Gość grzegorz Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2016 Witam, również prosiłbym o koszty budowy, materiały na emial vvojda1987@o2.pl . dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam, również prosiłbym o koszty budowy, materiały na emial vvojda1987@o2.pl . dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Wojciech Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam, również prosiłbym o koszty budowy i materiałów. Docelowo szukałem projektu około 120 - 130 m2 ale ten projekt (Nina - lustro) bardzo przypadł mi do gustu, udało mi się znaleźć wersje mniejszą 99 m2 a czy mają Państwo ten projekt w wersji nieco większej. Zależy mi zwłaszcza na większej kuchni i salonie z zachowaniem tak prostej bryły budynku. Czy ten projekt można wybudować technologią tradycyjną. Mój email: wojciechborowiec@gmail.com Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. Wojtek Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam, również prosiłbym o koszty budowy i materiałów. Docelowo szukałem projektu około 120 - 130 m2 ale ten projekt (Nina - lustro) bardzo przypadł mi do gustu, udało mi się znaleźć wersje mniejszą 99 m2 a czy mają Państwo ten projekt w wersji nieco większej. Zależy mi zwłaszcza na większej kuchni i salonie z zachowaniem tak prostej bryły budynku. Czy ten projekt można wybudować technologią tradycyjną. Mój email: wojciechborowiec@gmail.com Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. Wojtek Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Niestety nie mamy większej wersji projektu Nina. Mogę zaproponować podobne projekty np. Antonina oraz Elena. Wszystkie nasze domy zaprojektowane są w technologii tradycyjnej murowanej. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Karol Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2016 wiatam . projekt w padł w oko;) bardzo prosil bym o koszty budowy i materiałów . dziekuje i pozdrawiam email: plasta7@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2016 wiatam . projekt w padł w oko;) bardzo prosil bym o koszty budowy i materiałów . dziekuje i pozdrawiam email: plasta7@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość dk Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2016 witam ,ja również prosiłabym o koszt budowy i materiały na e-mail dominika7227@wp.pl. Pozdrawiam I jaki typ ogrzewania ma dany projekt ?interesują mnie wyłącznie projekty z ogrzewaniem gazowym. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2016 witam ,ja również prosiłabym o koszt budowy i materiały na e-mail dominika7227@wp.pl. Pozdrawiam I jaki typ ogrzewania ma dany projekt ?interesują mnie wyłącznie projekty z ogrzewaniem gazowym. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W każdym naszym projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość kn Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2016 Witam, Ja też bardzo prosiłbym o koszty budowy i materiałów na e-mail krnh@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2016 Witam, Ja też bardzo prosiłbym o koszty budowy i materiałów na e-mail krnh@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem - poproszę koszty budowy i materiałów. mail wojciech.labuda@op.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem - poproszę koszty budowy i materiałów. mail wojciech.labuda@op.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem - poproszę koszty budowy z wykazem materiałów. mail bcieleba@wp.pl Dziękuję Cytuj
Gość Marcin Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem - poproszę koszty budowy i materiałów. oraz rysunki techniczne etc mail marcin.hirniak@wp.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem - poproszę koszty budowy z wykazem materiałów. mail bcieleba@wp.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem - poproszę koszty budowy i materiałów. oraz rysunki techniczne etc mail marcin.hirniak@wp.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Armin Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem - poproszę koszty budowy z wykazem materiałów. mail Armin-s@wp.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem - poproszę koszty budowy z wykazem materiałów. mail Armin-s@wp.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2016 Witam zastanawiam się nad tym projektem lub maliną, proszę przesłanie rysunków - rzutów projektu Niny na adres andrzejki23@poczta.onet.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Witam zastanawiam się nad tym projektem lub maliną, proszę przesłanie rysunków - rzutów projektu Niny na adres andrzejki23@poczta.onet.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Witam Bardzo interesuje mnie Państwa projekt. Poproszę koszty budowy z wykazem materiałów ziolkowski1@vp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2016 Witam Bardzo interesuje mnie Państwa projekt. Poproszę koszty budowy z wykazem materiałów ziolkowski1@vp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2016 Witam, proszę o przedstawienie kosztów budowy wraz z wykazem materiałów. Mail: adam @ngastro.pl Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2016 Witam, proszę o przedstawienie kosztów budowy wraz z wykazem materiałów. Mail: adam @ngastro.pl Pozdrawiam, Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość farel Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2016 Witam Proszę o przesłanie wszelkich "darmowych" materiałów tego domu(koszty, materiały, rzuty). Czy jest możliwość zmiany ścianek działowych na piętrze z g-k na murowane bez zmian konstrukcji niższego piętra czy też wzmocnienia fundamentów. farelini@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi