Zbyszek Napisano 4 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2010 Panie Zbyszku mam nadzieję, że się nie wygłupię, ale chciałbym Pana zapytać, czy byłoby realnym pryjechanie i obejrzenie na własne oczy Pana domu. Jestem gotów przejechać pół Polski po to by poradzić się Pana co do budowy aby uniknąć błędów. Jeśli Pan woli to proszę o informację na e-mail nando79@op.pl, z góry dziękuję i pozdrawiam. Niestety ale próbowałem wysłać wiadomość na podanego mail-a lecz coś nie idzie proszę odezwać się na poniższy mail cleo4545@wp.pl Cytuj
Gość Anka Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2010 Witam Panie Zbyszku muszę przyznać że pięknie się prezentuje Pana portosik. My mamay na razie fundamenty z resztą ruszamy na wiosnę. Mam prośbę mógłby Pan wkleić parę zdjęć frontu domu. Z góry dziękuję. my budujemy na podkarpaciu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2010 Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć z budowy domu Portos na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny-bezpieczne-dobre-domy-2010 Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2021 3 minuty temu, Marianna Mira napisał: To dom jednopiętrowy? Dzień dobry, jest to dom parterowy z poddaszem użytkowym (dwukondygnacyjny). Pozdrawiam Cytuj
Marianna Mira Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2021 Super, dziękuję za informację, bo nie byłam pewna:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi