Gość Damian Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 TAK JA BUDUJE GO W STALOWEJ WOLI JAK MASZ JAKIES PYTANIA TO DZWON 726876753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Ariadna III woj. podkarpackie okolice brzozowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Czy ktoś zbudował lub buduje ten dom w woj. mazowieckim. Okolice Tarnobrzeg (woj podkarpackie)? Witam! Ariadna III okolice brzozowa, stan wykończeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Witam! Ariadna III okolice brzozowa, stan wykończeniowy Witam Zachęcam Państwa do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - wystarczy przysłać kilka fotek domu i można wygrać ciekawe nagrody!! Szczegóły tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Witam Zachęcamy do podzielenia się zdjęciami jak i uwagami z budowy (kosztami, zmianami) tutaj na forum - na pewno wiele osób będzie wdzięcznych za takie materiały. Dodatkowo zapraszam do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - szczegóły tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Jestem zainteresowana budową ariadny 1. Mogę jakiś kontakt do p. z Szudlowiec? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Mogę prosić o kontakt do pana. Jestem zainteresowana zakupem tego projektu i będę stawić dom w woj. mazowieckim. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. sportshop33@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wera Napisano 18 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Czy mogę dowiedziec się jaki wyszedł koszt budowy tego domu w stanie surowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość damian Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 witam buduje ten dom w podkarpackim stalowa wola jak ktoschce się cos dowiedziec info pod tel. 726 876 753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wera Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 witam buduje ten dom w podkarpackim stalowa wola jak ktoschce się cos dowiedziec info pod tel. 726 876 753 A jaki jest koszt w stanie surowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 witam buduje ten dom w podkarpackim stalowa wola jak ktoschce się cos dowiedziec info pod tel. 726 876 753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Czy mogę dowiedziec się jaki wyszedł koszt budowy tego domu w stanie surowym? Witam.bardzo proszę o kontakt do Pana.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Czy mogę dowiedziec się jaki wyszedł koszt budowy tego domu w stanie surowym? Witam.bardzo proszę o kontakt do Pana.Pozdrawiam sportshop33@wp.pl Ariadna 1 w Szydlowiec okolice Radomia .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sabina Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 jest moze mi ktos w stanie powiedziec tzn jakis pomysl czy ktos ma na wieksza lazienke na dole w tym projekcie? zeby chocby prysznic sie zmiescil:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 jest moze mi ktos w stanie powiedziec tzn jakis pomysl czy ktos ma na wieksza lazienke na dole w tym projekcie? zeby chocby prysznic sie zmiescil:)pozdrawiam Witam my zrezygnowalismy z szafy w przedpokoju aby powiekszyc łazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Witam! Ariadna III okolice brzozowa, stan wykończeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Weronika Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Czy mogę prosić o kontakt do Pana? Jestem zainteresowana budową tego domu. Czy mogę dowiedziec się jaki wyszedł koszt budowy tego domu w stanie surowym? Witam.bardzo proszę o kontakt do Pana.Pozdrawiam Witam,chciałabym kilka zdjęć i kosztorys,proszę o kontakt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artur Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 jest moze mi ktos w stanie powiedziec tzn jakis pomysl czy ktos ma na wieksza lazienke na dole w tym projekcie? zeby chocby prysznic sie zmiescil:)pozdrawiam Witam my zrezygnowalismy z szafy w przedpokoju aby powiekszyc łazienke Zrobilismy dokladnie to samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ilona Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 jest moze mi ktos w stanie powiedziec tzn jakis pomysl czy ktos ma na wieksza lazienke na dole w tym projekcie? zeby chocby prysznic sie zmiescil:)pozdrawiam Witam my zrezygnowalismy z szafy w przedpokoju aby powiekszyc łazienke Zrobilismy dokladnie to samo:) Witam , Jaki koszt budowy w stanie surowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jolka Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 Witam, Wspólnie z mężem jesteśmy na etapie poszukiwań dobrego projektu. Bardzo nam się podoba projekt ARIADNA I . Jeżeli ktoś już postawił taki dom , to bardzo byśmy byli wdzięczni za klka zdjęć wewnątrz domu i na zewnątrz , oraz kosztorys . Mój E-mail biuro-jolanta98@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Weronika Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2020 Dnia 6.01.2016 o 18:02, Gość Paulina napisał: Witam.bardzo proszę o kontakt do Pana.Pozdrawiam Witam, tez bardzo prosiła bym i kontrakt, bardzo interesuje mnie koszty i zdjęcia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość monika Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 Dzień dobry jeżeli jest możliwość bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres monnissia92@wp.pl projektu Ariadna I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 14 minut temu, Gość Gość monika napisał: Dzień dobry jeżeli jest możliwość bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres monnissia92@wp.pl projektu Ariadna I Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi