Dobre Domy Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Witam , proszę o zestawienie kosztorysowe na adres mailowy matzeee@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres laxton80@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość r Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres just74@wp.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2016 Witam, proszę o dodatkowe materiały oraz zestawienie kosztorysowe na adres just74@wp.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: iwona.tom@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: iwona.tom@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2016 Witam. Ja także jestem zainteresowany projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: pawel-k00@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2016 Witam. Ja także jestem zainteresowany projektem Atreusz Nowy, i w związku z tym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji( rysunki szczegółowe, wyceny kosztorysowe itp.) dotyczących danego projektu na adres: pawel-k00@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2016 Witam, poproszę o materialy szczegolowe oraz kosztorys na adres ewcia125@amorki.pl.Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2016 Witam, poproszę o materialy szczegolowe oraz kosztorys na adres ewcia125@amorki.pl.Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2016 Witam, czy w projekcie tym przewidziany jest strop na poddaszu (oddzielającky poddasze od strychu)? Jezeli tak to jaki rodzaj stropu przewidziane jest w projekcie? Proszę też o dostepne materiały i kosztorys na adres mochelek@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2016 Witam, czy w projekcie tym przewidziany jest strop na poddaszu (oddzielającky poddasze od strychu)? Jezeli tak to jaki rodzaj stropu przewidziane jest w projekcie? Proszę też o dostepne materiały i kosztorys na adres mochelek@gmail.com Witam, strop nad poddaszem jest drewniany. Matreriały prześlę dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2016 Poproszę materiały szczegółowe na meila. Curylo.adam@gmail.com. pozdrawiam Cytuj
Gość Me Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2016 Witam, Proszę o podanie wysokości ścianki kolankowej na poddaszu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2016 Witam, Proszę o podanie wysokości ścianki kolankowej na poddaszu. Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 74cm już po uwzględnieniu wykończenia podłóg i skosów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2016 Witam, Uprzejmie proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów itp. Mój e-mail: slotajoanna@o2.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Witam, Uprzejmie proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów itp. Mój e-mail: slotajoanna@o2.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2016 Witam. Proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, itp. Mój e-mail to zak_k@o2.pl . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam. Proszę o bezpłatne materiały odnośnie domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, itp. Mój e-mail to zak_k@o2.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: eenndd@o2.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: eenndd@o2.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marko Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2017 Dzień dobry, mógłbym prosić o bezpłatne materiały odnośnie domu Arteusz Nowy- dokładnie chodzi mi o wymiary pokoi, ewentualnie rys. techniczme z naniesionymi długościami ścian itd. Podaję maila: m_zukiewicz@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Dzień dobry, mógłbym prosić o bezpłatne materiały odnośnie domu Arteusz Nowy- dokładnie chodzi mi o wymiary pokoi, ewentualnie rys. techniczme z naniesionymi długościami ścian itd. Podaję maila: m_zukiewicz@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: wielgus_lukasz@o2.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu domu Atreusz Nowy, z wymiarami pomieszczeń, zestawieniem materiałów na e-mail: wielgus_lukasz@o2.pl Z góry dziękuję Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi