Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Małgosia napisał: Dzień dobry, posiadam działkę o powierzchni 21m na 264 m jakie domy się zmieszczą ? Dzień dobry, polecam skorzystać z naszej przeglądarki zaawansowanej https://www.dobredomy.pl/wyszukiwarka-zaawansowana/ wpisując szerokość działki. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sebastian Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu Nina, proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów tego projektu na sebastianburylo@interia.pl, interesuje mnie także lekka zmiana w projekcie, a mianowicie chodzi o zmianę z WC na łazienkę z prysznicem na parterze i powiększenie łazienki kosztem pokoju. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2019 14 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu Nina, proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów tego projektu na sebastianburylo@interia.pl, interesuje mnie także lekka zmiana w projekcie, a mianowicie chodzi o zmianę z WC na łazienkę z prysznicem na parterze i powiększenie łazienki kosztem pokoju. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Opisane zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2019 14 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu Nina, proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów tego projektu na sebastianburylo@interia.pl, interesuje mnie także lekka zmiana w projekcie, a mianowicie chodzi o zmianę z WC na łazienkę z prysznicem na parterze i powiększenie łazienki kosztem pokoju. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Opisane zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam dzień dobry, interesuje mnie dokładnie taka sama zmiana w projekcie jak Pana Sebastiana - czyli zamiana wc na małą łazienkę z prysznicem. Proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów na adres monikarzepeckaa@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 W dniu 2.05.2019 o 11:11, Gość Monika napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Opisane zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam dzień dobry, interesuje mnie dokładnie taka sama zmiana w projekcie jak Pana Sebastiana - czyli zamiana wc na małą łazienkę z prysznicem. Proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów na adres monikarzepeckaa@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość mariusz Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2019 proszę o wysłanie projektu domu - instalacji wod-kan i co. Wykonuje realizacje ale chce przeprowadzić zmiany projekt wysłać na e-mail : mariuszw83@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2019 10 godzin temu, Gość mariusz napisał: proszę o wysłanie projektu domu - instalacji wod-kan i co. Wykonuje realizacje ale chce przeprowadzić zmiany projekt wysłać na e-mail : mariuszw83@o2.pl Dzień dobry, projekt instalacji jest w posiadaniu inwestora. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Albert Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2019 Dzień dobry. Czy na etapie adaptacji projektu możliwe jest zmiana garażu na dwustanowiskowy z wjazdem wzdłuż osi budynku, wydłużenie pomieszczenia gospodarczego a w jego części zrobienie małej łazienki połączonej z pokojem na dole? Czy zogoda na zmiany obejmie taki zakres? Jeśli można to poprosił bym rzuty z wymiarami w formacie .dwg na adres alqu@interia.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2019 2 godziny temu, Gość Albert napisał: Dzień dobry. Czy na etapie adaptacji projektu możliwe jest zmiana garażu na dwustanowiskowy z wjazdem wzdłuż osi budynku, wydłużenie pomieszczenia gospodarczego a w jego części zrobienie małej łazienki połączonej z pokojem na dole? Czy zogoda na zmiany obejmie taki zakres? Jeśli można to poprosił bym rzuty z wymiarami w formacie .dwg na adres alqu@interia.pl. Dziękuję. Dzień dobry, można wykonać te zmiany na etapie adaptacji. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Nie udostępniamy rysunków w formacie dwg. W załączniku przesyłam rysunki z dokumentacji w formacie jpg. Pozdrawiam. Cytuj
bartek789 Napisano 3 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2019 Intereuja mnie zmiany projektu nina jak pana sebastiana z 1 kwietnia oraz pani moniki z 2 maja prosba o przeslanie darmowych materiałow na adres bartek789@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2019 11 godzin temu, bartek789 napisał: Intereuja mnie zmiany projektu nina jak pana sebastiana z 1 kwietnia oraz pani moniki z 2 maja prosba o przeslanie darmowych materiałow na adres bartek789@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomek Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2019 Dnia 7.11.2017 o 09:43, Dobre Domy napisał: Witam Czy wie ktoś ile metrów kwadratowych tynku wychodzi w tym projekcie, skosy mam z regipsa a ścianki u góry i na dole z pustaka Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2019 5 godzin temu, Gość Tomek napisał: Dzień dobry, możemy przesłać Panu na maila tabelkę z zestawieniem powierzchni ścian wewnętrznych oraz zewnętrznych do obliczenia metrów kwadratowych tynku. Powierzchnie podłóg (sufitów) znajdują się w projekcie. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomek Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2019 19 godzin temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, możemy przesłać Panu na maila tabelkę z zestawieniem powierzchni ścian wewnętrznych oraz zewnętrznych do obliczenia metrów kwadratowych tynku. Powierzchnie podłóg (sufitów) znajdują się w projekcie. Pozdrawiam. Bardzo proszę o wysłanie tabelki na adres fiedortomasz@gmail.com Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2019 14 godzin temu, Gość Tomek napisał: Bardzo proszę o wysłanie tabelki na adres fiedortomasz@gmail.com Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość patryk Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu Nina, proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów tego projektu na adres 1991patryk@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2020 Godzinę temu, Gość Gość patryk napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu Nina, proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów tego projektu na adres 1991patryk@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 Dzień dobry, czy mogę prosic o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: patiolej@gmail.com Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 5 minut temu, Gość Patrycja napisał: Dzień dobry, czy mogę prosic o przesłanie bezpłatnego kosztorysu na adres mailowy: patiolej@gmail.com Dziękuje Dzień dobry, kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2020 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, czy jest możliwość wysłania dostępnych dodatkowych bezpłatnych materiałów( np. zestawienie materiałów) na maila: barwis43@wp.pl Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2020 Godzinę temu, Gość Bartosz napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, czy jest możliwość wysłania dostępnych dodatkowych bezpłatnych materiałów( np. zestawienie materiałów) na maila: barwis43@wp.pl Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Witam Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu Nina, proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów tego projektu na adres stobusi94@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2020 3 godziny temu, Gość Witam napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem domu Nina, proszę o wysłanie dostępnych bezpłatnych materiałów tego projektu na adres stobusi94@gmail.com. Z góry bardzo dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabela Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem. Proszę o wysłanie dostepnych bezpłatnych materiałów na adres izunia821@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2020 4 godziny temu, Gość Izabela napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem. Proszę o wysłanie dostepnych bezpłatnych materiałów na adres izunia821@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi