Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Juliusz Mały. Czy mogłabym prosić o wysłanie zestawienia kosztorysu na adres sylwia119@op.pl? Z góry dziękuję i pozdrawiam. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam, proszę o informację, czy jest możliwość zaaranżowania pokoju w miejsce strychu? Czy będzie przeszkadzać np. zbyt niski sufit? Zamierzam niebawem budować dom, ten projekt bardzo mi się podoba, proszę o odpowiedź. operkiller@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam, proszę o informację, czy jest możliwość zaaranżowania pokoju w miejsce strychu? Czy będzie przeszkadzać np. zbyt niski sufit? Zamierzam niebawem budować dom, ten projekt bardzo mi się podoba, proszę o odpowiedź. operkiller@o2.pl Witam Strych można spokojnie zaadaptować na pokój mieszkalny - podana powierzchnia 16,2m2 jest to powierzchni użytkowa (powierzchnia o minimalnej wysokości pomieszczenia 1,9m2) Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Czy jest możliwość uwzględnienia w projekcie jednego okna dachowego nad strychem od strony tyłu domu? Z jakimi kosztami przeróbki projektu oraz ewentualnymi później podczas budowy się to wiąże (oprócz oczywiście zakupu okna). Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Czy jest możliwość uwzględnienia w projekcie jednego okna dachowego nad strychem od strony tyłu domu? Z jakimi kosztami przeróbki projektu oraz ewentualnymi później podczas budowy się to wiąże (oprócz oczywiście zakupu okna). Witam Zmiany dotyczące stolarki okiennej i drzwiowej można wprowadzać do projektu na etapie jego adaptacji - nie wymaga to dodatkowej zgody Pracowni. Zmiana taka nie powinna wpłynąć na koszt adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość knurów Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2016 witam chcialbym sie zorjentowac jakie sa wymiary pokoi czy jest mozliwosc przeslania na maila tych danych bardzo mi to pomoze w wyborze projektu nie ukrywam ten mi sie bardzo podoba Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2016 witam chcialbym sie zorjentowac jakie sa wymiary pokoi czy jest mozliwosc przeslania na maila tych danych bardzo mi to pomoze w wyborze projektu nie ukrywam ten mi sie bardzo podoba Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2016 witam proszę o zestawienie na adres: rogozinskip@biurotaxsevice.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2016 witam proszę o zestawienie na adres: rogozinskip@biurotaxsevice.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres marcin.mroz31@gmail.com z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2016 Witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres marcin.mroz31@gmail.com z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2016 Witam Jesteśmy z żoną zainteresowani budową tego domu w woj. Lubelskim. Prosimy o przesłanie zestawienia materiałów i kosztorysu na adres piotrrzymowski@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2016 Witam Jesteśmy z żoną zainteresowani budową tego domu w woj. Lubelskim. Prosimy o przesłanie zestawienia materiałów i kosztorysu na adres piotrrzymowski@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aras333 Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2016 Witam, Jeżeli można, także poproszę o zestawienia wszelakich materiałów dotyczących materiałów i kosztu budowy domu na adres: arkadiusz.kozlowski@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2016 Witam, Jeżeli można, także poproszę o zestawienia wszelakich materiałów dotyczących materiałów i kosztu budowy domu na adres: arkadiusz.kozlowski@onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aras333 Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2016 Witam, Jeżeli można, także poproszę o zestawienia wszelakich materiałów dotyczących materiałów i kosztu budowy domu na adres: arkadiusz.kozlowski@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2016 Witam, Jeżeli można, także poproszę o zestawienia wszelakich materiałów dotyczących materiałów i kosztu budowy domu na adres: arkadiusz.kozlowski@onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość hakierek18 Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2016 Witam, Ja także poproszę o zestawienie materiałów i kosztorysu na adres marcin_555@op.pl Jesteśmy zainteresowani budową tego domu w woj. zachodniopomorskim Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2016 Witam, Ja także poproszę o zestawienie materiałów i kosztorysu na adres marcin_555@op.pl Jesteśmy zainteresowani budową tego domu w woj. zachodniopomorskim Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2016 Witam Proszę o zestawienie wszystkich materiałów i kosztu budynku na adres jarmat@onet.eu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2016 Witam Proszę o zestawienie wszystkich materiałów i kosztu budynku na adres jarmat@onet.eu Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2016 Witam, ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorysu na adres: pejek39@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2016 Witam, ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorysu na adres: pejek39@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane, kosztorysy są płatne, można je zamawiać pod tymi adresami: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-slepy-stanu-surowego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-slepy-stanu-wykonczonego/ Pozdrawiam Cytuj
Gość mat Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2016 witam prosze o wyslanmie materiałow dostepnych dla domu na adres mutekk1577@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2016 witam prosze o wyslanmie materiałow dostepnych dla domu na adres mutekk1577@poczta.fm Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi