Gość Marcin Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2014 Witam. Poproszę o zestawienie kosztów oraz wymiary. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam. Również poproszę o zestawienie. maleska@o2.pl Pozdr. Marcin Witam W dniu dzisiejszym prześlę zestawienia kosztorysowe dla domu Nina. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam. Poproszę o zestawienie kosztów oraz wymiary. pozdrawiam Witam Proszę o podanie adresu mailowego, na który będę mogła przesłać materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam, jeśli jest taka możliwość. poproszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz zestawienie kosztów. Chciałabym również zapytać, jaki jest koszt adaptacji projektu. Adres e- mail: monikka_kozicka@o2.pl Pozdrawiam M, K. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2014 Witam, jeśli jest taka możliwość. poproszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz zestawienie kosztów. Chciałabym również zapytać, jaki jest koszt adaptacji projektu. Adres e- mail: monikka_kozicka@o2.pl Pozdrawiam M, K. Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszy na podany przez Panią adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2014 Witam proszę o zestawienie kosztow oraz wymiary. golab1828@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2014 Witam proszę o zestawienie kosztow oraz wymiary. golab1828@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 3 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2014 Witam Proszę o kosztorys i bardziej szczegółowe informacje o wymiarach. mariusz_rogalski@vp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2014 Witam Proszę o kosztorys i bardziej szczegółowe informacje o wymiarach. mariusz_rogalski@vp.pl Pozdrawiam Witam W dniu dzisiejszym prześlę Panu materiały dla domu Nina. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz bardziej szczegółowych wymiarów na adres sagitta1984@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz bardziej szczegółowych wymiarów na adres sagitta1984@poczta.fm Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 Witam, projekt bardzo ciekawy i ma wszystko czego potrzebujemy. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dodatkowych informacji(kosztorys i szczegółowe wymiary) na adres karo75@gazeta.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 Witam, projekt bardzo ciekawy i ma wszystko czego potrzebujemy. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dodatkowych informacji(kosztorys i szczegółowe wymiary) na adres karo75@gazeta.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 Witam, projekt bardzo ciekawy i ma wszystko czego potrzebujemy. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dodatkowych informacji(kosztorys i szczegółowe wymiary) na adres karo75@gazeta.pl Pozdrawiam Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość MJ Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 Witam. Czy mogę otrzymać na maila marcinjablon@interia.pl szczegółowy kosztorys? Cytuj
Gość Halina Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 witam! Bardzo ciekawy projekt, tak w sam raz dla mojej rodzinki. Prosiłabym o przesłanie kosztorysu na adres halbabicz@op.pl z uwzględnieniem systemu gospodarczego budowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2014 Witam, projekt bardzo ciekawy i ma wszystko czego potrzebujemy. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dodatkowych informacji(kosztorys i szczegółowe wymiary) na adres karo75@gazeta.pl Pozdrawiam Witam Materiały wyślemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2014 Witam. Czy mogę otrzymać na maila marcinjablon@interia.pl szczegółowy kosztorys? Witam Materiały wyślemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2014 witam! Bardzo ciekawy projekt, tak w sam raz dla mojej rodzinki. Prosiłabym o przesłanie kosztorysu na adres halbabicz@op.pl z uwzględnieniem systemu gospodarczego budowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały wyślemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość AS Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2014 Witam. Czy mogę otrzymać na maila jennifer6_24@o2.pl szczegółowy kosztorys? Jestem bardzo zainteresowana kupnem projektu. Dom idealny. Cytuj
Gość Piotr Napisano 12 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2014 Witam. Jestem zainteresowany w/w projektem, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów i kosztorysu uwzględniającego system gospodarczy na adres jastrzebie4@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam. Czy mogę otrzymać na maila jennifer6_24@o2.pl szczegółowy kosztorys? Jestem bardzo zainteresowana kupnem projektu. Dom idealny. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam. Jestem zainteresowany w/w projektem, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów i kosztorysu uwzględniającego system gospodarczy na adres jastrzebie4@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zieman Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam czy istnieje ten projekt z uwzglednieniem kotłowni? Interesuje mnie opcja na paliwo stale? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi