Gość Oliwia Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2018 Witam serdecznie! Mogłabym prosić o rysunki szczegółowe domu wraz z wymiarami oraz kosztorys na adres mailowy - oliwia.fiolek8@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2018 14 godzin temu, Gość Oliwia napisał: Witam serdecznie! Mogłabym prosić o rysunki szczegółowe domu wraz z wymiarami oraz kosztorys na adres mailowy - oliwia.fiolek8@wp.pl Pozdrawiam. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość mateusz Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2018 Witam. jestem zainteresowany projektem tylko mam pytanie czy istnieje mozliwosc zamienienia pomieszczenia gospodarczego na kotłownie. i czy bardzo będzie się różnic wykonanie takiego domu najlepiej pod klucz. dziekuje za pomoc pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2018 16 godzin temu, Gość mateusz napisał: Witam. jestem zainteresowany projektem tylko mam pytanie czy istnieje mozliwosc zamienienia pomieszczenia gospodarczego na kotłownie. i czy bardzo będzie się różnic wykonanie takiego domu najlepiej pod klucz. dziekuje za pomoc pozdrawiam Dzień dobry, tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam! Cytuj
Gość martyna Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2018 Dzień dobry, Bardzo proszę o wszelkie dokumenty dotyczące tego projektu na maila martynajunik@yahoo.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość martyna napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o wszelkie dokumenty dotyczące tego projektu na maila martynajunik@yahoo.pl Pozdrawiam Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 Witam, Zainteresował mnie ten projekt. Proszę o przesłanie tego ogólnego kosztorysu dla budowy domu (jeżeli jest to możliwe to aktualne na rok 2018-2019), użyte materiały oraz wszystkie inne dostępne materiały na temat tego projektu. Proszę również o informację dot. wprowadzania kosmetycznych zmian do projektu (tzn. np. przesunięcia ścian działowych tj. powiększenia łazienki na parterze, tak aby zmieściła się kabina prysznicowa itp. - czy do przedmiotowych kwestii wymagana jest zgoda i czy jest to dodatkowo płatne?). Jak to wygląda w przypadku zmiany dot. podniesienia ściany kolankowej na poddaszu o wysokość jednego bloczka, jaki wówczas będzie kąt nachylenia dachu i jaka jest procedura dot. wprowadzania takiej zmiany? Mój mail: agnieszka.sopotnicka@wp.pl Z góry dziękuję za odpowiedź i przesłane materiały. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2019 9 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Witam, Zainteresował mnie ten projekt. Proszę o przesłanie tego ogólnego kosztorysu dla budowy domu (jeżeli jest to możliwe to aktualne na rok 2018-2019), użyte materiały oraz wszystkie inne dostępne materiały na temat tego projektu. Proszę również o informację dot. wprowadzania kosmetycznych zmian do projektu (tzn. np. przesunięcia ścian działowych tj. powiększenia łazienki na parterze, tak aby zmieściła się kabina prysznicowa itp. - czy do przedmiotowych kwestii wymagana jest zgoda i czy jest to dodatkowo płatne?). Jak to wygląda w przypadku zmiany dot. podniesienia ściany kolankowej na poddaszu o wysokość jednego bloczka, jaki wówczas będzie kąt nachylenia dachu i jaka jest procedura dot. wprowadzania takiej zmiany? Mój mail: agnieszka.sopotnicka@wp.pl Z góry dziękuję za odpowiedź i przesłane materiały. Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Jeśli podniesie Pani ścianę kolankową o jeden bloczek wówczas zmieni się kąt nachylenia z 43 na 42 stopnie, natomiast zalecamy podniesienie całego dachu- wtedy nie zmieni się kąt nachylenia. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mariusz Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2019 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na temat tego domu na adres mariuszfilipowicz@tlen.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2019 12 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na temat tego domu na adres mariuszfilipowicz@tlen.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2019 Dzień dobry. proszę o wysłanie ogólnego kosztorysu oraz dodatkowych materiałów na adres adamwisniewski.abc@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2019 15 godzin temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry. proszę o wysłanie ogólnego kosztorysu oraz dodatkowych materiałów na adres adamwisniewski.abc@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
aloyzz Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2019 Witam. Czy poszerzenie garażu o jeszcze jedno miejsce parkingowe oraz podwyższenie piętra tak żeby dach był płaski byłoby możliwe? W jakim zakresie wydawana jest zgoda autora na zmiany w projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2019 16 minut temu, aloyzz napisał: Witam. Czy poszerzenie garażu o jeszcze jedno miejsce parkingowe oraz podwyższenie piętra tak żeby dach był płaski byłoby możliwe? W jakim zakresie wydawana jest zgoda autora na zmiany w projekcie? Dzień dobry, takie zmiany są możliwe do wprowadzenia. Z uwagi na dużą ingerencję w bryłę sens ich wprowadzania musi zostać dobrze przemyślany. Konieczne będą prace projektowe, które pozwolą ocenić czy budynek po zmianach nadal będzie atrakcyjny wizualnie. Moim zdaniem korzystniej będzie dla Państwa wybrać z naszej oferty projekt bardziej dostosowany do indywidualnych potrzeb, w którym projektowany jest dach płaski. Pozwoli to uniknąć kosztów przeprojektowania i ewentualnego rozczarowania bryłą budynku jaka wyłoni się po zmianach. Jeśli chodzi o pozwolenia na zmiany to w większości przypadków udzielamy ich. Są one zawsze bezpłatne i wydawane od ręki. Każdorazowo jednak analizujemy je i w wypadku takich, które mogą naszym zdaniem wpłynąć źle na komfort użytkowania domu czy jego wygląd służymy pomocą w znalezieniu lepszego rozwiązania. Pozdrawiam Cytuj
Gość MZKS Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2019 Dzień dobry Mógłbym prosić o szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń i dachu pod adres email makskum1196@wp.pl Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2019 11 godzin temu, Gość MZKS napisał: Dzień dobry Mógłbym prosić o szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń i dachu pod adres email makskum1196@wp.pl Z góry dziękuje Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2019 11 godzin temu, Gość MZKS napisał: Dzień dobry Mógłbym prosić o szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń i dachu pod adres email makskum1196@wp.pl Z góry dziękuje Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Proszę o rysunki z wymiarami na katarzyna.koruba@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2019 Godzinę temu, Gość Kasia napisał: Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Proszę o rysunki z wymiarami na katarzyna.koruba@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ewa Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2019 proszę o szczegórłowe rysunki i kosztorys na @ ecia22@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2019 3 godziny temu, Gość ewa napisał: proszę o szczegórłowe rysunki i kosztorys na @ ecia22@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość lux Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2019 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów odnośnie projektu na email luxaeris@wp.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 10 godzin temu, Gość lux napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów odnośnie projektu na email luxaeris@wp.pl. Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jaro Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 witam Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów i kosztorysu na wrobcio@interia.pl Zależy mi na końcowej cenie postawienia tego domu w obecnym czasie w stanie z wyposażeniem w elektrykę i ogrzewanie. Taki stan pod klucz Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2019 11 godzin temu, Gość Jaro napisał: witam Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów i kosztorysu na wrobcio@interia.pl Zależy mi na końcowej cenie postawienia tego domu w obecnym czasie w stanie z wyposażeniem w elektrykę i ogrzewanie. Taki stan pod klucz Dziękuję Dzień dobry, rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Cytuj
Gość Małgosia Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2019 Dzień dobry, posiadam działkę o powierzchni 21m na 264 m jakie domy się zmieszczą ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi