Dobre Domy Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam czy istnieje ten projekt z uwzglednieniem kotłowni? Interesuje mnie opcja na paliwo stale? Witam W projekcie Nina przewidziano ogrzewanie gazowe z kotłownią za garażem. Nie ma jednak żadnych przeciwwskazań aby na etapie adaptacji projektu zmienić sposób ogrzewania budynku na paliwo stałe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam czy istnieje ten projekt z uwzglednieniem kotłowni? Interesuje mnie opcja na paliwo stale? Witam W projekcie Nina przewidziano ogrzewanie gazowe z kotłownią za garażem. Nie ma jednak żadnych przeciwwskazań aby na etapie adaptacji projektu zmienić sposób ogrzewania budynku na paliwo stałe. Pozdrawiam prosze o dokladne wymiary pomieszczen. lukaszzacheta@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2014 prosze o dokladne wymiary pomieszczen. lukaszzacheta@o2.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlę Panu szczegółowo zwymiarowane rzuty i przekroje dla domu Nina. Pozdrzwiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2014 Witam Mam pytanie jest mozliwosc zrobienia podpiwniczenia czesciowo???? jesli tak to prosze o przeslanie projektu oraz kosztorysu na maila przemyslaw_miska @interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2014 Witam Mam pytanie jest mozliwosc zrobienia podpiwniczenia czesciowo???? jesli tak to prosze o przeslanie projektu oraz kosztorysu na maila przemyslaw_miska @interia.pl Witam W tym tygodniu otrzyma Pan odpowiedź na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2014 Witam proszę o zestawienie kosztow oraz wymiary. przemek121@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2014 Witam proszę o zestawienie kosztow oraz wymiary. przemek121@wp.pl Witam Materiały wyślemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2014 Dziękuję za przesłane materiały na adres karo75@gazeta.pl. Mam jeszcze pytanie: czy dla projektu Nina jest dostępny projekt prefabrykowanej więźby dachowej oraz projekt wentylacji mechanicznej?Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2014 Witam, również jesteśmy zainteresowani projektem i chcielibyśmy się dowiedzieć czy jest możliwe częściowe podpiwniczenie (najlepiej pod garażem), a także prosimy o dokładne wymiary każdego z pomieszczeń. Prosimy o odpowiedź na adres: ibajonczak@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Dziękuję za przesłane materiały na adres karo75@gazeta.pl. Mam jeszcze pytanie: czy dla projektu Nina jest dostępny projekt prefabrykowanej więźby dachowej oraz projekt wentylacji mechanicznej?Pozdrawiam Witam Dla projektu Nina dostępny jest schemat wentylacji mechanicznej. Aktualnie nie mamy opracowanego projektu prefabrykowanej więźby dachowej - jednak możemy zlecić takie opracowanie. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Witam, również jesteśmy zainteresowani projektem i chcielibyśmy się dowiedzieć czy jest możliwe częściowe podpiwniczenie (najlepiej pod garażem), a także prosimy o dokładne wymiary każdego z pomieszczeń. Prosimy o odpowiedź na adres: ibajonczak@wp.pl Pozdrawiam Witam Odpowiedź wyślemy na podane adres mailowy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Dziękuję za przesłane materiały na adres karo75@gazeta.pl. Mam jeszcze pytanie: czy dla projektu Nina jest dostępny projekt prefabrykowanej więźby dachowej oraz projekt wentylacji mechanicznej?Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzes Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Witam, również jesteśmy zainteresowani projektem i chcielibyśmy się dowiedzieć czy jest możliwe częściowe podpiwniczenie (najlepiej pod garażem), a także prosimy o dokładne wymiary każdego z pomieszczeń. Prosimy o odpowiedź na adres: ibajonczak@wp.pl Pozdrawiam Witam Odpowiedź wyślemy na podane adres mailowy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam My również ponawiamy pytanie o możliwość podpiwniczenia jak wyżej. Proszę o odp na cziken000@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 Dziękuję za przesłane materiały na adres karo75@gazeta.pl. Mam jeszcze pytanie: czy dla projektu Nina jest dostępny projekt prefabrykowanej więźby dachowej oraz projekt wentylacji mechanicznej?Pozdrawiam Witam Jak już wcześniej pisałam dla projektu Nina dostępny jest schemat wentylacji mechanicznej. Aktualnie nie mamy opracowanego projektu prefabrykowanej więźby dachowej - jednak możemy zlecić takie opracowanie. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 My również ponawiamy pytanie o możliwość podpiwniczenia jak wyżej. Proszę o odp na cziken000@wp.pl Witam Technicznie częściowe podpiwniczenie budynku jest możliwe, najlepiej wykonać to na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość alicja Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 Witam czy możliwe jest zamiana bloczków wapienno piaskowych na beton komórkowy Cytuj
Gość grzes Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 Witam Ścianka kolankowa w projekcie Nina wysoka jest na 123,5cm. Pozdrawiam w rzutach jest 140...zatem jaka w koncu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2014 Witam czy możliwe jest zamiana bloczków wapienno piaskowych na beton komórkowy Witam Zmiana technologii wykonania ścian jest jak najbardziej możliwa do zrealizowania w projekcie.Najlepiej nanieść ją na etapie adaptacji projektu - we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2014 w rzutach jest 140...zatem jaka w koncu? Witam Ścianka kolankowa podawana jest na przekrojach, nie rzutach projektu. W szczegółowej dokumentacji projektowej wynosi ona 123,5cm po uwzględnieniu wykończenia skosów i podłóg. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2014 akrobat1@wp.pl poproszę również o zestawienie :-) Również proszę o zestawienie na: kmc.krzysiek@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Również proszę o zestawienie na: kmc.krzysiek@interia.eu Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Jeśli ktoś z Państwa budował ten dom, bardzo proszę o wysłanie na e-maila kosztów takiej budowy - stan surowy zamknięty i pod klucz. Dziękuję i pozdrawiam. Joanna. email: asNia7@gmail.com Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 Witam Jestem zainteresowana tym projektem i czy mogłabym na maila dostać wszystkie możliwe dane?? gosia_mielniczyn@o2.pl Cytuj
Gość kasia Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 kaska_91@poczta.onet.eu - proszę o wysłanie na e-maila kosztów takiej budowy - stan surowy zamknięty i pod klucz. Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Czy ktoś z Państwa wybudował ten dom w woj.lodzkim ? proszę o kontakt : jasinski.t13@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi