11656062@wp.pl ? Pozdrawiam Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamila Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2014 Witam była bym zainteresowana projektem ale czy mogła bym wczesniej otrzymac kosztorys? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi