Gość Asia Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2012 Witamy Serdecznie wszystkich FORUMOWICZÓW !!! Chętnie zobaczymy jak wyszła realizacja Ariadny - na jakim jesteście etapie? Jesteśmy z Gorzyc-5km od Sandomierza woj. Podkarpackie. Bardzo prosimy o kontakt kogoś - a szczególnie z okolic My już kupiliśmy projekt i jesteśmy w trakcie uzyskiwania pozwolenia na budowę. Planujemy w maju-czerwcu rozpocząć budowę. Wprowadziliśmy kilka zmian do projektu Ariadna I. Zamiasta garażu mamy od frontu sypialnię z łazienką dla rodziców i dość dużą garderobę, a od strony tyłu jest kotłownia. Jest to możliwe do upakowania ponieważ powiększyliśmy zdecydowanie powierzchnię "garażu" wzdłuż i w poprzek. Pozdrawiamy i czekamy na wiadomość. Bogdan i Aga My mamy już wybudowaną kończymy środek jeżeli ktoś byłby chętny obejrzeć naszą Ariadnę służę zdjęciami asia1981.81@o2.pl Pozdrawiam;) Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2012 My mamy już wybudowaną kończymy środek jeżeli ktoś byłby chętny obejrzeć naszą Ariadnę służę zdjęciami asia1981.81@o2.pl Pozdrawiam;) Witam, A my z chęcia obejrzymy zdjęcia. Zachęcam do umieszczenia ich na naszym forum . Dodatkowo w chwili obecnej rozpoczyna się kolejna edycja naszego konkursu fotograficznego. W poniedziałek umieścimy więcej informacji na naszej stronie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogdan i Aga Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2012 Dzięki za kontakt! Skontaktujemy się na e-maila. Pozdrawiamy Aga i Bogdan Cytuj
Gość Joanna Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2012 Witam, czy ma ktoś może już wykończone wnętrze? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Ariadna I na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość ewelina81 Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2012 My mamy już wybudowaną kończymy środek jeżeli ktoś byłby chętny obejrzeć naszą Ariadnę służę zdjęciami asia1981.81@o2.pl Pozdrawiam;) Witam, Bardzo bym prosiła o te zdjecia również,mimo iz zaczelismy i mamy juz strop ale nie wszystkie scianki sa.Mój mail: ewbo21@wp.pl Z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj
asia1981.81 Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2012 A tak wygląda Ariadna u nas . Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2012 A tak wygląda Ariadna u nas . Pozdrawiam wszystkich Witam, Rozumiem, że najbliższe Boże Narodzenie już będzie świętowane w nowym domku Zachęcam do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
asia1981.81 Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2012 Mamy nadzieję się wprowadzić jesteśmy na etapie tynków, jak skończymy do podłóg odpowiem wszystkim którzy chcieli zdjęcia wnętrza domu i pisali zapytanie na asia1981.81@o2.pl;) Cytuj
Gość Bogdan i Aga Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2012 Budujemy w bliskiej okolicy Tarnowa (woj. małopolskie) Dziś zalaliśmy pierwszy strom i zapowiada mi się pierwszy wolny weekend od myślenia o budowie i poświęcony rodzinie Pawle, zapraszam Witamy Mamy ogromną prośbę - czy jest możliwość zobaczenia Ariadny????? Za jakiś miesiąc zaczynamy budowę i też planujemy podnieść ścianę kolankową o 2 pustaki. Zobaczyć na żywo byłoby super. Prosimy o odpowiedź. Pozdrawiamy Bogdan i Aga e-mail do nas agacreative@interia.pl Cytuj
Gość Karolina Napisano 4 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2012 Witam, wspólnie z narzeczonym jesteśmy zdecydowani na budowę domu Ariadna III, dlatego w najbliższym czasie planujemy zakupić ten projekt, ale przed ostatecznym zakupem chętnie odwiedzimy plac budowy, gdzie powstaje projekt Ariadna I, Ariadna II lub Ariadna III (z racji, że projekty są podobne do siebie). Zainteresowanych pokazaniem swojego dzieła prosimy o kontakt na e-mail: polaris86@o2.pl Z góry bardzo dziękujemy i pozdrawiamy Cytuj
marki.tok Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2012 Witam, a to moja Ariadna I, kilka dni temu dekarze ukończyli dach....następny krok - okna i może jakaś blacha pod koniec lata. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mario Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2012 Witam, wykupiliśmy projekt Ariadna I i rozpoczynamy budowę we wrześniu. DZielimy ja na dwa etapy - wrzesien - fundamenty, reszta inwestycji wiosna 2013 do stanu pod klucz. Wciąż szukamy ekipy (budowa w woj.mazowieckim) może ktoś kogoś polecić. Będe równiez wdzięczny za rady i zdjęcia z budowy jak i stanu po wykończeniu. Mój kontakt mnowakowski@percon.pl Z góry dziękuję M. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2012 Witam, wykupiliśmy projekt Ariadna I i rozpoczynamy budowę we wrześniu. DZielimy ja na dwa etapy - wrzesien - fundamenty, reszta inwestycji wiosna 2013 do stanu pod klucz. Wciąż szukamy ekipy (budowa w woj.mazowieckim) może ktoś kogoś polecić. Będe równiez wdzięczny za rady i zdjęcia z budowy jak i stanu po wykończeniu. Mój kontakt mnowakowski@percon.pl Z góry dziękuję M. Witam, Życzę powodzenia i zachęcam do prowadzenia własnego wątku z historii przebiegu budowy na naszym forum Mój Dziennik Budowy Pozdrawiam Cytuj
Gość pawel1 Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2012 Witam chciałbym sie dowiedziec czy ktos juz budował Ariadna I ,i jaka ilosc bloczkow na to przeznaczył...? z góry dziekuje za pomoc.. Cytuj
Gość pawe1 Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2012 witam ja jestem na starcie czyli chcę policzyć czego ile trzeba chochi mi o, 1 pustaki 2 beton na fundanenty 3 drut z tym zę strop ma być z terivy więc 4 ile belek i bloczków teriva . jeśli ktoś to wie to proszę o wysłanie na maila max820511@o2.pl Cytuj
rozalka88 Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2012 witam czy jest mozliwwosc obejrzenia domu u Państwa też jstesmy z okolic tarnowa przed zakupem projektu dobrze bylo by obejrzec prosze o odp na meila rozalka_88@vp.pl Cytuj
Gość tomek Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2012 Witam! Budowę Ariadny również będziemy realizować wiosną 2011 r w województwie mazowieckim (okolice Mińska Mazowieckiego). Oczywiście będziemy się udzielać na forum i dołączać fotki z realizacji. Pozdrawiam, Ewa Cytuj
Gość ewka Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2012 MAM DO ODSPRZEDANIA PROJEKT ARIADNA I. ROZMYŚLIŁAM SIĘ NAD BUDOWĄ TEGO DOMU. CENA 1300 ZŁ!!!! TEL. 600-500-167.OKOLICE WARSZAWY. Cytuj
Gość ilona Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2012 Witam wszystkich kupujemy teraz projekt Ariadna1.Mam takie pytanko czy może ktoś buduje w okolicach Wrocławia. Z góry dzięki i pozdrawiam . Witam , Jestesmy zainteresowani projrktem Araiadna 1 i przed zakupem także chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo w okolicach Wrocławia ew. woj dolnośląskim. Będę wdzięczna za info na iborowska@wp.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Gość ilona Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2012 Witam Mam pytanie czy może ktoś buduje Ariadnę 1 w okolicach Wrocławia lub w woj. dolnośląskim gdyż przed zakupem projektu chcielibyśmy zobaczyć go na żywo. Z góry dziękuje i pozdrawiam . iborowska@wp.pl Cytuj
Gość Joanna Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2013 Witam, wspólnie z narzeczonym jesteśmy zdecydowani na budowę domu Ariadna III, dlatego w najbliższym czasie planujemy zakupić ten projekt, ale przed ostatecznym zakupem chętnie odwiedzimy plac budowy, gdzie powstaje projekt Ariadna I, Ariadna II lub Ariadna III (z racji, że projekty są podobne do siebie). Zainteresowanych pokazaniem swojego dzieła prosimy o kontakt na e-mail: polaris86@o2.pl Z góry bardzo dziękujemy i pozdrawiamy :)/> Cytuj
liuk1024 Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2013 hej.. moj etap prac.. w razie pytan prosze pisac . pozdrawiam )) Cytuj
Gość justyna Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2014 Witam serdecznie ja tez jestem ze świętokrzyskiego i zamierzamy ruszyć wiosną z budową, mam nadzieję - Ariadny I, bo wciąż jeszcze się zastanawiamy....ale dochodzę do wniosku, że im dłużej wybieram projekt tym więcej mam wątpliwości i nie potrafię się zdecydować. My będziemy budować w okolicy Piekoszowa, a Ty Pawle? My w Sandomierzu:) czy jest mozliwosc obejrzenia panstwa domu ? Cytuj
Gość justyna Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2014 10 tys za węźbe plus 15 za pozostałość? 25 tys za wykonanie dachu??? Skąd te ceny? Właśnie robią mi więźbę (5 tys bez łacenia i foliowania) i tak sobie myślę, że sporo jak na nasz rejon a Wy tu takie ceny podajecie?? O inne koszty nie pytam... witam jestesmy ze swietokrzyskiego szukamy domu ariadny1, do obejrzenia jezeli ktos ma prosze o kontakt na email justyna24ejanus@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi