Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Agnieszka
Napisano

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na e-mail:ginter85@gmail.com. Pozdrawiam i z góry dziękuje.

Napisano

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na e-mail:ewaiprzemek@wp.pl Pozdrawiam i z góry dziękuje.

Gość Bartek
Napisano

Witam. Mam pytanie, czy możliwa jest zmiana w projekcie na piec na paliwo stałe oraz kominek z DGP wraz z instalacją. Jeśli to możliwe bardzo proszę o odpowiedź oraz jakiekolwiek informację na temat tego projektu na maila: bm.majoch@onet.pl Z góry dziękuję

Napisano

Witam. Mam pytanie, czy możliwa jest zmiana w projekcie na piec na paliwo stałe oraz kominek z DGP wraz z instalacją. Jeśli to możliwe bardzo proszę o odpowiedź oraz jakiekolwiek informację na temat tego projektu na maila: bm.majoch@onet.pl Z góry dziękuję

Witam

Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania - najlepiej na etapie adaptacji projektu.

Jutro prześlemy na podany adres mailowy komplet materiałów dla domu Malina.

Pozdrawiam

Gość dominik
Napisano

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na e-mail:dominik573@wp.pl Pozdrawiam i z góry dziękuje.

Gość KAROLINA
Napisano

Witam,prosze o przeslanie bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na karolina.ogrodnik@op.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Gość Roou
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie bezplatnych materiałów na adres roougee@gmail.com dotyczących projektu Malina. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość Agnieszka
Napisano

hej kupilismy dzis wlasnie ten projekt mysle ze zaczniemy budowe w 2017 za rok,
czy ty juz zaczoles budowac domek Malina, czy masz moze jakies zdjecia lub kontakt kto go buduje bardzo byłabym wdzieczna. aga.s16@wp.pl

Cześć mam zamiar budować na wiosnę Malinę.Możesz przesłać mi zdjęcia z budowy i mniej więcej powiedzieć coś o kosztach jakie poniosłeś.Czy zastosowałeś jakieś zmiany w projekcie?

Gość Dorota
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres DorotaMT@interia.pl dotyczących projektu Malina. Dziękuję i pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Gość Hubert
Napisano

Dzień dobry

Proszę o przesłanie kosztorysu , zestawienia materiałów, zwymiarowanych rys. parteru i poddasza oraz przekrojów na adres h.benedyczak@gmail.com

Mam również pytanie, czy można zmodyfikować wejście do pomieszczenia gospodarczego tak, aby znajdowało się na ścianie przy hallu i otwierało się do środka(do pomieszczenia gospodarczego)?

PS

Jeśli jest ktoś, kto już zaczął budowę Maliny, lub najlepiej skończył, to serdecznie proszę o kontakt;-)

Pozdrawiam

Hubert

Napisano

Dzień dobry

Proszę o przesłanie kosztorysu , zestawienia materiałów, zwymiarowanych rys. parteru i poddasza oraz przekrojów na adres h.benedyczak@gmail.com

Mam również pytanie, czy można zmodyfikować wejście do pomieszczenia gospodarczego tak, aby znajdowało się na ścianie przy hallu i otwierało się do środka(do pomieszczenia gospodarczego)?

PS

Jeśli jest ktoś, kto już zaczął budowę Maliny, lub najlepiej skończył, to serdecznie proszę o kontakt;-)

Pozdrawiam

Hubert

Witam

Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Krystian
Napisano

Dzień dobry Proszę o przesłanie kosztorysu , zestawienia materiałów, zwymiarowanych rys. parteru i poddasza oraz przekrojów na adres h.benedyczak@gmail.com Mam również pytanie, czy można zmodyfikować wejście do pomieszczenia gospodarczego tak, aby znajdowało się na ścianie przy hallu i otwierało się do środka(do pomieszczenia gospodarczego)? PS Jeśli jest ktoś, kto już zaczął budowę Maliny, lub najlepiej skończył, to serdecznie proszę o kontakt;-) Pozdrawiam Hubert
Witam Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.   Pozdrawiam

Witam przyłączam się do prośby : ibland23@poczta.onet.pl

Napisano

Witam przyłączam się do prośby : ibland23@poczta.onet.pl
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Ja rowniez prosze sandr_usia@op.pl

• 2 weeks later...
Gość Ewa Michalska
Napisano

Witam. Czy mogłabym prosić o przesłanie darmowych materiałów dot. projektu malina? Dziękuję. Ewa_michalska3@wp.pl