Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2018 13 godzin temu, Gość Luki86 napisał: Prosiłbym o wysłanie rysunków i kosztorysów , jestem zainteresowany tym projektem . Mój mail luki86@onet.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dora Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 Można prosić o bardziej szczegółowe rysunki? Mój adres doti15@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 3 godziny temu, Gość Dora napisał: Można prosić o bardziej szczegółowe rysunki? Mój adres doti15@onet.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Luki86 Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 W dniu 28.09.2018 o 08:31, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam Witam , prosiłbym o ponowne wysłanie , ponieważ nie dostałem nic narazie na skrzynkę . luki86@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2018 16 godzin temu, Gość Luki86 napisał: Witam , prosiłbym o ponowne wysłanie , ponieważ nie dostałem nic narazie na skrzynkę . luki86@onet.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały dostanie Pan ponownie aczkolwiek proszę sprawdzić folder spam ponieważ wysłaliśmy do Pana rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grześ Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2018 Witam. Moge prosić o kosztorys i rysunki tego projektu oraz o wysokość ścianki kolankowej. Mój adres grzesiek_franczyk@interia.pl. Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Grześ napisał: Witam. Moge prosić o kosztorys i rysunki tego projektu oraz o wysokość ścianki kolankowej. Mój adres grzesiek_franczyk@interia.pl. Dziękuje. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Adrianna Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2018 Witam. Moge prosić o kosztorys i rysunki tego projektu oraz o wysokość ścianki kolankowej. Mój adres adrianna.walus@yahoo.co.uk Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2018 15 godzin temu, Gość Adrianna napisał: Witam. Moge prosić o kosztorys i rysunki tego projektu oraz o wysokość ścianki kolankowej. Mój adres adrianna.walus@yahoo.co.uk Dziekuje Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe dotyczące projektu. Wysokość ścianki kolankowej wynosi: 72cm. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2018 Witam. Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorys projektu Juliusz Nowy 3 na adres grzesiek_franczyk@interia.pl. Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość Grzegorz napisał: Witam. Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorys projektu Juliusz Nowy 3 na adres grzesiek_franczyk@interia.pl. Dziękuje. Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2019 Witam, uprzejmie proszę na adres mailowy kgolec95@wp.pl o przesłanie kosztorysu oraz szczegółowe rysunki wraz z przekrojem. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2019 6 godzin temu, Gość Katarzyna napisał: Witam, uprzejmie proszę na adres mailowy kgolec95@wp.pl o przesłanie kosztorysu oraz szczegółowe rysunki wraz z przekrojem. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość BARTEK Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 Witam , Proszę o przesłanie na adres bboysapi1@wp.pl rysunków szczegółowych oraz wszelkich możliwych dokumentów . Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 2 godziny temu, Gość BARTEK napisał: Witam , Proszę o przesłanie na adres bboysapi1@wp.pl rysunków szczegółowych oraz wszelkich możliwych dokumentów . Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2019 Czy ktos ma wybudowany ten domek i może pokazać jakieś zdjęcia? Cytuj
Gość Marcin Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2019 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie dokładniejszych danych na mar.hermyt@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2019 1 godzinę temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie dokładniejszych danych na mar.hermyt@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość DAMIAN Napisano 13 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2020 Witam, chcial bym poprosic o plany rozmieszczenia wnetrza i kosztorys budowy jak wyglada to wymiarowo,dziekuje szczurek108@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2020 17 godzin temu, Gość DAMIAN napisał: Witam, chcial bym poprosic o plany rozmieszczenia wnetrza i kosztorys budowy jak wyglada to wymiarowo,dziekuje szczurek108@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Juliusz lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/871176706809519 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi