Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 824
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

jeśli jest taka możliwość. poproszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz zestawienie kosztów. Chciałabym również zapytać, jaki jest koszt adaptacji projektu. Adres e- mail: monikka_kozicka@o2.pl

Pozdrawiam M, K.

Napisano

Witam,

jeśli jest taka możliwość. poproszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz zestawienie kosztów. Chciałabym również zapytać, jaki jest koszt adaptacji projektu. Adres e- mail: monikka_kozicka@o2.pl

Pozdrawiam M, K.

Witam

Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszy na podany przez Panią adres mailowy.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Proszę o kosztorys i bardziej szczegółowe informacje o wymiarach. mariusz_rogalski@vp.pl Pozdrawiam

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz bardziej szczegółowych wymiarów na adres sagitta1984@poczta.fm

Napisano

Witam, projekt bardzo ciekawy i ma wszystko czego potrzebujemy. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dodatkowych informacji(kosztorys i szczegółowe wymiary) na adres karo75@gazeta.pl

Pozdrawiam

Napisano

Witam, projekt bardzo ciekawy i ma wszystko czego potrzebujemy. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dodatkowych informacji(kosztorys i szczegółowe wymiary) na adres karo75@gazeta.pl

Pozdrawiam

Napisano

Witam, projekt bardzo ciekawy i ma wszystko czego potrzebujemy. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dodatkowych informacji(kosztorys i szczegółowe wymiary) na adres karo75@gazeta.pl Pozdrawiam

Witam

Materiały wyślę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Pozdrawiam

Napisano

witam! Bardzo ciekawy projekt, tak w sam raz dla mojej rodzinki. Prosiłabym o przesłanie kosztorysu na adres halbabicz@op.pl z uwzględnieniem systemu gospodarczego budowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam, projekt bardzo ciekawy i ma wszystko czego potrzebujemy. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie dodatkowych informacji(kosztorys i szczegółowe wymiary) na adres karo75@gazeta.pl Pozdrawiam

Witam

Materiały wyślemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

witam! Bardzo ciekawy projekt, tak w sam raz dla mojej rodzinki. Prosiłabym o przesłanie kosztorysu na adres halbabicz@op.pl z uwzględnieniem systemu gospodarczego budowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam

Materiały wyślemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Czy mogę otrzymać na maila jennifer6_24@o2.pl szczegółowy kosztorys? Jestem bardzo zainteresowana kupnem projektu. Dom idealny.

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany w/w projektem, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów i kosztorysu uwzględniającego system gospodarczy na adres jastrzebie4@o2.pl.

Dziękuję i pozdrawiam.