Gość Magdalena Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów materiałów związanych z budową na adres: magdalena.jasinska6@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów materiałów związanych z budową na adres: magdalena.jasinska6@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2017 Witam! Jesteśmy bardzo zainteresowani budową NIny, Czy można dostać kosztorys na e-mail saimon22@onet.eu , Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2017 Witam! Jesteśmy bardzo zainteresowani budową NIny, Czy można dostać kosztorys na e-mail saimon22@onet.eu , Pozdrawiam Witam Zestawienia kosztorysowe prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów związanych z budową plus kosztorys. Mój adres: tomekzajac1@o2.pl Cytuj
Gość Mariusz Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym domem. Proszę o wysłanie kosztorysu cccihy@gmail.com Cytuj
Gość TeDy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam, domek idealny. Planuje jego budowę ale z konstrukcji drewnianej. Mają państwo zestawienie takiego kosztorysu? Prosiłbym na maila TeDy1989@wp.pl. Podrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów związanych z budową plus kosztorys. Mój adres: tomekzajac1@o2.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan darmowe materiały dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym domem. Proszę o wysłanie kosztorysu cccihy@gmail.com Dzień dobry, Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Koszty budowy są przedstawione na stronie internetowej w formie tabelki. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam, domek idealny. Planuje jego budowę ale z konstrukcji drewnianej. Mają państwo zestawienie takiego kosztorysu? Prosiłbym na maila TeDy1989@wp.pl. Podrawiam! Dzień dobry, wszystkie nasze projekty są w technologii tradycyjnej murowanej. Jeśli jest Pan zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową, to proponuję kontakt z firmą: Wolf System. Mogą oni sporządzić dokumentację zamienną z zastosowaniem swoich rozwiązań, przygotować kosztorys oraz postawić dom, na wcześniej przygotowanej płycie fundamentowej. Podaję kontakt: tel. +48 32 605 37 00, e-mail: mail@wolfsystem.pl Pozdrawiam! Cytuj
Gość Iwona Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2017 Witam, Prosiłabym o zestawienie stali w wersji podstawowej na cały budynek jeżeli jest taka możliwość. Mój adres: iwona.seretna@gmail.com. Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam. Czy jest możliwość poszerzenia garażu o około 1-1,5 m?? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam, Prosiłabym o zestawienie stali w wersji podstawowej na cały budynek jeżeli jest taka możliwość. Mój adres: iwona.seretna@gmail.com. Witam Niestety zestawienia stali nie udostępniamy w wersji elektronicznej - otrzyma je Pani wraz z zakupionym projektem. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam. Czy jest możliwość poszerzenia garażu o około 1-1,5 m?? Pozdrawiam Witam Na etapie adaptacji projektu można poszerzyć garaż - nasza Pracownia wystawi bezpłatną zgodę na realizację takiej zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2017 Witam. Czy obiegłbym otrzymać na emial dokładny rysunek techniczny z wymiarami pomieszczeń itp? Stas19891@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2017 Witam. Czy obiegłbym otrzymać na emial dokładny rysunek techniczny z wymiarami pomieszczeń itp? Stas19891@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wocjiech Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2017 Witam. Czy można prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i budynku. Jestem zainteresowany zakupem projektu:) Pozdrawiam Wojciech - grwo811@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2017 Witam. Czy można prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i budynku. Jestem zainteresowany zakupem projektu:) Pozdrawiam Wojciech - grwo811@onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wocjiech Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2017 Witam. Czy można prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i budynku. Jestem zainteresowany zakupem projektu:) Pozdrawiam Wojciech - grwo811@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2017 Witam. Czy można prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i budynku. Jestem zainteresowany zakupem projektu:) Pozdrawiam Wojciech - grwo811@onet.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marek Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2017 Dzień dobry. Podobnie jak Panowie powyżej czy mógłbym prosić o dokładny rysunek techniczny tego projektu? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam email: sarna591@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2017 Dzień dobry. Podobnie jak Panowie powyżej czy mógłbym prosić o dokładny rysunek techniczny tego projektu? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam email: sarna591@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2017 Witam, Również proszę o przesłanie materiałów związanych z kosztorysem, wymiarami pomieszczeń itp. na adres: wmonikaaa@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2017 Witam, Również proszę o przesłanie materiałów związanych z kosztorysem, wymiarami pomieszczeń itp. na adres: wmonikaaa@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2017 ja również poproszę-ewagaga@gmail.com ja również poproszę fotki na wmonikaaa@gmail.com - jakie są koszta tej budowy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi