Gość Krzysztof Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2017 Dzień Dobry czy mogę otrzymać szczegółowy rysunek domu? Proszę o wysłanie na adres szkoleniaikursy@op.pl z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2017 Dzień Dobry czy mogę otrzymać szczegółowy rysunek domu? Proszę o wysłanie na adres szkoleniaikursy@op.pl z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2017 Budujemy ten projekt domu. Jednak wprowadziliśmy zmiany. Garaż będzie podzielony na dwa pokoje, ogrzewanie pompa cieplna. Powoli zamykamy przed zimą. Województwo lubelskie, 20 km od Lublina. Zainteresowanych proszę konta: klocadam@gmail.com Cytuj
Gość Ilona Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Witam razem z mezem jestesmy zainteresowani budowa domu ariadna ll.Jesli ktos wybudowal juz ten dom to prosilibysmy o wyslanie zdjec z zewnatrz jak I w srodku na maila patryk.bednarz@interia.pl Z gory dziekujemy I czekamy na odpowiedz :)pozdrawiamy Cytuj
Gość Łukasz Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 Dzień Dobry czy mogę otrzymać szczegółowy rysunek domu? Proszę o wysłanie na adres lukasz.w56@wp.pl z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 Dzień Dobry czy mogę otrzymać szczegółowy rysunek domu? Proszę o wysłanie na adres lukasz.w56@wp.pl z góry dziękuje. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pablo Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2018 Witam Czy w tym projekcie można powiększyć garaż w bok oraz do przodu i tyłu ? proszę o info ile by kosztowało takie przerobienie planu na pablo.gol@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2018 Godzinę temu, Gość Pablo napisał: Witam Czy w tym projekcie można powiększyć garaż w bok oraz do przodu i tyłu ? proszę o info ile by kosztowało takie przerobienie planu na pablo.gol@wp.pl Witam W sprawie możliwych zmian w projekcie proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2021 Dzień Dobry czy mogę otrzymać szczegółowy rysunek domu? Proszę o wysłanie na adres krzysiekdoniec@onet.pl z góry dziękuje. Cytuj
Redaktor Napisano 14 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2021 17 godzin temu, Gość Krzysztof napisał: Dzień Dobry czy mogę otrzymać szczegółowy rysunek domu? Proszę o wysłanie na adres krzysiekdoniec@onet.pl z góry dziękuje. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi