Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdalena
Napisano

Witam,

bardzo proszę o przesłanie materiałów materiałów związanych z budową na adres:

magdalena.jasinska6@gmail.com

pozdrawiam

• Odpowiedzi 824
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Szymon
Napisano

Witam! Jesteśmy bardzo zainteresowani budową NIny, Czy można dostać kosztorys na e-mail

saimon22@onet.eu , Pozdrawiam

Gość Tomasz
Napisano

Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów związanych z budową plus kosztorys. Mój adres: tomekzajac1@o2.pl

Gość Mariusz
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany tym domem. Proszę o wysłanie kosztorysu cccihy@gmail.com

Gość TeDy
Napisano

Witam, domek idealny. Planuje jego budowę ale z konstrukcji drewnianej. Mają państwo zestawienie takiego kosztorysu? Prosiłbym na maila TeDy1989@wp.pl. Podrawiam!

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany tym domem. Proszę o wysłanie kosztorysu cccihy@gmail.com

Dzień dobry,

Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Koszty budowy są przedstawione na stronie internetowej w formie tabelki. Pozdrawiam!

Napisano

Witam, domek idealny. Planuje jego budowę ale z konstrukcji drewnianej. Mają państwo zestawienie takiego kosztorysu? Prosiłbym na maila TeDy1989@wp.pl. Podrawiam!

Dzień dobry,

wszystkie nasze projekty są w technologii tradycyjnej murowanej. Jeśli jest Pan zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową, to proponuję kontakt z firmą: Wolf System. Mogą oni sporządzić dokumentację zamienną z zastosowaniem swoich rozwiązań, przygotować kosztorys oraz postawić dom, na wcześniej przygotowanej płycie fundamentowej.

Podaję kontakt: tel. +48 32  605 37 00, e-mail: mail@wolfsystem.pl

Pozdrawiam!

Gość Iwona
Napisano

Witam,

Prosiłabym o zestawienie stali w wersji podstawowej na cały budynek jeżeli jest taka możliwość. Mój adres: iwona.seretna@gmail.com.

Napisano

Witam, Prosiłabym o zestawienie stali w wersji podstawowej na cały budynek jeżeli jest taka możliwość. Mój adres: iwona.seretna@gmail.com.

Witam

Niestety zestawienia stali nie udostępniamy w wersji elektronicznej - otrzyma je Pani wraz z zakupionym projektem.

Pozdrawiam

Gość Paweł
Napisano

Witam.

Czy obiegłbym otrzymać na emial dokładny rysunek techniczny z wymiarami pomieszczeń itp?

Stas19891@interia.pl

Pozdrawiam

Gość Wocjiech
Napisano

Witam. Czy można prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i budynku.

Jestem zainteresowany zakupem projektu:)

Pozdrawiam

Wojciech - grwo811@onet.pl

Gość Wocjiech
Napisano

Witam. Czy można prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i budynku.

Jestem zainteresowany zakupem projektu:)

Pozdrawiam

Wojciech - grwo811@onet.pl

Napisano

Dzień dobry. Podobnie jak Panowie powyżej czy mógłbym prosić o dokładny rysunek techniczny tego projektu? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam email: sarna591@o2.pl

Napisano

Dzień dobry. Podobnie jak Panowie powyżej czy mógłbym prosić o dokładny rysunek techniczny tego projektu? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam email: sarna591@o2.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Monika
Napisano

Witam,

Również proszę o przesłanie materiałów związanych z kosztorysem, wymiarami pomieszczeń itp. na adres: wmonikaaa@gmail.com

Gość Gość
Napisano

ja również poproszę-ewagaga@gmail.com

ja również poproszę fotki na wmonikaaa@gmail.com - jakie są koszta tej budowy?