Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam, Zakochałem się w tym domku i jestem zdecydowany. Bardzo proszę o przesłanie wszelkiej możliwej , darmowej dokumentacji do projektu NINA. email : patienttt@o2.pl Z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 witam,czy jest możliwość zobaczenia zdjęć z realizacji? zależy mi też na zobaczeniu domu nina na żywo. bardzo proszę o ewentualne zdjęcia/informacje na maila k.wolna@interia.pl Cytuj
Gość Łukasz Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2015 Witam, Jeśli ktoś buduje ten dom proszę o kontakt: 89lucash@gmail.com Cytuj
Gość Magda Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2015 Jeśli ktoś buduje ten dom proszę o kontakt magdalenapolajdowicz@o2.pl dziękuję Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2015 Bardzo proszę o przesłanie wszelkiej możliwej , darmowej dokumentacji do projektu NINA. magdalenapolajdowicz@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Bardzo proszę o przesłanie wszelkiej możliwej , darmowej dokumentacji do projektu NINA. magdalenapolajdowicz@o2.pl pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Sławek Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Dzień dobry, Czy jest możliwe w tym projekcie zadaszenie tarasu i zrobienie z tego dodatkowego pokoju? Mam na myśli dach o takim samym kącie jak główny ale niżej osadzony. Np podobnie jak w projekcie https://www.dobredomy.pl/projekt/atreuszMaly/ Prosze o odpowiedź na maila slawomir.szczurek@hotmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Dzień dobry, Czy jest możliwe w tym projekcie zadaszenie tarasu i zrobienie z tego dodatkowego pokoju? Mam na myśli dach o takim samym kącie jak główny ale niżej osadzony. Np podobnie jak w projekcie https://www.dobredomy.pl/projekt/atreuszMaly/ Prosze o odpowiedź na maila slawomir.szczurek@hotmail.com Witam Zapytanie przekazałam architektom - wkrótce otrzyma Pan odpowiedź. Pzodrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowana tym projektem i tak jak już ktoś tuta pisał prosiłabym o przesłanie dokumentacji (darmowej) do projektu NIna,jeżeli jest to możliwe. makasia1327@gmail.com.Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowana tym projektem i tak jak już ktoś tuta pisał prosiłabym o przesłanie dokumentacji (darmowej) do projektu NIna,jeżeli jest to możliwe. makasia1327@gmail.com.Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamila Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Ja również jestem zainteresowana projektem i proszę o przesłanie dokumentacji na: kamila.moga@gmail.com. Dziękuję i pozdawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Proszę o kontakt osoby budujące lub które już wybudowały ten dom magdalenapolajdowicz@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Ja również jestem zainteresowana projektem i proszę o przesłanie dokumentacji na: kamila.moga@gmail.com. Dziękuję i pozdawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 witam Prosze o dokumentacje odnosnie tego projektu na adres: hercyj@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 witam Prosze o dokumentacje odnosnie tego projektu na adres: hercyj@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 witam Prosze o dokumentacje odnosnie tego projektu na adres: hercyj@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dziekuje za maila. Skontaktuje sie po analizie projektu.pozdrawiam Cytuj
Gość czerepa Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Witam Ja buduje ten dom i niestety koszt budowy na dzień dzisiejszy stan deweloperski oscyluje w granicach 235 tyś Witam! Cze prześle Pan jakieś zdjęcia z budowy tego domu? Też noszę się z zamiarem na jego budowę. czerepa@poczta.fm Cytuj
Gość czerepa Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Proszę o zdjęcia tego domku z budowy! czerepa@poczta.fm Cytuj
Gość czerepa Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Czekam z niecierpliwoscia prosze o email ze zdjeciami!! agafijka@o2.pl Ja też proszę o fotki!!! czerepa@poczta.fm Cytuj
Gość lukasz Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 wita terz poprosze pana budującego o foto pozdrawiam i z góry dziekuje lawrow@poczta.onet.eu Cytuj
Gość Magda Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 witam, proszę o zdjęcia z budowy i jakiś krótki opis odnośnie kosztów magdalenapolajdowicz@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2015 witam jeśli mogę poprosić o zdjecia z budowy i jak się mają koszty realne do założonych w projekcie pozdrawiam Jacek kowaljack_1@wp.pl Cytuj
Gość Marta Napisano 2 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2015 Witam, będę bardzo wdzięczna za przesłanie zdjęć z budowy na adres mailowy: marta.saran@onet.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2015 Witam, jeżeli ktoś jest w posiadaniu to również proszę o wysłanie zdjęć z budowy na adres miqlski@gmail.com .Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Niestety nikt się nie chce dzielić zdjęciami z budowy. Może Państwo jako biuro projektowe zachęciłoby jakoś budujących do dzielenia się zdjęciami, na pewno ożywiło by to zainteresowanie projektami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi