Dobre Domy Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2015 Witam również poprosiłabym zestawienie kosztorysu na adres bartosiewicz.ewa656@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Juliusz mały, mam jednak pytanie: Czy jest możliwość pomniejszenia tego projektu tak by powierzchnię użytkową zmniejszyć do 100m2 na przykład poprzez przesunięcie tylnej ściany bardziej do środka? Bardzo proszę o odpowiedź na beata.wieszala@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Witam odpowiedź prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam, dalej czekam na Waszą odpowiedź, proszę przy okazji przesłać kosztorys. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2015 Witam, dalej czekam na Waszą odpowiedź, proszę przy okazji przesłać kosztorys. Pozdrawiam Witam ponownie Odpowiedź została wysłana w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jacek Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2015 Witam, Czy ktoś na dolnym śląsku buduje ten dom, bardzo chcielibyśmy zobaczyć wspólnie z małżonką budowę. pozdrawiam wlodarczyk-jacek@wp.pl Cytuj
Gość Agata R Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Juliusz mały, mam jednak pytanie: Czy jest możliwość pomniejszenia tego projektu tak by powierzchnię użytkową zmniejszyć do 100m2 na przykład poprzez przesunięcie tylnej ściany bardziej do środka? Bardzo proszę o odpowiedź na beata.wieszala@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Witam odpowiedź prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam, dalej czekam na Waszą odpowiedź, proszę przy okazji przesłać kosztorys. Pozdrawiam Witam tez jestem zainteresowana tym projektem ale w wersji do 100m2? czy jest to mozliwe? prosze o odpowiedz na gatu84@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 Witam tez jestem zainteresowana tym projektem ale w wersji do 100m2? czy jest to mozliwe? prosze o odpowiedz na gatu84@o2.pl Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2015 Witam. Czy istnieje wersja tego projektu lub projektu tulisz mająca 100m. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź na MichalinaN@INTERIA.EU Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2015 Witam. Czy istnieje wersja tego projektu lub projektu tulisz mająca 100m. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź na MichalinaN@INTERIA.EU Witam Konkretnie wersji tych projektów z powierzchnią użytkową do 100m2 nie posiadamy. Jednak zachęcam do skorzystania z naszej szczegółowej wyszukiwarki https://www.dobredomy.pl/wyszukiwarka-zaawansowana/ , gdzie można zaznaczyć opcje interesującego Państwa domu (wielkość, kształt dachu, ilość kondygnacji, garaży, itp) - może znajdą Państwo jakiś inny równie interesujący Państwa projekt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2015 Witam interesuje mnie projekt(Tulisz z garażem jednostanowiskowym oraz Juliusz Mały) czy istnieje możliwość modyfikacji (zmniejszenia)powierzchni do 110m2? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Witam interesuje mnie projekt(Tulisz z garażem jednostanowiskowym oraz Juliusz Mały) czy istnieje możliwość modyfikacji (zmniejszenia)powierzchni do 110m2? Witam W Juliuszu Małym można przesunąć ścianę frontową lub ogrodową zmniejszając nieco powierzchnię, najlepiej modyfikować wielkość w kierunku nie zmieniającym rozpiętości dachu, żeby nie generować dużych zmian konstrukcyjnych. W Tuliuszu ta różnica jest już większa, można spróbować obniżyć ściankę kolankową, która w tym momencie wynosi 75cm oraz zmniejszyć obrys budynku np. zmniejszając powierzchnię salonu i pokoju od strony ogrodu. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt adaptujący projekt gotowy lub architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2015 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie kosztów budowy całkowitej z zestawieniem wszystkich materiałów na adres: magdalena.matyja@onet.pl. Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2015 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie kosztów budowy całkowitej z zestawieniem wszystkich materiałów na adres: magdalena.matyja@onet.pl. Dziekuje Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariola Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2015 Witam, poproszę o wysłanie kosztów budowy całkowitej dla projektu Juliusz Mały z zestawieniem wszystkich materiałów na adres: brsk.mariola@gmail.com. Czy w tym domu może być ogrzewanie na eko groszek? Pozdrawiam - Mariola Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2015 Witam, poproszę o wysłanie kosztów budowy całkowitej dla projektu Juliusz Mały z zestawieniem wszystkich materiałów na adres: brsk.mariola@gmail.com. Czy w tym domu może być ogrzewanie na eko groszek? Pozdrawiam - Mariola Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2015 Witam, proszę o wysłanie kosztów budowy projektu Juliusz Mały oraz zestawie wszystkich materiałów na kalia21@onet.pl Cytuj
Gość natalia Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2015 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie kosztów budowy całkowitej z zestawieniem wszystkich materiałów na adres: natalia.mackiewicz1@gmail.com pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2015 Witam, proszę o wysłanie kosztów budowy projektu Juliusz Mały oraz zestawie wszystkich materiałów na kalia21@onet.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2015 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie kosztów budowy całkowitej z zestawieniem wszystkich materiałów na adres: natalia.mackiewicz1@gmail.com pozdrawiam! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomasz Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres tomek.s.84@wp.pl. z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres tomek.s.84@wp.pl. z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kris Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres krisdyl@interia.pl. z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2015 Witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres krisdyl@interia.pl. z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2015 Witam również poprosiłabym zestawienie kosztorysu na adres Maczyszczon@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać materiały. Cytuj
Gość owsianik Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2015 witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres rudolf10@poczta.onet.pl pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi