Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 

Zakochałem się w tym domku i jestem zdecydowany. Bardzo proszę o przesłanie wszelkiej możliwej , darmowej dokumentacji do projektu NINA. 

email : patienttt@o2.pl

Z góry dziękuje

Witam
Materiały prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 824
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Gość
Napisano

witam,czy jest możliwość zobaczenia zdjęć z realizacji? zależy mi też na zobaczeniu domu nina na żywo.

bardzo proszę o ewentualne zdjęcia/informacje na maila k.wolna@interia.pl

Napisano

Bardzo proszę o przesłanie wszelkiej możliwej , darmowej dokumentacji do projektu NINA. magdalenapolajdowicz@o2.pl

pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, Czy jest możliwe w tym projekcie zadaszenie tarasu i zrobienie z tego dodatkowego pokoju? Mam na myśli dach o takim samym kącie jak główny ale niżej osadzony. Np podobnie jak w projekcie https://www.dobredomy.pl/projekt/atreuszMaly/ Prosze o odpowiedź na maila slawomir.szczurek@hotmail.com

Witam

Zapytanie przekazałam architektom - wkrótce otrzyma Pan odpowiedź.

Pzodrawiam

Napisano

Jestem zainteresowana tym projektem i tak jak już ktoś tuta pisał prosiłabym o przesłanie dokumentacji (darmowej) do projektu NIna,jeżeli jest to możliwe.

makasia1327@gmail.com.Pozdrawiam

Napisano

Jestem zainteresowana tym projektem i tak jak już ktoś tuta pisał prosiłabym o przesłanie dokumentacji (darmowej) do projektu NIna,jeżeli jest to możliwe. makasia1327@gmail.com.Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Ja również jestem zainteresowana projektem i proszę o przesłanie dokumentacji na: kamila.moga@gmail.com. Dziękuję i pozdawiam.

Napisano

Proszę o kontakt osoby budujące lub które już wybudowały ten dom magdalenapolajdowicz@o2.pl

pozdrawiam

Napisano

witam Prosze o dokumentacje odnosnie tego projektu na adres: hercyj@gmail.com pozdrawiam
Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Dziekuje za maila. Skontaktuje sie po analizie projektu.pozdrawiam

Napisano

Witam

Ja buduje ten dom i niestety koszt budowy na dzień dzisiejszy stan deweloperski oscyluje w granicach 235 tyś 

Witam! Cze prześle Pan jakieś zdjęcia z budowy tego domu? Też noszę się z zamiarem na jego budowę.  czerepa@poczta.fm

Napisano

Czekam z niecierpliwoscia prosze o email ze zdjeciami!! agafijka@o2.pl

Ja też proszę o fotki!!! czerepa@poczta.fm

Napisano

witam, proszę o zdjęcia z budowy i jakiś krótki opis odnośnie kosztów magdalenapolajdowicz@o2.pl

pozdrawiam

Napisano

witam jeśli mogę poprosić o zdjecia z budowy i jak się mają koszty realne do założonych w projekcie pozdrawiam Jacek

kowaljack_1@wp.pl

Gość Marta
Napisano

Witam, będę bardzo wdzięczna za przesłanie zdjęć z budowy na adres mailowy: marta.saran@onet.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Gość Gość
Napisano

Witam, jeżeli ktoś jest w posiadaniu to również proszę o wysłanie zdjęć z budowy na adres miqlski@gmail.com .Pozdrawiam

Gość Gość
Napisano

Niestety nikt się nie chce dzielić zdjęciami z budowy. Może Państwo jako biuro projektowe zachęciłoby jakoś budujących do dzielenia się zdjęciami, na pewno ożywiło by to zainteresowanie projektami.