Dobre Domy Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2016 Witam Proszę o przesłanie wszelkich "darmowych" materiałów tego domu(koszty, materiały, rzuty). Czy jest możliwość zmiany ścianek działowych na piętrze z g-k na murowane bez zmian konstrukcji niższego piętra czy też wzmocnienia fundamentów. farelini@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan / Pani bezpłatne materiały dotyczące projektu NINA. Istnieje możliwość zmiany materiałów ścianek działowych. Ścianki murowane są cięższe, dlatego będzie trzeba wzmocnić pod nimi strop - gęstożebrowy Teriva. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2016 Witam. także proszę wykaz materiałów i koszt budowy. gp_mobile@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2016 Witam. także proszę wykaz materiałów i koszt budowy. gp_mobile@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość MS Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2016 Witam, proszę o przedstawienie kosztów budowy wraz z wykazem materiałów. Mail: mstolarzewicz@intera.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2016 Witam, proszę o przedstawienie kosztów budowy wraz z wykazem materiałów. Mail: mstolarzewicz@intera.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlę materiały dotyczące projektu. Natomiast koszty budowy są przedstawione na stronie internetowej w formie tabelki. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mateusz Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2016 Dzień dobry proszę o przesłanie kosztów budowy oraz wykaz materiałów na mateuszdajczak@gmail.com. z założeniem że ścianki działowe będą prawdopodobnie murowane. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Dzień dobry proszę o przesłanie kosztów budowy oraz wykaz materiałów na mateuszdajczak@gmail.com. z założeniem że ścianki działowe będą prawdopodobnie murowane. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam. Przyłączam się do prośby o przesłanie wykazu materiałów i koszt budowy. brackett@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2016 Witam. Przyłączam się do prośby o przesłanie wykazu materiałów i koszt budowy. brackett@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2016 Witam . Również proszę o przeslanie wykazu materiałów i kosztów na sebi0291@wp.pl . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2016 Witam . Również proszę o przeslanie wykazu materiałów i kosztów na sebi0291@wp.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartłimiej Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2016 Witam . Ja również proszę o przesłanie wykazu materiałów i kosztów na bartek_ostr@wp.pl . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2016 Witam . Ja również proszę o przesłanie wykazu materiałów i kosztów na bartek_ostr@wp.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tom Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2016 Dzień dobry, Jeśli jest taka możliwość, proszę o przesłanie kosztów budowy tego projektu. Pozdrawiam serdecznie. tom.krynicki@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2016 Dzień dobry, Jeśli jest taka możliwość, proszę o przesłanie kosztów budowy tego projektu. Pozdrawiam serdecznie. tom.krynicki@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kinga Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2016 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana prezentowanym projektem Nina. Starałam się nieco prześledzić wpisy na forum. Znalazłam już odpowiedź na jedno z moich pytań dot. przesunięcia ściany wc na parterze celem uzyskania dodatkowej powierzchni pod natrysk. Druga nurtująca mnie kwestia to możliwość powiększenia kotłowni w związku ze zmianą ogrzewania z gazowego na paliwo stałe. Nie chciałabym zwiększać tej powierzchni kosztem dodatkowego pokoju na parterze. W związku z czym kieruję pytanie czy możliwe jest zwiększenie powierzchni kotłowni kosztem garażu, do powierzchni ok. 15m kw? Jakie są wymiary garażu? Czy uważają Państwo takie rozwiązanie za możliwe do wykonania? Proszę również o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów (wykaz materiałów, kosztów, itp.) na adres e-mail: kingaradomska@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :-) Cytuj
Gość pozdrawiam Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2016 Witam Ja równiez proszę o przesłanie wykazu materiałów i kosztów na aolkisz@wp.pl. Czy jest możliwość budowy tego domu w technologii szkieletowej? Cytuj
Gość Artur K. Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2016 Witam . Również proszę o przeslanie wykazu materiałów i kosztów na kulus1131@op.pl . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2016 Witam Ja równiez proszę o przesłanie wykazu materiałów i kosztów na aolkisz@wp.pl. Czy jest możliwość budowy tego domu w technologii szkieletowej? witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2016 Witam . Również proszę o przeslanie wykazu materiałów i kosztów na kulus1131@op.pl . Pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Nowak Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2016 Witam . Również proszę o przeslanie wykazu materiałów i kosztów na Ow14@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2016 Witam serdecznie. Jestem zainteresowana prezentowanym projektem Nina. Starałam się nieco prześledzić wpisy na forum. Znalazłam już odpowiedź na jedno z moich pytań dot. przesunięcia ściany wc na parterze celem uzyskania dodatkowej powierzchni pod natrysk. Druga nurtująca mnie kwestia to możliwość powiększenia kotłowni w związku ze zmianą ogrzewania z gazowego na paliwo stałe. Nie chciałabym zwiększać tej powierzchni kosztem dodatkowego pokoju na parterze. W związku z czym kieruję pytanie czy możliwe jest zwiększenie powierzchni kotłowni kosztem garażu, do powierzchni ok. 15m kw? Jakie są wymiary garażu? Czy uważają Państwo takie rozwiązanie za możliwe do wykonania? Proszę również o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów (wykaz materiałów, kosztów, itp.) na adres e-mail: kingaradomska@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :-) Witam Odpowiedź wraz z materiałami prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2016 Witam . Również proszę o przeslanie wykazu materiałów i kosztów na Ow14@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2016 Serdecznie proszę o wszelkie dane dotyczące projektu tego domu, zwłaszcza o podanie kosztów budowy - pod klucz (chodzi o pełną kwotę brutto z wykończeniem do wprowadzenia się). Gorąco pozdrawiam, Podaje Maila Ow14@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2016 Serdecznie proszę o wszelkie dane dotyczące projektu tego domu, zwłaszcza o podanie kosztów budowy - pod klucz (chodzi o pełną kwotę brutto z wykończeniem do wprowadzenia się). Gorąco pozdrawiam, Podaje Maila Ow14@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wycena kosztorysowa do stanu wykończonego podana jest na stronie www przy prezentacji projektu Nina. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi