Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2015 - do biua projektowego Prosimy dodać więcej wizualizacji tego projektu!!! A budujących do dodawania zdjęć z budowy!!! niestety w najbliższym czasie nie przewidujemy nowych wizualizacji do tego projektu. Cytuj
Gość magda Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2015 czerepa@poczta.fm proszę o fotki. Witam jestem zdecydowana do kupna projektu ale poproszę zdjecia z budowy i kosztorys jak to możliwe Pozdrawiam magdalenapolajdowicz@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2015 Witam jestem zdecydowana do kupna projektu ale poproszę zdjecia z budowy i kosztorys jak to możliwe Pozdrawiam magdalenapolajdowicz@o2.pl Witam Nasza Pracownia nie dysponuje zdjęciami z realizacji domu Nina. Na podany adres mailowy prześlę Pani szczegółowe rysunki domu oraz zestawienia kosztorysowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2015 Witam, my również budujemy Ninę w województwie dolnośląskim. Zainteresowanych zapraszam na stronę: http://www.aresik88.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam Jestem zainteresowany budową tego domu. Czy mógłbym również prosić o kosztorys stanu deweloperskiego na maila jarek669@wp.pl. Z góry Państwu dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2015 Jestem zainteresowany budową tego domu. Czy mógłbym również prosić o kosztorys stanu deweloperskiego na maila jarek669@wp.pl. Z góry Państwu dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość szad Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2015 Również proszę o rysunki oraz zestawienie kosztorysowe sadowskiplock@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2015 Również proszę o rysunki oraz zestawienie kosztorysowe sadowskiplock@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2015 Witam Interesuje mnie kosztorys deweloperski i wykończony tego domu. I jeżeli można poproszę o przesłanie rzutów parteru i piętra tego domu jak również domu Malina. Z góry dziękuję i pozdrawiam mój mail: lukuss82@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2015 Witam Interesuje mnie kosztorys deweloperski i wykończony tego domu. I jeżeli można poproszę o przesłanie rzutów parteru i piętra tego domu jak również domu Malina. Z góry dziękuję i pozdrawiam mój mail: lukuss82@gmail.com Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Cytuj
Gość Daniel Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2015 Ja także prosiłbym o rysunki parteru i poddasza na maila. danielzawadzki@op.pl oraz rysunki projektu RITA. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam również jestem zainteresowana budową tego domku. Czy mogę prosić o kosztorys stanu deweloperskiego na adres stando.agnieszka@gmail.com. dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Ja także prosiłbym o rysunki parteru i poddasza na maila. danielzawadzki@op.pl oraz rysunki projektu RITA. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam, Rysunki szczegółowe do projektu Nina zostały wysłane na podany adres. Projekt Rita jest jednym z najnowszych w naszej ofercie. Nie posiadamy jeszcze opracowanej dokumentacji technicznej do niego. Niestety nie jestem więc w stanie przesłać rysunków szczegółowych do tego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam również jestem zainteresowana budową tego domku. Czy mogę prosić o kosztorys stanu deweloperskiego na adres stando.agnieszka@gmail.com. dziękuję Witam, Kosztorysy są udostępniane odpłatnie. Proszę o złożenie zamówienia w naszej pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika&Marek Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2015 Witamy. Również jesteśmy zainteresowani budową tego domu i mamy taką samą prośbę: czy możemy prosić o kosztorys stanu deweloperskiego i wykończonego, jak również rzuty projektu domu Nina na e-mail monikaglowacka86@wp.pl? Dziękujemy Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2015 Witam. Rysunki szczegółowe zostały wysłane na podanego meila. Kosztorysy są do nabycia za dodatkową opłata. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kuba Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Nina na adres jakubwalas@yahoo.co.uk Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Nina na adres jakubwalas@yahoo.co.uk Z góry serdecznie dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2015 Witam. Kupilem u Panstwa projekt nina i mam pytanie. Czy scianki dzialowe na poddaszu mozna zrobic z bloczkow silikatowych 12 cm zamiast plyt gipsowo kartonowych jak w projekcie? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam pex@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2015 Witam. Kupilem u Panstwa projekt nina i mam pytanie. Czy scianki dzialowe na poddaszu mozna zrobic z bloczkow silikatowych 12 cm zamiast plyt gipsowo kartonowych jak w projekcie? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam pex@poczta.fm Dzień dobry, zgoda na wprowadzanie zmian w użytych materiałach dołączona jest do dokumentacji technicznej projektu, a zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji. W tym wypadku zmieni się jednak obciążenie stropu. Należy upewnić się, że zaprojektowany strop udźwignie cięższe ścianki działowe, możliwe, że koniecznym będzie wzmocnienie stropu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Nina na adres rydzewskipit@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Nina na adres rydzewskipit@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamila Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Dzień dobry, Ja również proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów do projektu Nina na adres sternakkamila@gmail.com. Oraz mam kilka pytań: - czy w miejscu spiżarki można zrobić łazienkę (chodzi mi o to że jest okno i chciałabym mieć prysznic na dole)? - czy podane na rzutach powierzchnie pomieszczeń na górze są powierzchniami netto czy użytkowymi? - czy byłaby możliwość takiej zmiany - wysunięcie garaży do przodu o jakieś 1,5 m - połączenie dachu garaży z daszkiem nad drzwiami wejściowymi oraz powiększenia garażu na dwustanowiskowy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Dzień dobry, Ja również proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów do projektu Nina na adres sternakkamila@gmail.com. Oraz mam kilka pytań: - czy w miejscu spiżarki można zrobić łazienkę (chodzi mi o to że jest okno i chciałabym mieć prysznic na dole)? - czy podane na rzutach powierzchnie pomieszczeń na górze są powierzchniami netto czy użytkowymi? - czy byłaby możliwość takiej zmiany - wysunięcie garaży do przodu o jakieś 1,5 m - połączenie dachu garaży z daszkiem nad drzwiami wejściowymi oraz powiększenia garażu na dwustanowiskowy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Umieszczenie łazienki w miejscu spiżarni jest możliwe, istniejące w projekcie okno można przesunąć, zmniejszyć lub całkowicie usunąć, zgoda na zmianę funkcji pomieszczenia, jak i wprowadzenie modyfikacji do stolarki okiennej i drzwiowej, dołączana jest do dokumentacji technicznej projektu. Zmiana wielkości garażu oraz jego wysunięcie również jest możliwe. Te zmiany można wprowadzić do projektu na etapie adaptacji u lokalnego architekta. Podana powierzchnia pomieszczeń poddasza jest powierzchnią użytkową. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paweł Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2015 Witam Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Nina na adres lokos77@interia.pl Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Gość Paweł Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2015 Witam. Czy istnieje możliwość poszerzenia garażu o ok 1,5 metra i dodatkowo wykonanie podpiwniczenia pod powierzchnią garażu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi