Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam! Jestem bardzo zainteresowana zakupem projektu Atreusz Mały. Czy mogłabym prosić o przesłanie dodatkowych darmowych materiałów dotyczących tego projektu oraz kosztorysu? Chciałam się jeszcze zapytać czy można w tym projekcie zastosować ogrzewanie podłogowe? Z góry dziękuję. Mój adres e-mail: basia_g19@vp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W domu oczywiście można zastosować ogrzewanie podłogowe – zmiany należy dokonać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2017 Dzień dobry, zakupiliśmy wraz z narzeczonym projekt tego właśnie domu. Jesteśmy zadowoleni, ponieważ spełnia nasze oczekiwania. Chciałabym zapytać, czy jest możliwość uzyskania od Państwa kosztorysu? Być może dysponują Państwo takowym. Będę niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek informację. Mój e-mail paula0105@o2.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2017 Dzień dobry, zakupiliśmy wraz z narzeczonym projekt tego właśnie domu. Jesteśmy zadowoleni, ponieważ spełnia nasze oczekiwania. Chciałabym zapytać, czy jest możliwość uzyskania od Państwa kosztorysu? Być może dysponują Państwo takowym. Będę niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek informację. Mój e-mail paula0105@o2.pl. Pozdrawiam. Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Zestawienia podeślę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały 2 lub Atreusz Mały. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów, które pomogą nam podjąć ostateczną decyzję? dan7777@o2.pl, Dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Atreusz Mały 2 lub Atreusz Mały. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów, które pomogą nam podjąć ostateczną decyzję? dan7777@o2.pl, Dziękuję! Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 Witam serdecznie proszę o przesłanie na maila ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego oraz innych dodatkowych materiałów dotyczących projektu Atreusz mały (wysokość ściany kolankowej, wymiary pomieszczeń, itd) Mój e-mail :grzybek090587@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 Witam serdecznie proszę o przesłanie na maila ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego oraz innych dodatkowych materiałów dotyczących projektu Atreusz mały (wysokość ściany kolankowej, wymiary pomieszczeń, itd) Mój e-mail :grzybek090587@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Damian Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki. Interesuje mnie też wysokość ścian kolankowych. adres: drybowski@wp.pl. Życząc miłego dnia , pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem Atreusz Mały. Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki. Interesuje mnie też wysokość ścian kolankowych. adres: drybowski@wp.pl. Życząc miłego dnia , pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość KAROLINA Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2018 Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki na adres wajdzia771@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2018 Proszę o bezpłatny kosztorys i rysunki na adres wajdzia771@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Urszula Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2018 Proszę o rysunki i kosztorys do stanu developerskiego na adres ulunia37@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2018 Proszę o rysunki i kosztorys do stanu developerskiego na adres ulunia37@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2018 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem Atreusz Mały. Proszę o rysunki i kosztorys do stanu developerskiego na adres magdab.2905@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2018 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem Atreusz Mały. Proszę o rysunki i kosztorys do stanu developerskiego na adres magdab.2905@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Przemek Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2018 Witam, czy do ceny za stan wykonczony nalezy doliczyc dodatkowo cene za instalacje oraz elementy zewnetrzne ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2018 Witam, czy do ceny za stan wykonczony nalezy doliczyc dodatkowo cene za instalacje oraz elementy zewnetrzne ? Witam Tak, elementy te należy zsumować. Pozdrawiam Cytuj
Gość mati Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 witam jaka jest powierzchnia elewacji ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Godzinę temu, Gość mati napisał: witam jaka jest powierzchnia elewacji ? Dzień dobry, proszę o przesłanie zapytania na adres info@dobredomy.pl. W odpowiedzi prześlemy zestawienie powierzchni ścian. Cytuj
Gość Marlena2330 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długość i wysokość ścian), wygląd i wymiary dokładne poddasza mnie interesują najbardziej. Kolejna sprawa to zmiany w projekcie: np częściowe podpiwniczenie i zmiany delikatne typu: zlikwidowanie garderoby w sypialni na górze, zlikwidowanie okien dachowych oraz np pozbycie się kominka na parterze. Czy takie zmiany wymagają pozwolenia od autora projektu? Jaki byłby ewentualny koszt takich zmian. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź na adres marlena.jurkiewicz787@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2018 11 minut temu, Gość Marlena2330 napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku wraz z wymiarami (długość i wysokość ścian), wygląd i wymiary dokładne poddasza mnie interesują najbardziej. Kolejna sprawa to zmiany w projekcie: np częściowe podpiwniczenie i zmiany delikatne typu: zlikwidowanie garderoby w sypialni na górze, zlikwidowanie okien dachowych oraz np pozbycie się kominka na parterze. Czy takie zmiany wymagają pozwolenia od autora projektu? Jaki byłby ewentualny koszt takich zmian. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź na adres marlena.jurkiewicz787@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Można podpiwniczyć każdy dom, jeśli pozwalają na to warunki gruntowo-wodne na działce oraz zapisy Planu Miejscowego (ewentualnie decyzji o warunkach zabudowy). Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu, można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Cytuj
Gość Klaudia Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 Witam! Chciałbym się dowiedzieć jaka jest długość ścianki między pokojem dziennym a małym pokojem na parterze. Chodzi mi o ta ściankę gdzie znajduja się meble z telewizorem Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 1 godzinę temu, Gość Klaudia napisał: Witam! Chciałbym się dowiedzieć jaka jest długość ścianki między pokojem dziennym a małym pokojem na parterze. Chodzi mi o ta ściankę gdzie znajduja się meble z telewizorem Dzień dobry, długość ściany do drzwi wynosi 270 cm, całość do schodów 384 cm. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Klaudia Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2019 1 godzinę temu, Gość Klaudia napisał: Witam! Chciałbym się dowiedzieć jaka jest długość ścianki między pokojem dziennym a małym pokojem na parterze. Chodzi mi o ta ściankę gdzie znajduja się meble z telewizorem Dzień dobry, długość ściany do drzwi wynosi 270 cm, całość do schodów 384 cm. Pozdrawiam. Dałoby radę wejście(drzwi) do małego pokoju zrobić pod schodami? Zależało by mi na pełnej sciance w salonie bez drzwi, żeby ustawić tam duże meble. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2019 Godzinę temu, Gość Klaudia napisał: Dzień dobry, długość ściany do drzwi wynosi 270 cm, całość do schodów 384 cm. Pozdrawiam. Dałoby radę wejście(drzwi) do małego pokoju zrobić pod schodami? Zależało by mi na pełnej sciance w salonie bez drzwi, żeby ustawić tam duże meble. Dzień dobry, niestety pod schodami nie ma możliwości zrobienia drzwi ze względu na małą wysokość. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi