Gość Radek Napisano 3 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2020 Witam, Jeśli jest taka możliwość. poproszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz zestawienie kosztów. Chciałabym również zapytać, jaki jest koszt adaptacji projektu. Adres e- mail: radoslawmilek@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2020 12 godzin temu, Gość Radek napisał: Witam, Jeśli jest taka możliwość. poproszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń oraz zestawienie kosztów. Chciałabym również zapytać, jaki jest koszt adaptacji projektu. Adres e- mail: radoslawmilek@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nasza Pracownia nie wykonuje adaptacji projektów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2020 Dzień dobry Poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na adres wisien(at)go2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 13 godzin temu, Gość Bartek napisał: Dzień dobry Poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na adres wisien(at)go2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość gość Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2020 Witam można prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila maks_129@wp.pl z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 23 godziny temu, Gość gość napisał: Witam można prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji na maila maks_129@wp.pl z góry dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem. Proszę o wysłanie wszystkich dostepnych bezpłatnych materiałów, bezpłatnych kosztrysów na adres joanna_snk@wp.pl. oraz czy istnieje możliwość powiększenia łazienki na parterze by zmieścić tam kabinę prysznicową ? a czy łazienkę na piętrze można zmniejszyć tak aby zrobić tam małą garderobę ? Pozdrawiam, Joanna Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2020 19 godzin temu, Gość Joanna napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem. Proszę o wysłanie wszystkich dostepnych bezpłatnych materiałów, bezpłatnych kosztrysów na adres joanna_snk@wp.pl. oraz czy istnieje możliwość powiększenia łazienki na parterze by zmieścić tam kabinę prysznicową ? a czy łazienkę na piętrze można zmniejszyć tak aby zrobić tam małą garderobę ? Pozdrawiam, Joanna Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość +++ Napisano 23 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2020 Dzień dobry Poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na kopyto1105@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2020 10 godzin temu, Gość +++ napisał: Dzień dobry Poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na kopyto1105@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabela Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2020 Witam. Czy ktoś buduje lub wybudował ten domek w województwie Śląskim lub Małopolskim? ? Cytuj
Gość Witam Napisano 7 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2020 Witam. W woj.malopolskim wybudowaliśmy ten domek. Cytuj
Gość michał Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2020 Witam czy dało by radę przesłać zdjęcia skończone domu, chodzi mi o kuchnie i pokoje. michal.januchowski@onet.pl to mój mail, z góry dziękuje. Cytuj
Gość w w Napisano 30 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2020 w jakiej miejscowości jest wybudowany ten projekt w woj. małopolskim, Cytuj
Gość nina Kasia Napisano 6 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2020 Dnia 7.08.2020 o 20:16, Gość Witam napisał: Witam. W woj.malopolskim wybudowaliśmy ten domek. Witam czy jest możliwość przesłania zdjęć kuchni i salonu? Mój adres mailowy pyclikk@wp.pl z góry dziękuję. Cytuj
Gość Gość Ola Napisano 11 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2020 Dzień dobry Poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na alemro91@gmail.com dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2020 19 godzin temu, Gość Gość Ola napisał: Dzień dobry Poproszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji na alemro91@gmail.com dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość OlaK Napisano 11 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2022 dzień dobry, czy jest możliwość adaptacji tego projektu do budowy domu w systemie szkieletowym (z drewna) Cytuj
Redaktor Napisano 13 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2022 W dniu 11.05.2022 o 15:57, Gość OlaK napisał: dzień dobry, czy jest możliwość adaptacji tego projektu do budowy domu w systemie szkieletowym (z drewna) Dzień dobry, tego typu zmianę można wykonać na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość OlaK Napisano 13 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2022 1 godzinę temu, Redaktor napisał: Dzień dobry, tego typu zmianę można wykonać na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam dziękuję za odpowiedź, czy mogę prosić o bezpłatne materiały dot. projektu na adres olenkabie@gmail.com ? Cytuj
Redaktor Napisano 13 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2022 3 godziny temu, Gość OlaK napisał: dziękuję za odpowiedź, czy mogę prosić o bezpłatne materiały dot. projektu na adres olenkabie@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 2 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2024 Witam, Czy mogę prosić o wszystkie dostępne bezpłatne materiały dotyczące projektu na babiak.natalia@gmail.com? Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2024 18 godzin temu, Gość Natalia napisał: Witam, Czy mogę prosić o wszystkie dostępne bezpłatne materiały dotyczące projektu na babiak.natalia@gmail.com? Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 18 Luty 2024 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2024 Czy mogę prosić o wszystkie dostępne bezpłatne materiały dotyczące projektu na piotrek.korzen16@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2024 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2024 19 godzin temu, Gość Piotrek napisał: Czy mogę prosić o wszystkie dostępne bezpłatne materiały dotyczące projektu na piotrek.korzen16@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi