Gość justyna Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 hej.. moj etap prac.. w razie pytan prosze pisac . pozdrawiam )) witam w jakich okolicach pan buduje?i czy jest mozliwosc obejrzenia domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość justyna Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 witam szukamy kogos kto buduje ariadne1 woj. swietikrzyskie slaskie lub malopolskie?email justyna24ejanus@wp.pl , tel.500656832. bardzo nam zalezy obejrzec przed budowa z gory dziekuje i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mwsuwaj Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila mwsuwaj@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MOnika Napisano 3 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2014 Witam czy ktoś na Podkarpaciu buduje ten właśnie domek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OLA Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila osinska.aleksadnra88@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ola Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila mwsuwaj@gmail.com Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila osinska.aleksandra88@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dorota Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2014 Budujemy w małopolskim (okolice Nowego Sącza0 Ariadnę I. Zapraszamy Witam czy byłaby możliwość obejrzenia waszego domku.Bardzo podoba nam się ten projekt i chcielibyśmy go obejrzeć na żywo. Odpowiedz prosimy wysłać na maila dorota.marynowska@wp.pl. Z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 Witam Jeśli ktoś już ma wybudowaną Ariadnę I bardzo proszę o zdjęcia na maila marcin.korzeniowski1@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Witam czy ktoś na Podkarpaciu buduje ten właśnie domek ?? witam Pani Moniko.Znalazla Pani ten domek gdzies na podkarpaciu lub w poblizu?jestesmy nim zainteresowani,bardzo nam sie podoba i chetnie zobaczyli bys my jak prezentuje sie na zywo.jesli ma Pani jakies namiary bedziemy bardzo wdzieczni.kmiecikangelika@wp.pl.pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuzanna Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 za 20 lat będzie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 witam ja taki buduje okolice krosna pozdr 514618357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Witam, właśnie zakupiłam projekt Ariadna II i mam prośbę o zdjęcia. Mianowicie jeśli ktoś już wybudował domek z tego projektu lub z projektu Ariadna I, III bardzo prosiłabym o zdjęcia na maila karolina890901@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emi Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 witam poszukuje projektu domu dla swojej rodziny bardzo podoba mi się ten projekt chciałbym budowac w systemie gospodarczym proszę o więcej szczegółów tego projektu oraz informacje czy garaż może być podwójny. pozdrawiam jacek.rzendkowski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 witam poszukuje projektu domu dla swojej rodziny bardzo podoba mi się ten projekt chciałbym budowac w systemie gospodarczym proszę o więcej szczegółów tego projektu oraz informacje czy garaż może być podwójny. pozdrawiam jacek.rzendkowski@gmail.com Witam Projekt Ariadna występuje w wersji z garażem dwustanowiskowym - Ariadna II i można go zobaczyć na naszej stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/projekt/ariadnaII/ . Na podany przez Pana adres mailowy prześlę dzisiaj szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe dla domu Ariadna II. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość edyta Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Witam, Ariadna III - czy ktoś może ma ten dom w województwie Lubelskim. Lub niedalekie okolice. Pragnę zobaczyć jak wygląda już gotowa realizacja projektu Ariadna III. Proszę pomóżcie - mendeledyta@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BEA Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 witam mam pytanie czym przykryty jest dach, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 witam mam pytanie czym przykryty jest dach, bardzo mi sie podoba Witam W projekcie przewidziano pokrycie dachu dachówką cementową w kolorze grafitowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aneta Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Czy ktoś zbudował lub buduje ten dom w woj. mazowieckim. Okolice Radom , Kozienice , Zwoleń. Proszę o kontakt : aneta78b@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Budujemy w małopolskim (okolice Nowego Sącza0 Ariadnę I. Zapraszamy Witam chcielibyśmy wybudować dom Ariadna czy byla by możliwośc oglądnięcia waszego domu byłbym bardzo wdzięczny mój mail marek504@vp.pl Dziękuję Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Witam. Jestem z nowego sacza i bardzo chcialbym zobaczyc ten domek. Prosze o kontakt.Email:marcin8911@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Czy ktoś zbudował lub buduje ten dom w woj. mazowieckim. Okolice Tarnobrzeg (woj podkarpackie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 W koncu znalazlam moj wymarzony projekt domku! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Buduje ariadne 1 w wojewodztwie mazowieckim Szydlowiec okolice Radomia, mam duzo zdiec z budowy i notuje wszystkie wydatki ,aktualnie mamy stan surowy zamkniety ocieplenie Witam Zachęcamy do podzielenia się zdjęciami jak i uwagami z budowy (kosztami, zmianami) tutaj na forum - na pewno wiele osób będzie wdzięcznych za takie materiały. Dodatkowo zapraszam do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - szczegóły tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi