Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 824
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czerepa@poczta.fm proszę o fotki.

Witam jestem zdecydowana do kupna projektu ale poproszę zdjecia z budowy i kosztorys jak to możliwe Pozdrawiam

magdalenapolajdowicz@o2.pl

Napisano

Witam jestem zdecydowana do kupna projektu ale poproszę zdjecia z budowy i kosztorys jak to możliwe Pozdrawiam

magdalenapolajdowicz@o2.pl

Witam

Nasza Pracownia nie dysponuje zdjęciami z realizacji domu Nina. Na podany adres mailowy prześlę Pani szczegółowe rysunki domu oraz zestawienia kosztorysowe.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, my również budujemy Ninę w województwie dolnośląskim. Zainteresowanych zapraszam na stronę: http://www.aresik88.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam

Jestem zainteresowany budową tego domu. Czy mógłbym również prosić o kosztorys stanu deweloperskiego na maila jarek669@wp.pl. Z góry Państwu dziękuję

Gość Łukasz
Napisano

Witam

Interesuje mnie kosztorys deweloperski i wykończony tego domu. I jeżeli można poproszę o przesłanie rzutów parteru i piętra tego domu jak również domu Malina. Z góry dziękuję i pozdrawiam

mój mail: lukuss82@gmail.com

Napisano

Witam Interesuje mnie kosztorys deweloperski i wykończony tego domu. I jeżeli można poproszę o przesłanie rzutów parteru i piętra tego domu jak również domu Malina. Z góry dziękuję i pozdrawiam mój mail: lukuss82@gmail.com

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Gość Daniel
Napisano

Ja także prosiłbym o rysunki parteru i poddasza na maila. danielzawadzki@op.pl oraz rysunki projektu RITA. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość Gość
Napisano

Witam również jestem zainteresowana budową tego domku. Czy mogę prosić o kosztorys stanu deweloperskiego na adres stando.agnieszka@gmail.com. dziękuję

Napisano

Ja także prosiłbym o rysunki parteru i poddasza na maila. danielzawadzki@op.pl oraz rysunki projektu RITA. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam,

Rysunki szczegółowe do projektu Nina zostały wysłane na podany adres.

Projekt Rita jest jednym z najnowszych w naszej ofercie.

Nie posiadamy jeszcze opracowanej dokumentacji technicznej do niego.

Niestety nie jestem więc w stanie przesłać rysunków szczegółowych do tego projektu.

Pozdrawiam

Napisano

Witam również jestem zainteresowana budową tego domku. Czy mogę prosić o kosztorys stanu deweloperskiego na adres stando.agnieszka@gmail.com. dziękuję

Witam,

Kosztorysy są udostępniane odpłatnie.

Proszę o złożenie zamówienia w naszej pracowni.

Pozdrawiam 

Gość Monika&Marek
Napisano

Witamy. Również jesteśmy zainteresowani budową tego domu i mamy taką samą prośbę: czy możemy prosić o kosztorys stanu deweloperskiego i wykończonego, jak również rzuty projektu domu Nina na e-mail monikaglowacka86@wp.pl? Dziękujemy

Napisano

Witam. Kupilem u Panstwa projekt nina i mam pytanie. Czy scianki dzialowe na poddaszu mozna zrobic z bloczkow silikatowych 12 cm zamiast plyt gipsowo kartonowych jak w projekcie? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

pex@poczta.fm

Napisano

Witam. Kupilem u Panstwa projekt nina i mam pytanie. Czy scianki dzialowe na poddaszu mozna zrobic z bloczkow silikatowych 12 cm zamiast plyt gipsowo kartonowych jak w projekcie? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam pex@poczta.fm

Dzień dobry, zgoda na wprowadzanie zmian w użytych materiałach dołączona jest do dokumentacji technicznej projektu, a zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji. W tym wypadku zmieni się jednak obciążenie stropu. Należy upewnić się, że zaprojektowany strop udźwignie cięższe ścianki działowe, możliwe, że koniecznym będzie wzmocnienie stropu. Pozdrawiam

Napisano

Witam Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Nina na adres rydzewskipit@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję.

Napisano

Dzień dobry,

Ja również proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów do projektu Nina na adres sternakkamila@gmail.com. Oraz mam kilka pytań:

- czy w miejscu spiżarki można zrobić łazienkę (chodzi mi o to że jest okno i chciałabym mieć prysznic na dole)?

- czy podane na rzutach powierzchnie pomieszczeń na górze są powierzchniami netto czy użytkowymi?

- czy byłaby możliwość takiej zmiany - wysunięcie garaży do przodu o jakieś 1,5 m - połączenie dachu garaży z daszkiem nad drzwiami wejściowymi oraz powiększenia garażu na dwustanowiskowy?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Napisano

Dzień dobry, Ja również proszę o przesłanie wszelkich bezpłatnych materiałów do projektu Nina na adres sternakkamila@gmail.com. Oraz mam kilka pytań: - czy w miejscu spiżarki można zrobić łazienkę (chodzi mi o to że jest okno i chciałabym mieć prysznic na dole)? - czy podane na rzutach powierzchnie pomieszczeń na górze są powierzchniami netto czy użytkowymi? - czy byłaby możliwość takiej zmiany - wysunięcie garaży do przodu o jakieś 1,5 m - połączenie dachu garaży z daszkiem nad drzwiami wejściowymi oraz powiększenia garażu na dwustanowiskowy? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres.

Umieszczenie łazienki w miejscu spiżarni jest możliwe, istniejące w projekcie okno można przesunąć, zmniejszyć lub całkowicie usunąć, zgoda na zmianę funkcji pomieszczenia, jak i wprowadzenie modyfikacji do stolarki okiennej i drzwiowej, dołączana jest do dokumentacji technicznej projektu.

Zmiana wielkości garażu oraz jego wysunięcie również jest możliwe. Te zmiany można wprowadzić do projektu na etapie adaptacji u lokalnego architekta.

Podana powierzchnia pomieszczeń poddasza jest powierzchnią użytkową.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Nina na adres lokos77@interia.pl Z góry serdecznie dziękuję.

Napisano

Witam.

Czy istnieje możliwość poszerzenia garażu o ok 1,5 metra i dodatkowo wykonanie podpiwniczenia pod powierzchnią garażu?