Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2018 Witam, bardzo spodobał i zainteresował mnie ten projekt. Prosiłbym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały) Mój mail: rccmpm@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2018 Prosze o kosztorys domu,jakie materiały zastosowano.Projekt wpada w oko.? amkrupa@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2018 Prosze o kosztorys domu,jakie materiały zastosowano.Projekt wpada w oko. amkrupa@vp.pl Witam Materiały prześlemy w piątek. Pozdrawiam Cytuj
Gość ak Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2018 Witam, czy można prosić o kosztorys, rzuty oraz użyte materiały? Mam również pytanie, czy jest możliwość poszerzenia domu o 2 metry i jakie wiążą się z tym koszty projektu oraz całościowe w budowie? Mail ak.farmaceuta@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2018 Witam, czy można prosić o kosztorys, rzuty oraz użyte materiały? Mam również pytanie, czy jest możliwość poszerzenia domu o 2 metry i jakie wiążą się z tym koszty projektu oraz całościowe w budowie? Mail ak.farmaceuta@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2018 Witam , prosiła bym o kosztorys domu i użyte materiały ... Mój mail ewelina440@onet.pl Dziekuje i pozdrawiam:) Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2018 Witam , prosiła bym o kosztorys domu i użyte materiały ... Mój mail ewelina440@onet.pl Dziekuje i pozdrawiam:) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 21 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2018 Dobry wieczór waham się nad dwoma projektami proszę o przesłanie materiałów pokazowych oraz możliwie wszystkich bezpłatnych poglądowych informacji dotyczących budowy (rysunki szczegółowe, wymiary ścian) na maila: pamurpol@wp.pl Dziękuje Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2018 Witam , prosiła bym o kosztorys domu i użyte materiały Mój mail a.chwicewska@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2018 14 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Witam , prosiła bym o kosztorys domu i użyte materiały Mój mail a.chwicewska@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Blanka Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2018 Witam proszę o materiały szczegółowe projektu mój e-mail: blaneczka9@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2018 Witam , prosił bym o kosztorys domu i użyte materiały oraz wszystkie inne dostępne materiały na temat tego projektu. Mój mail marek_maslowski92@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2018 W dniu 12.08.2018 o 12:49, Gość Blanka napisał: Witam proszę o materiały szczegółowe projektu mój e-mail: blaneczka9@wp.pl pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy szczegółowe materiały. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2018 18 godzin temu, Gość Marek napisał: Witam , prosił bym o kosztorys domu i użyte materiały oraz wszystkie inne dostępne materiały na temat tego projektu. Mój mail marek_maslowski92@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy szczegółowe materiały. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Darek Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2018 Witam, zainteresował mnie ten projekt. Czy mogę prosić wszystkie materiały dotyczące projektu na maila hercule@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2018 8 godzin temu, Gość Darek napisał: Witam, zainteresował mnie ten projekt. Czy mogę prosić wszystkie materiały dotyczące projektu na maila hercule@wp.pl. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym zostaną wysłane materiały na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Artur Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji tego projektu na mail dobaczewski.artur@o2.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2018 2 godziny temu, Gość Artur napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji tego projektu na mail dobaczewski.artur@o2.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Andrzej Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Bardzo się cieszę, że jest również wersja lustrzanego odbicia projektu. Pozdrawiam Wszystkich - Andrzej ze Świnoujścia :) Cytuj
Gość beti Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2018 Witam. Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych informacji wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na adres: patrycjan11@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2018 22 godziny temu, Gość beti napisał: Witam. Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych informacji wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na adres: patrycjan11@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, Materiały szczegółowe zostały przesłane na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Julita Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2018 Witam. Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych informacji wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz, na adres: aleksiejuk_t@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2018 23 godziny temu, Gość Julita napisał: Witam. Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych informacji wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz, na adres: aleksiejuk_t@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, Materiały (udostępniamy do stanu surowego) zostaną wysłane w poniedziałek /wtorek. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Bina Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2018 Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowana ty,m projektem, ale w Warunkach zabudowy mam określoną wysokość kalenicy =8,00 m. Czy istnieje możliwość dokonania zmian w projekcie, które dostosowałyby projekt Nina do w/w warunków? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2018 1 godzinę temu, Gość Bina napisał: Dzień dobry. Jestem bardzo zainteresowana ty,m projektem, ale w Warunkach zabudowy mam określoną wysokość kalenicy =8,00 m. Czy istnieje możliwość dokonania zmian w projekcie, które dostosowałyby projekt Nina do w/w warunków? Dzień dobry, Budynek wg projektu Nina ma wysokość 8,55m nad poziomem terenu, kąt nachylenia dachu 43 stopnie i ściankę kolankową o wysokości 123cm. Istnieje kilka sposobów na obniżenie wysokości budynku, np: 1) obniżenie ścianki kolankowej o 55cm, co będzie skutkowało zmniejszeniem powierzchni użytkowej pomieszczeń na poddaszu. 2) zmiana kąta nachylenia dachu na 35 stopnie i podwyższenie ścianki kolankowej o 35cm. W tym przypadku powierzchnie pozostaną zbliżone. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi