Gość Artur Z. Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowego opisu wraz z rysunkami technicznymi na eazielonki@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam, Również proszę o przesłanie materiałów związanych z kosztorysem, wymiarami pomieszczeń itp. na adres: marcin@martech.com.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowego opisu wraz z rysunkami technicznymi na eazielonki@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam, Również proszę o przesłanie materiałów związanych z kosztorysem, wymiarami pomieszczeń itp. na adres: marcin@martech.com.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławomir Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam serdecznie, od ponad roku przeglądamy z żoną dostępne projekty domów i Nina najbardziej nam się spodobała. Oczywiście mamy zamiar wprowadzić niewielkie zmiany w procesie adaptacji takie jak poszerzenie łazienki na parterze by zmieścić prysznic, przystosowanie kotłowni na opał stały oraz wstawienie drzwi dodatkowych z garażu do "pokoju" w celu zaadoptowania go w formie pomieszczenia technicznego-pracowni. Projekt ten wydaje się spełniać wszystkie nasze wymogi jeśli chodzi o funkcjonalność i prostotę w budowie. Decyzja o zakupie już zapadła jednak podobnie do moich przedmówców, z chęcią zapoznałbym się z bardziej szczegółowymi rysunkami. Na jakimś zdjęciu z realizacji tego projektu widziałem że w łazience, pod oknem w ścianie szczytowej jest wylane wzmocnienie betonowe. Interesuje mnie czy zamiast okna zmieszczę tam jakieś drzwi balkonowe między ścianą a tym betonem. Było by fajne udogodnienie do wystawiania prania na taras latem Jeśli macie państwo w miarę zaktualizowany poglądowy kosztorys to również z chęcią bym się zapoznał. Wszelkie informacje i materiały proszę o przesłanie na Instalacjeelektryczne@onet.com.pl Dziękuję serdecznie i pozdrawiam. Sławek. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam serdecznie, od ponad roku przeglądamy z żoną dostępne projekty domów i Nina najbardziej nam się spodobała. Oczywiście mamy zamiar wprowadzić niewielkie zmiany w procesie adaptacji takie jak poszerzenie łazienki na parterze by zmieścić prysznic, przystosowanie kotłowni na opał stały oraz wstawienie drzwi dodatkowych z garażu do "pokoju" w celu zaadoptowania go w formie pomieszczenia technicznego-pracowni. Projekt ten wydaje się spełniać wszystkie nasze wymogi jeśli chodzi o funkcjonalność i prostotę w budowie. Decyzja o zakupie już zapadła jednak podobnie do moich przedmówców, z chęcią zapoznałbym się z bardziej szczegółowymi rysunkami. Na jakimś zdjęciu z realizacji tego projektu widziałem że w łazience, pod oknem w ścianie szczytowej jest wylane wzmocnienie betonowe. Interesuje mnie czy zamiast okna zmieszczę tam jakieś drzwi balkonowe między ścianą a tym betonem. Było by fajne udogodnienie do wystawiania prania na taras latem Jeśli macie państwo w miarę zaktualizowany poglądowy kosztorys to również z chęcią bym się zapoznał. Wszelkie informacje i materiały proszę o przesłanie na Instalacjeelektryczne@onet.com.pl Dziękuję serdecznie i pozdrawiam. Sławek. Witam Cieszymy się, że nasz projekt Nina znalazł Państwa uznanie Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem. Jeżeli to możliwe prosiłbym o przesłanie informacji na temat tego projektu - zdjęcia gotowych budynków z różnymi elewacjami, kosztorys itp. Mój e-mail znamiros@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 wiram serdecznie bardzo podoba mi sie projekt nina mam pytanie czy jest mozliwosc zadaszenie nad garazem i czy jest mozliwosc garazy dwustanowiskowego Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem. Jeżeli to możliwe prosiłbym o przesłanie informacji na temat tego projektu - zdjęcia gotowych budynków z różnymi elewacjami, kosztorys itp. Mój e-mail znamiros@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 wiram serdecznie bardzo podoba mi sie projekt nina mam pytanie czy jest mozliwosc zadaszenie nad garazem i czy jest mozliwosc garazy dwustanowiskowego Witam Zmian można dokonać na etapie adaptacji projektu, bądź zlecić naszym architektom. W sprawie szczegółów proszę o kontakt pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość The Crow Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Dzień dobry planuję budowę małego, taniego domu. Ten projekt jest właściwie odzwierciedleniem moich marzeń - jest prawie wszystko, co bym chciała. Proszę o informację ile kosztowałoby dodanie jednego małego pokoiku na dole i minimalnie powiększenie wc, żeby wyszła z tego łazienka? Zmieniłabym też trochę elewację, żeby wyszło taniej - żeby nie było wykończenia drewnem ani tych kamiennych elementów. Proszę o podanie kosztu takich zmian oraz dokładnych kosztów i opisu całej budowy metodą gospodarczą. Myślę wykończyć tylko dół i mieszkać a górę dopiero w przyszłości. Dziękuję, mój mail: maritka23@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Dzień dobry planuję budowę małego, taniego domu. Ten projekt jest właściwie odzwierciedleniem moich marzeń - jest prawie wszystko, co bym chciała. Proszę o informację ile kosztowałoby dodanie jednego małego pokoiku na dole i minimalnie powiększenie wc, żeby wyszła z tego łazienka? Zmieniłabym też trochę elewację, żeby wyszło taniej - żeby nie było wykończenia drewnem ani tych kamiennych elementów. Proszę o podanie kosztu takich zmian oraz dokładnych kosztów i opisu całej budowy metodą gospodarczą. Myślę wykończyć tylko dół i mieszkać a górę dopiero w przyszłości. Dziękuję, mój mail: maritka23@poczta.fm Witam Cieszymy się, że znalazła Pani pośród naszej oferty projekt domu, który spełnia Pani oczekiwania. Zapytanie co do kosztu zmian przekazuję do architektów - odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2017 Witam, prosiłabym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały) Mój mail: patka2510@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2017 Witam, prosiłabym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały) Mój mail: patka2510@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani bezpłatne materiały dotyczące projektu Nina. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur&Martyna Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2017 Witam serdecznie Jesteśmy zainteresowani Państwa projektem domu NINA ,podam meila bardzo proszę o kontakt Pozdrawiam a.markov@o2.pl Cytuj
Gość TeDy Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji dot tego projektu, jestem bardzo zainteresowany jego kupnem. Mój adres: TeDy1989@wp.pl. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam, prosiłbym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały) Mój mail: krzysiek.nml@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji dot tego projektu, jestem bardzo zainteresowany jego kupnem. Mój adres: TeDy1989@wp.pl. Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam, prosiłbym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały) Mój mail: krzysiek.nml@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2017 Witam, jeżeli jest to możliwe proszę o szczegółowe informacje o projekcie Nina oraz kosztorys bardzo mnie interesuje ten właśnie projekt. Pozdrawiam (bejenka@vp.pl) Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2017 Witam, jeżeli jest to możliwe proszę o szczegółowe informacje o projekcie Nina oraz kosztorys bardzo mnie interesuje ten właśnie projekt. Pozdrawiam (bejenka@vp.pl) Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Darek Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2017 Witam, jeżeli jest to możliwe proszę o szczegółowe informacje o projekcie Nina oraz kosztorys bardzo mnie interesuje ten właśnie projekt. Jaka jest możliwosc wykonania zmian w projekcie w waszym biurze przed wysłaniem np. zamiana stropu na żeranski, system stropowy MASTER ,czy przesunięcie okien ?. meil: kierakowicz@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2017 Witam, jeżeli jest to możliwe proszę o szczegółowe informacje o projekcie Nina oraz kosztorys bardzo mnie interesuje ten właśnie projekt. Jaka jest możliwosc wykonania zmian w projekcie w waszym biurze przed wysłaniem np. zamiana stropu na żeranski, system stropowy MASTER ,czy przesunięcie okien ?. meil: kierakowicz@vp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Pozdrawiam. Cytuj
Gość K.K Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam, poproszę kosztorys. Na e-mail: katarzyna.krakowska.1991@o2.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam, poproszę kosztorys. Na e-mail: katarzyna.krakowska.1991@o2.pl Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi