Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 824
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Gość
Napisano

Witam

Jeśli ktoś zacznie już budowę to chętnie si skomunikuję, bo ja już zakupiłem ten projekt i jest etap papierologii i adaptacji a budowa rusza w czerwcu 2014

Witam, chcemy kupic projekt NIna czy moglby Pan przeslas jakies fotki jesli juz Panstwo zaczeli budowe na agafijka@o2.pl  Z gory dziekuj! A

Gość Basia
Napisano

Witam

Jestem zainteresowana tym projektem i czy mogłabym na maila dostać wszystkie możliwe dane?? 

bunia000@op.pl

Gość Gość
Napisano

Witam. Czy można prosić o zdjęcia budowy , jestem zainteresowany kupnem tego projektu mój mail- maciejxj@poczta.onet.pl

Gość Justyna Rz.
Napisano

Witam, czy wielkość pomieszczeń na poddaszu jest podawana "po podłodze"?

Gość Gość
Napisano

witam czy mógłbym poprosić materiały do projektu nina pozdrawiam kowaljack_1@wp.pl

Gość Kuba
Napisano

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Witam, do dnia dzisiejszego nie dostaliśmy żadnych informacji dotyczących projektu. Czy możemy prosić o powtórne wysłanie?

Napisano

Witam, czy wielkość pomieszczeń na poddaszu jest podawana "po podłodze"?

Witam

Wielkość pomieszczeń na poddaszu podawana jest jako użytkowa, czyli liczona od wysokości pomieszczenia 1,9m. Powierzchnie po podłodze są większe.

Pozdrawiam

Gość GOŚĆ
Napisano

WITAM,CZY ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZMIANY PIECA NA PALIWO STAŁE I POWIĘKSZENIE POMIESZCZENIA GOSPODARCZEGO (JAKI KOSZT)

iwonac22@wp.pl

Napisano

WITAM,CZY ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZMIANY PIECA NA PALIWO STAŁE I POWIĘKSZENIE POMIESZCZENIA GOSPODARCZEGO (JAKI KOSZT)

iwonac22@wp.pl

Witam

Pani zapytanie przekazuję do architektów - na dniach otrzyma Pani odpowiedź.

Pozdrawiamk

Gość Marian
Napisano

Witam,

czy można adaptować pokój na dole na pralnię/suszarnię, tak aby powierzchnia użytkowa domu mieściła się w ramach limitów mdm? Jaki byłby ewentualny koszt takiej zmiany?

Pozdrawiam

Gość monika_przemo
Napisano

My już zaczęliśmy budowę. Odbicie lustrzane. Fundamenty wylane. Jak coś więcej się zadzieje to wrzucimy zdjęcia :)

Napisano

Witam, czy można adaptować pokój na dole na pralnię/suszarnię, tak aby powierzchnia użytkowa domu mieściła się w ramach limitów mdm? Jaki byłby ewentualny koszt takiej zmiany? Pozdrawiam

Witam

Zmianę taką można dokonać na etapie adaptacji projektu - o ewentualny koszt z tym związany należy dopytać architekta adaptującego.

Pozdrawiam

Gość Kuba
Napisano

Proszę o podanie adresu mailowego, na który mamy wysłać materiały.

Pozdrawiam

trioo@wp.pl

Gość Zbyszek
Napisano

Witam,

czy można uzyskać taki project domu (NINA) ale o powierzchni użytkowej max 90 m? Jaki byłby koszt takich zmian w projekcie ?

Gość Gość
Napisano

My już zaczęliśmy budowę. Odbicie lustrzane. Fundamenty wylane. Jak coś więcej się zadzieje to wrzucimy zdjęcia :)

Czekam z niecierpliwoscia prosze o email ze zdjeciami!! agafijka@o2.pl