Dobre Domy Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Nina. Czy istnieje możliwość otrzymania dodatkowych materiałów na maila? Najbardziej zależy mi na kosztorysie. W jaki sposób została oszacowana kwota 199 tys. PLN? chciałabym to zweryfikować z ewentualnym wykonawcą budowy. Mail kontaktowy: paulina.meyer.gda@gmail.com Witam Na podany adres mailowy prześlę szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe dla domu Nina. Kosztorysy są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Kwota 199tys PLN to szacowany koszt netto budowy domu do stanu wykończonego metodą gospodarczą, z uwzględnieniem cen minimalnych dostępnych na rynku. Wycena przygotowana została szczegółowo w oparciu o dokumentację projektową, z uwzględnieniem materiałów, technologii i rozwiązań zawartych w projekcie. Do kwoty tej należy również doliczyć koszt zakupu i montażu wszystkich instalacji wewnątrz budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2015 Czy jest możliwość zakupienia tego projektu w wersji szkieletu drewnianego? Cytuj
Gość mlibar Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2015 Witam serdecznie proszę również o przesłanie materiałów dotyczących tego projektu na mlibar@interia.pl, z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Witam serdecznie proszę również o przesłanie materiałów dotyczących tego projektu na mlibar@interia.pl, z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Czy jest możliwość zakupienia tego projektu w wersji szkieletu drewnianego? Witam W sprawie możliwości realizacji projektu Nina w technologii szkieletowej proszę o kontakt z naszym doradcą pod adresem mailowym: grzegorz.niewitala@gracus.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość EUNIKA BUKOWSKA Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Witam serdecznie, Interesuje mnie projekt domu NINA czy mogłabym otrzymać od Państwa bezpłatne materiały dotyczące tego projektu na adres: enia@opoczta.pl ? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2015 Witam serdecznie, Interesuje mnie projekt domu NINA czy mogłabym otrzymać od Państwa bezpłatne materiały dotyczące tego projektu na adres: enia@opoczta.pl ? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 Witam, czy mogłabym otrzymać od Państwa bezpłatne materiały dotyczące tego projektu na adres: marsqa@wp.pl? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2015 Witam, czy mogłabym otrzymać od Państwa bezpłatne materiały dotyczące tego projektu na adres: marsqa@wp.pl? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Justyna Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2015 Witam. Proszę o przesłanie materiałów dotyczących tego projektu. Interesuja mnie dokladne wymiary pomieszczen i grubosc scian zewnetrznych. Dodatkowo mam kilka pytan: czy jest mozliwosc usuniecia komina wraz z kominkiem ze sciankami obudowujacymi ten kominek. Czy jest mozliwosc usuniecia scianki oddzielajacej spizarnie od kuchni. justyna.sr@wp.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2015 Witam, ile wynosi ściana kolankowa? i czy można zamiast tarasu powiększyć poddasze? proszę o info na m.pawicka@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Witam. Proszę o przesłanie materiałów dotyczących tego projektu. Interesuja mnie dokladne wymiary pomieszczen i grubosc scian zewnetrznych. Dodatkowo mam kilka pytan: czy jest mozliwosc usuniecia komina wraz z kominkiem ze sciankami obudowujacymi ten kominek. Czy jest mozliwosc usuniecia scianki oddzielajacej spizarnie od kuchni. justyna.sr@wp.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Witam, ile wynosi ściana kolankowa? i czy można zamiast tarasu powiększyć poddasze? proszę o info na m.pawicka@wp.pl Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 123cm, możliwe jest na etapie adaptacji projektu powiększenie poddasza dobudowując pomieszczenie nad garażem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2015 Dzien dobry, jakiej wielkosci sa okna w pokojach na pietrze? Cytuj
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 Dzien dobry, jakiej wielkosci sa okna w pokojach na pietrze? Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlę szczegółowe rysunki na których będą podane wymiary poszczególnych okien. Pozdrawiam Cytuj
Gość celina Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2015 Witam. Czy jest możliwe wydłużenie domu o 2,5 metra . Możliwe byłoby wtedy dodanie na paterze pralni i garderoby na dole i na górze. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2015 Witam. Czy jest możliwe wydłużenie domu o 2,5 metra . Możliwe byłoby wtedy dodanie na paterze pralni i garderoby na dole i na górze. Dzień dobry! Taka zmiana jest możliwa do wprowadzenia. Zmiany do projektów katalogowych mogą być nanoszone przez Pracowanie autorską lub architekta adaptującego. Otrzymają Państwo od nas zgodę na zmiany, którą nieodpłatnie przesyłamy mailowo. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałowego dla projektu Nina, e-mail: natalia89-1989.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałowego dla projektu Nina, e-mail: natalia89-1989.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Proszę o podanie właściwego adresu mailowego - ten podany nie jest poprawny. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam, buduję dom wg projektu w okolicy Wrocławia. W razie zainteresowania proszę o kontakt joda.moda111@gmail.com Cytuj
Gość michał Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres m.przybyla07@gmail.com mam również pytanie: czy jest możliwe powiększenia poddasza o werandę nad garażem oraz o powiększenie pokoju dziennego w miejsce pokoju na parterze. dziekuje pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres m.przybyla07@gmail.com mam również pytanie: czy jest możliwe powiększenia poddasza o werandę nad garażem oraz o powiększenie pokoju dziennego w miejsce pokoju na parterze. dziekuje pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorota Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2015 Witam, buduję dom wg projektu w okolicy Wrocławia. W razie zainteresowania proszę o kontakt joda.moda111@gmail.com Witam,A czy możliwe jest przesłanie zdjęć z realizacji budowy? Jestem zainteresowana zakupem tego projektu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi